perjantai 2. tammikuuta 2015

Happy New Year

Hyvää alkanutta vuotta kaikille! ♥
Vuosi vaihtui hyvissä tunnelmissa, oltiinhan me toki ihan täällä kotonakin sen kokkailun merkeissä josta kerroin jo aikaisemmassa postauksessa, mutta päädyimme sittenkin vielä baariin kavereiden kanssa jatkamaan... :D Parhaat jutut tehdään kyllä välillä hetken mielijohteesta, ja olikin ihan kiva käydä pyörähtämässä ulkonakin... Käytiin kattomassa pikkasen raketteja myös :) Ja mua pelotti !

Murmeli ♥
Eilen oltiin vielä brunssilla Kiilassa koko perheen joukoin syömässä. Oli kiva nähdä kaikkia taas! :)

Tää viikko on ollut aika rento duunien suhteen. Alkuviikko meni ihan helposti uudenvuodenaaton kera, eilinen vapaa ja tänään lyhyt iltavuoro ja sitten nautinkin viikonloppu vapaasta täysin! Huomisen päivän aion startata jumpalla salilla. Oon ollut aivan kauhea laiskimus nyt ja oon antanut itteni rapistua. Mutta syytän siitä kyllä näitä pimeitä aikoja, yleensä aina tähän aikaan mulla motivaatio aika nollassa mutta keväällä taas todella hyvä ja kesälläkin jaksan puurtaa. Normisti käyn se 2-3x/viikko, nyt oon käynyt siinä kerran tai max. kaksi jos sitäkään... Huomenna aion myös kokeilla sitä uutta mehulinkoa ja illalla ysäribileisiin jotka rakas ystäväni on ollut järjestämässä yhessä baarissa jossa hän on töissä. Ite toivoin ysäriaiheisia pippaloita, ja huomenna mennään! On ollut kyllä näitä juhlintoja niin paljon viime aikoina, että tän viikonlopun jälkeen aion pitää vähän taukoa ja keskittyä vähän terveellisempään elämään hetkeksi.... :)

Toivottavasti vuotenne on alkanut kivoissa merkeissä. Mwah !
♥:lla Tea

4 kommenttia:

  1. Tollaset extempore reissut on kyllä aina parhaita! Kivaa uuden vuoden alkua :)

    VastaaPoista
  2. Tuli mieleen, et haluaisiks tehä jotain ruokapostausta? Sun lempparirafloista tai ruuista mitä ite tykkäät valmistaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiva idis :) Ja itseasiassa kelasin tehdä postauksen jostakin kivasta mehureseptistä nyt ainakin, sain joululahjaksi mehulingon ja tänään käytin ekaa kertaa ja olen rakastunut! :D Johonkin väliin päivittelen tänne siitä varmasti!

      Poista