torstai 8. tammikuuta 2015

Juicy Morning

Ciao everybody ♥
Niinkuin oonkin jo kertonut joulun jälkeisessä postauksessa, sain Philipsin mehulingon joululahjaksi. Oon nyt viimein päässyt käyttämään sitä ja olen täysin siihen rakastunut! Kokeilin ekalla kerralla omenaa ja kiiviä ja mun mielestä se oli todella hyvä kombo. Sanon oikeesti että toi masiina on sellanen, mikä vois olla jokasen ihmisen kodissa! Helppo käyttää, vaikka kokoomisessa voi hetki mennä kun ekaa kertaa käyttelee. Toki ei kaikilla se vaikeeta oo mutta blondi kun on niin jotkut teknilliset asiat voi tuottaa ongelmia silloin tällöin...

Elikkä niin simppeliä kun se onkin, tähän tarvitsee yhden vihreän omenan ja 1-2 kiiviä. Itellä oli nyt vain yksi kun oon muut jo käyttänyt!


Enemmänkin ois mahtunut linkoon jolloin siis mehuakin saa luonnollisesti enemmän! Pilko omena ja kaiva vaikka lusikalla kiivin liha lingon putkeen. Kun se on täynnä, otetaan sellanen "kansi", kapulan tyyppinen juttu (mikä ikinä onkaan) ja tungetaan se siihen lingon putkeen. Sitten laitetaan lasi suuttimen alle ja napista kytketään päälle! Kauhee ääni siitä tulee mutta mehu suihkuaa sekunneissa lasiin ja siinä sitä sitten on :) Itse tehtyä mehua ♥



Ja vähän aamupalaa... Tosi herkun näkönen toi lasi tossa nyt :D Mutta hyvää oli, ihan oikeesti, yllätyin kyllä vielä lisää positiivisesti että niin hyvän makuista mehusta tuli. Seuraavaksi ajattelin kokeilla mehustaa ainakin vesimelonia :)
PS. Suosittelen lämpimästi muuten muistamaan sen lasin/ mihin astiaan ikinä mehua haluatkaan niin siihen alle, koska ite tosiaan ekalla kerralla unohdin ja kaikki se mehu suihkus ympäri keittiötä. Kauhee sotku siis ja mehua meni täysin hukkaan!!

Oon tällä hetkellä tosi motivoitunut terveellisempään elämään. Musta tuntuu että viimeseen muutamaan viikkoon on mahtunut aika paljon illanistujaista ja bileitä ja baareja ja epäterveellistä ruokaa, että nyt on aika hetki olla ihan rauhassa ja keskittyä omaan hyvinvointiin. Oon ottanut myös tavoitteeksi juoda enemmän vettä! Ja tosiaan tolla "tervellisemmällä elämällä" en todellakaan tarkota mitään pelkällä salaatilla elämistä ja himo fitness meininkiä, vaan ihan perusasioita kuten urheilua, monipuolinen ruokavalio, hedelmiä ja kasviksia, vitamiineja, runsas veden juonti ja riittävä uni jne... Mulla vaan iski päin näköä viime viikonloppuna kun kattelin itseäni peilistä ja olin niin kalpea ja ryytyneen näkönen. Iho huonommassa kunnossa kuin normaalisti ja jotenkin niiin kuihtunut ja väsynyt näky olin. Bileiltojen jälkeen tulee myös syötyä kaikkea epäterveellistä kuten pizzaa ihan överi määrät ja toipuminen kestää 10000 vuotta. En tosin halua iteltäni mitään kieltääkään, mutta nyt hetkeen aion pitää itteni paremmalla tiellä :) Eli ikuista tämä ei tule olemaan, mutta toistaiseksi haluan voida paremmin ulkoisesti sekä sisäisesti ♥ Luulen että monella muullakin näin uuden vuoden alkamisen kunniaksi on nämä samat päämäärät, mutta noin yleisesti en siis hae mitään täysimuutosta elämääni, että rynnin salille kuusi kertaa viikossa ja yritän väkisin elää jotain terveyselämää. Aion käydä jumpissa/salilla aivan normaaliin tapaan kuin ennenkin, mutta keskittyä ehkä tavallista enemmän muihin terveellisiin asioihin :D Ja etenkin siis siihen veden juomiseen!! Ja nyt kun mulla on toi mehulinkokin, saa sillä tehtyä vaikka mistä kaikkea kivaa terveysjuomaa ja vielä hyvän makuistakin.

Ensi viikolla pääsen myös VIIIMEIN kampaajalle, pidennys lähtee taas ainakin hetkeksi ja pääsen viimein värjäämään tän jo liiakseen kasvaneen tyven. Joudutaan tosin alkaa raidottamaan sitä, koska päänahkaani tuli edellisellä kerralla HAAVA värjäyksen seurauksena!!! Eli semmosta siis, look tulee vähän muuttumaan :)

Palaillaan taas pian ♥ Terveellisin terveisin
Tea

3 kommenttia:

  1. Hyvin sopii tähän postaukseen mut asiasta kukkaruukkuun millä sä pidät sun tuccas noin vaaleena�� älä sano et se on sun luonnollinen väri koska masennun lopullisesti. Ja vielä en ollu ainakaa varma aikasemmista mut haluisitko tehä jonku postauksen missä sitten kerrot millä vaalennat hiuksias ja miten saat värin pysymään yms muuta hiushoito settii :D :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      Tukka on värjätty blondiksi ekaa kertaa vuonna 2006 muistaakseni, siitä siirtyny sit tohon ns. platina vetyperoksidi blondiin joskus 4-5v sitten ihan yksin kertaisesti vaalentamalla vaaleemmaksi :D Nykyään värjään pelkkää tyvikasvua n.2-3kk välein, mutta nyt ikävä kyllä mun päänahka on herkistyny sille aineelle ja aletaan tosiaan raidottamaan tyvikasvua. En tiedä yhtään millanen siitä tulee lopulta mutta ajan saatossa kuulemma näkee lopputuloksen parhaiten ja pitäs tulla tosi kiva, ite alan olee kyl vähän jo kyllästynyt tähän ja haluaisin jtn pientä muutosta. Ja käyn tosiaan KAMPAAJALLA, en todellakaan värjää enää itse :) Tottakai voin tehdä ♥ kiva jos sellaset kiinnostaa.

      Poista
    2. Ja lisätäkseni vielä: hopeashampoolla saa ylläpidettyä hyvin vaaleeta tukkaa, häivyttää keltasuutta ja kirkastaa väriä. Ite käytän sillon tällöin, en juurikaan usein.

      Poista