maanantai 29. joulukuuta 2014

My Christmas

Moikkuli !
Kiva kirjoitella taas. Joulu meni, ja aina kun se loppuu ni on vähä mälsä fiilis. Mulla joulu meni tosi hyvin, aatto perinteisesti ukilla ja joulupäivänä lähettiin extempore reissulle Järvenpäähän poikaystävän siskolle ja hänen miehen luo! Pelattiin Aliasta ja käytiin saunassa, oli super fun! Ja muutenkin oli tosi ihanaa käydä jossain muualla, luulen että olis mullakin makoilu ja pelkkä kotona jouluttaminen alkanut pikkuhiljaa kyllästyttämään jos ei olis ollu mitään actionia.

Aattona oltiin siis ukilla, hän oli jälleen kerran hyvät ruuat tehnyt ♥ Syötiin, hengailtiin, availtiin lahjoja ja kahviteltiin. Kotona avattiin illalla vielä skumppa poikaystävän kanssa ja siemailtiin sitä kuunnellen joulubiisejä. Ja siis aivan parastahan tän vuoden joulussa oli ehdottomasti toi ihana talvisää. En voi uskoa miten pari päivää ennen joulua tulikin niiiiiiin isot kinokset lunta. Love it!



Sain lahjaksi kivoja juttuja, mm. sen mehulingon :D Ei olla vielä päästy kokeilemaan, mutta heti kun on mahdollisuus niin sitten :) Lisäksi sain nuo Michael Korsin saappaat, kosmetiikkaa ja Habitat liikkeeseen lahjakortin. Saatiin lisäksi poikaystävän kanssa joitain yhteisiä lahjoja. Murmeli hommas mulle myös uuden lompakon ku entinen oli jo niin kärsinyt :) 


Toivottavasti teillä on mennyt joulu kivasti ja olette nauttineet! Ite palaan tänään töihin, oisin lauantaina jo mennyt mutta sinne ei tarvittukaan niin sain jatkaa "joululomaa". Seuraavaksi onkin sitten se uusivuosi... Me ei aiota sitä sen kummemmmin viettää, kun kotosalla kokkailemalla ja hengailemalla :D Viime vuosi meni kans aika rennosti ja riemukkaasti, mutta nyt tuntuu siltä että on tullut juhlittua sen verran että nää bileet vietetään ihan vaan kotona. Lauantaina kun pitäs taas jaksaa! :) Mutta se sopii ainakin minulle ♥

Muuten, mitä mieltä ootte että kannattaako mun tehdä erikseen tälle blogille oma mainostamispaikka (esim. facebookissa oma sivunsa), vai mistä te seurailette uusia postauksia? Laitan tällä hetkellä kaikki blogiin liittyvät jutut facebookissa julkisesti omassa profiilissa, ja silloin tällöin Instagramissa. En haluu tehdä mitään yhteisöä jos sinne ei kukaan liity :D Eli siis, helpottaisiko se, onko se hyvä idea vai pärjääkö ilman?

Palaillaan, pus ja hyvää alkanutta viikkoa!
Tea

4 kommenttia:

  1. Mä seuraan sua ainaki bloglovinis ja se riittää kyl :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei :) mä en tiiä miten noi hommelit toimii tein sen jutun sillon ku perustin blogia enkä oo sen koommin oikee ees muistanu sitä XD

      Poista
  2. Kivoja lahjoja!!
    Ja tykkään näistä sun todella hyväntuulisista postauksista :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ja ihana saada myös teiltä hyväntuulisia kommentteja ♥

      Poista