perjantai 7. marraskuuta 2014

Yesterday's Look

Eilinen meni avonaisella tukalla ja sivuletillä. En oo mikään kauheen hyvä tekemään kampauksia, eikä tässäkään siis hirveesti työtä ollutkaan. Musta tuntuu kyllä että tän pidennyksen kanssa kaikki tuntuu aina todella helpolta, oli tukka sitten miten päin tahansa :D Laineet ovat tulleet luonnostaan ja nopea punottu letti = vähän jotain extraa "perus" arkitukkaan :)


Puin päälle kirkkaan oranssinpunaisen neuleen jonka oon ostanut joskus million years ago Gina Tricotista ja en oo ees muistanu enää koko paitaa! Se oli kivan pirtee kun tosiaan elämme näitä harmaita ja pimeitä aikoja. Kiedoin vielä ison mustan kaulahuivin kaulalleni lämmittämään :) Haluaisin tosta huivista jonkun beigen/vaaleanruskean värin kanssa varastoon!


Sitten suuntasinkin keskustaan tapaamaan ihanaa ystävää ♥ Shoppailin vähän vaatteita ja kosmettiikka juttuja ja niistä lisää mahdollisesti myöhemmin! Nyt alan valmistautumaan töihin ja iltavuoroon... Huomenna onkin vapaata ja aion kyllä nauttia aamusta ja päivästä. Illalla sitten lähdetään bilettämään illalla työkavereiden kanssa :)
Oikein ihanaa viikonloppua, pusut lukijoille, ystäville ja kaikille muillekin hölmöläisille!♥
Tea

4 kommenttia:

  1. Tollanen letti on kyllä ihanan simppeli ja piristää ilmettä kummasti :) itekki koitan aina jotai lettejä väsäillä mut mulla on niin liukkaat hiukset niin en saa ikinä niitä pysymään kunnolla... Mut sulla toi näyttää hyvältä! Kivaa viikonloppua sinnekkin! :)

    VastaaPoista
  2. Liukkaaseen ja esim. vastapestyyn tukkaan on aina tosi vaikeeta tehdä mitään. Ite pesen siinä 2-3 pv välein hiukset ja tonakin päivänä olin varmaan pessy edellisenä päivänä tai jotain eli se helpottaa kyllä!
    Kiitos <3

    VastaaPoista
  3. Ihanan pirteen värinen neule!

    VastaaPoista