tiistai 18. marraskuuta 2014

Testing: Lush Mask Of Magnaminty

Ciao!
Ostin joku aika sitten ekaa kertaa moneen moneen vuoteen kasvonaamion! Kävin myös ekaa kertaa Lushin kosmetiikkaliikkessä :) Oon kuullut siitä paljon hyvää ja kyseinen pulju on jo pitkään kiinnostanut. Päädyin siis ihanan asiantuntevan myyjän avustuksella Mask Of Magnaminty maskiin, ja tänään kokeilin sitä ekaa kertaa. Nyt tässä syksyllä mulla on jostain syystä ilmennyt enemmän iho-ongelmia joten myös niiden innoittamana päädyin ostamaan tämän syväpuhdistavan kasvonaamion.


Ensin pesin kasvot puhdistusvoiteella, sitten kuivasin ja aloin levittämään naamiota. Melkein heti kasvoilleni levisi ihanan viileä tunne maskin sisältävän piparmintun ansiosta. Pikkuhiljaa maski alkaa kovettumaan ja 10 minuutin vaikutus ajan jälkeen pesin kasvot ja levitin vähän kosteusvoidetta.

Lopputuloksena puhdas ja todella fresh fiilis kasvoilla. Naamion jälkeen iho tuntuu tosi pehmeältä ja sileältä. Naamion viilentävä vaikutus kieltämättä myös piristi näin aamulla kivasti! Ei siis ollut turha ostos :) 
Kyseinen purkki maksoi muistaakseni 9.90, eli ei ollut myöskään hinnalla pilattu! Mä tykkään tästä tosi paljon. Ja ois kiva kokeilla joitain muitakin Lushin tuotteita jatkossa. Ootteko kokeillut jotain sieltä?? :) Siellä on kyllä aivan hemmetin kovat hajusteet, mutta ihana liike muuten ideaansa myöten... "Fresh handmade cosmetics". Jotain erilaista ja aitoa, eikä niin teollista. = Pure love ♥

Kohta laitan vielä kynnet kuosiin ja muuten lekottelen varmaan aamupäivää kotona vapaa kun on. Illalla sitten jumppaan! Kivaa tiistaita ja pusut täältä vällyistä :) 
Tea

4 kommenttia:

  1. Täällä meillä päin ei taida Lushia olla.. :( pitää joskus helsingissä käydessä pistäytyä! Mullakin on jostain syystä nyt syksyllä iho ollu normaalia huonommassa kunnossa nii joku tollanen syväpuhdistus tekis varmaa iha hyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih! Niitä ei taida muualla olla kuin tuo yksi liike Helsingissä :/ Mutta jos Lush kiinnostaa, niillä on myös nettikauppa (niinkuin tänä päivänä kaikilla...) eli sinne vaan! Sieltä varmaan vielä helpompi ettiä ja ostella kuin siellä paikanpäällä kun tuntuu olevan niiiiin paljon kaikkea :)
      http://www.lush.fi/

      Poista
  2. Kuulostaa hyvältä! :)
    tuli tässä mieleen että kuinkas usein käyt bilettämässä/ juot alkoholia ylipäätään? :D kiitti jos vastaat!
    PS oot ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öööm... miksi tollanen asia edes kiinnostaa XD Ihan normaalisti 21-vuotiaan tavoin käyn ulkona sillon kun siltä tuntuu.
      Kiitos <3

      Poista