maanantai 3. marraskuuta 2014

Marraskuun mietteitä

Ensinnäkin: 
VOI ARRRRRRGHHHHH!!!!!!!!!!!!!!1111 Tein JUST uusimman postauksen valmiiksi. Sitten tapahtui jotain. Ja kun palasin tänne, se f*cking teksti on kadonnu taivaan tuuliin!! Siis että voikin ärsyttää näin paljon. Ihan totta. Kiiiiiiitos. No yritän parhaani mukaan muistaa kaiken mitä jo äskettäin teille raapustin. Ärsyttävää!

Mutta muuten tosiaan hyvää marraskuun alkua siis kaikille täällä blogin puolella :) Mielestäni just pahin, tyhmin ja rumin kuukausi on alkanut. On niin pimeetä ja märkää :( Just tälläsinä aikoina onkin tärkeetä pitää ittensä pirteenä ja energisenä. Ite pyrin pitämään itteni pirteenä salilla käymisellä, hyvällä ruokavaliolla ja riittävillä yöunilla. Mulla on edelleen vitamiinit hankkimatta, aattelin että ne ehkä vois pelastaa tältä masennuksen kaudelta! Ja flunssilta ym. Yritän nyt tehdä kaikkeni, etten taas sairastuisi. Tänään onkin ollut tosi energinen ja pirteä päivä tosta säästä huolimattakin! Herättiin jo 9aikaan ja 10 jälkeen käytiin ruokaostoksilla. Sitten häärääjänä siivosinkin kodin ja ampaisin salille. Hyvä minä! 

Viikonloppu meni myös ihan kivasti :) Perjantaina tuli kavereita kylään ja lähettiin bilettämään! Hirveen paljon tänä vuonna oli Halloween bibiksiä?? Huomasitteko tekin? Mun mielestä kummaksuttavan paljon! On ottanut näköjään Halloween paikkansa Suomessakin...


Hirvee matkakuume mulla on myöskin päällänsä. Tuntuu että kaikki lähtee nyt jonnekin ihanalle reissulle... Me suunitellaan jotain pientä kaupunkilomaa helmikuulle joko Berliiniin tai Pariisiin :) Ois ihanaa päästä jonnekkin pois ees hetkeksi kun on ihan ihka oikeeta talvilomaakin töistä! Jonnekkin aurinkoparatiisiin toki haluaisin päästä mielummin, mutta fakta on se että lähellä ei ole mitään kunnon kohteita (joissa olisi vähintäänkin yli 20astetta lämmintä...) vaan pitäisi oikeasti lähteä kauas eikä viikko riitä mihinkään. Samoin matkojen varailu olisi pitänyt aloittaa hmmmm siinä elokuun tietämillä vai millon talven matkat tuleekaan myyntiin :D Että ehkä sit ens vuonna...

Tosiaan mulla olisi ihan asiaakin teille lukijoilleni. Teitä on kuitenkin nimellä lukevia 105 + anonyymejäkin lukijoita, joten haluaisin teiltä kysyä seuraavaa asiaa. Millaisia juttuja haluaisitte täältä mun pikku hömpötys blogistani lukea? En todellakaan kirjoittele täällä pelkästään omaksi ilokseni vaan olen ainakin kuvitellut tämän kiinnostavan edes joitain ihmissieluja. Täällä tuntuu olevan välillä vaan hieman hiljaista niin olis tosi kiva tietää että innostaako tämä blogi edes ketään ja jos kyllä, minkälaiset postaukset teitä kiinnostaisi? Yksi ehdotus tulikin tässä hiljattain ja ajattelin sen toteuttaa. Siihenkin tarvitsisin teidän apuanne! :) Nimittäin kuvapostauksen tiimoilta tarvitsisin teiltä vinkkejä/ehdotuksia: mitä asioita ja juttuja haluaisit mun teille näyttävän kuvilla? Miettikää ja muistakaa että mua todellakin kiinnostaa teidän mielipide. Palaillaan pian!

Pusuja ja energiaa alkaneelle viikolle ♥
Tea

17 kommenttia:

  1. Marraskuu on myös mun inhokki kuukaus, mut onneks seuraavana tuleekin joulukuu, joka on taas yks lemppareista! Kynttilät, suklaa, jouluvalot ja ehkä jopa lunta maassa... Sitä odotellessa! Ja hei todellakin sun blogi kiinnostaa, itseasiassa tää on yks parhaista <3 ihan arkisen höpinän lisäks asukuvat on aina kivoja, samoin myös meikki- ja hiusjutut kiinnostaa, ehkäpä jopa videolla? :) ja sit toiveita tohon kuvapostaukseen: suosikki vaate&asukokonaisuus, lempi ruoka, lempi juoma (alkoholiton ja alkoholi), sun yöpaita, käsiala, lempi astia ja lempi koru/korut.. Haha siinä nyt jotain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin munkin!! Siis tuo joulukuu :) Mutta lumen voi tod.näk. unohtaa ainakin täällä Helsingin seutuvilla :/
      Ihanaa jos kiinnostaa! <3 Mustakin asukuvat ois kivoja jos sais jonkun ottamaan kuvia XD Joskus olin sellanen et pyysin aina ottamaan kuvia musta millon missäkin mut huomasin et kavereil meni hermot niin en oo enää niiiiiiiiiiin linssilude.
      Hyviä ehdotuksia sullakin, kiitos niistä!

      Poista
  2. No tee kysymyspostaus?
    kuvapostaukseen sitte ehdotuksia:
    Lemppari herkku, meikitön sinä, hiusharja (t), parhaat meikkituotteesi, sänkysi, kuva olohuoneesta/keittiöstä, kännykkäsi, lompakkosi.. Tossa jotain :)

    VastaaPoista
  3. Kiinnostaisi kuulla sun elämäntavoista ja saliharrastuksesta :) Kauneudenhoitoaiheiset postaukset kiinnostavat mua myös, mutta joskus oot tainnut sanoa, että käytät pitkälti samoja tuotteita, niin ei viitsi/huvita niistä kirjoittaa? Kivaa olisi myös nähdä kuvia sun kodista ja sisustuksesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauneudenhoidosta todellakin tykkään kirjoittaa, ei siinä mitään :) Oonkin tässä hakeutunut myös alan kouluun, eli beauty aiheiset jutut on todellakin lähellä sydäntä! <3

      Poista
  4. kyllä tää sun blogi on vaan mielenkiintonen! :)
    oot energinen kirjoittaja ja kerrot kivoista asioista.

    VastaaPoista
  5. Heippa! Tykkään lukea blogiasi ja olisi kiva jos tekisit postauksen kämpästäsi tai miehestäsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kämpästä mulla on ollut työn alla postaus jo kauan, mutta just hyviä kuvia varten täytyy aina kohennella paikkoja ymym ;D Mutta varmasti jonkin pienen jutun voisin tästä tehdä :)

      Poista
  6. Suosittelen berliiniä!! Edullisempi, ihmiset ystävällisempiä ja kaupunkina tosi kiva :) ranskassa kaikki kalliimpaa (lentoja ja hotelleja myöten) ja pariisin ulkopuolella puhutaan tosi nihkeesti englantia ja itse pariisi on paikkana enemmän sellanen turisti"rysä".. Tää siis mun kokemus, kun oon molemmissa käynyt :) Sit kuvapostaukseen ehdotuksia: sun lemppari kuva, kuva susta ja parhaasta ystävästä, kuva josta tulee hyviä muistoja, kuva lemppari eläimestä :D siinäpä muutama! Tykkään sun blogista ja toivon et jatkossakin jatkat vastailua kommenteihin niin kuin aiemminkin :) nyt oon olettanu et sulla on ollu vaa kiireitä ettet oo vielä tän postauksen kommenteihin ehtiny paneutua, en siis mitenkää pahalla tarkota tätä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon kerran ollut Nizzassa ja se oli ihana paikka <3 Kallis kyllä joo mutta aika paljon Helsingin hintatasoa :) Me ollaan ajateltukin Berliiniä vakavemmin mutta Pariisiinkin pakko joskus päästä!
      Kiitos ehdotuksista sinulle!!
      On ollut joo vähän muutakin ja aattelin että vastailen sitten samalla kertaa kaikille kun pääsen koneen ääreen... :) Bloggerissa oli jokin ongelma (ainakin mulla) tos pari pv sit niin koneella en päässyt vastaileen ja kännykällä menee usein vain hermot ;D

      Poista
  7. Tee sellanen jossa vastaat videolla meijän kysymyksiin? :)

    VastaaPoista
  8. Pari postaus toivetta: mitä blogeja itse luet ja joululahja vinkki postaus :)

    VastaaPoista
  9. Meinasitko toteuttaa tän kuvapostauksen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Se on työnalla edelleen :) Yllättävän haasteellinen se ainakin on! Vaikeeta saada ees jokseenkin hyviä kuvia niistä kohteista joita toivoitte, sitten koneella huomaakin että osa totaalisen rumia kuvia ja menee uusiksi hommat. Uskaltaisin sanoa että ensi viikolle saisin sen viimeistään valmiiksi... :)

      Poista