keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Mi Casa

Ciao!
Ajattelin toteuttaa teidän toiveitanne postauksien suhteen, ja nyt aion näyttää teille vähän mun kotia! Tää on tosiaan sellanen aikamoisen pieni 25 neliöinen yksiö, mutta meillä onkin poikaystäväni kanssa aikeissa etsiä isompi koti keväämmällä. Haussa oisi kaksio, joka olisi mahdollisimman uusi ja rempattu. Tässä talossa oli tehty putkiremontti tässä lähiaikoina joten kylppäri oli ainakin tosi kiva juttu tässä kämpässä! Vaikkakin sekin pieni ;D Niin pieni, ettei pesukonetta meinattu saada paikoilleen....

Voidaankin aloittaa sieltä :) Tosta puuttuu nyt kokonaan pesukone, koska oon tosiaan ottanut nää kuvat joskus kesällä. Silloin oli aikomus tehdä jo tämä postaus mutta aloin empiä. Tältä näyttää siis kylpyläosasto täällä! Pesukone on nykyään sitten tossa lavuaarin oikealla puolella. 


Olohuonetta / makuuhuonetta / mikä tää nyt on...


Sitten keittiötä :) Se on aika toimiva tällasessa pikkukodissa! Se on oma selkeä paikkansa ja rajaa kivasti tota tilaa. Tosin muuten remontoisin kyllä koko keittiön kaappeja myöten...


Säilytän mun kosmetiikkatuotteita noissa kasseissa. Valkoisessa kaapissa on hiustenmuotoilutarvikkeita (suoristusrautaa ja kiharrinta ym...) Uusi peili on kans ollut ostoslistalla jo kauan, toi kun tuppaa olemaan liian lyhyt. Ei nää jalkoja oikeen.


... Vähäsen detailseja ...


On täällä vähän muuttunutkin tavaroiden paikat, kun olen tosiaan kuvannut jo kesällä nää tilat... Mutta sillon oli vielä hyvä valo ottaa kuvia! ;) Ostettiin eilen uudet verhot tänne, ihanaaa! Tuo mikä näkyy tossa keskimmäisessä kollaasissa taitaa olla ensinnäkin väärin päin, ja toisekseen meillä on täällä ollut eri pari verhot kesästä asti :D Että olikin jo aika.Väreissä oon käyttänyt täällä jonkun verran harmaata, ja vaalean harmaat ovat verhotkin.

Tämmönen siis tää on :) Mitäs tykkäätte? Vai onks ihan kauhee. Musta tää on ihan kiva vaikka kaikkea sitä haluiskin muuttaa. Mutta ensiasunnoksi ihan hyvä :)  
Mulla on ihan kauhea nälkä, mutta tunnin päästä saan sushia lounaaksi! Jihuuuu <3
Palaillaan taas!
Tea

2 kommenttia:

  1. Onpa söpö tuo keittiö! Ja muutenkin näyttää hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3
      Siitä on kyl kuullut paljon kavereiltakin positiivista. Ainoo mitä tolta keittiöltä ja ehkä muutenkin tältä asunnolta toivoisin olisi pieni pintaremontti ja päivittäminen tälle kaudelle. Täällä voisi maalauttaa hieman seinäpintoja, ja laittaa tuo keittiökin uuteen uskoon uudella liedellä,uusilla kaapeilla ja tasoilla... Mutta tää onkin mun eka kämppä ja en kyllä aatellut tässä ikuisesti asua, tosiaan kun on kiikareissa se isompi asunto minulle ja poikaystävälle :)

      Poista