sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Inspiration

Ciao !
Löysin yhen mun vanhan tutun blogista joskus taannoin semmosen sivuston, millä voi tehdä erilaisia kuvakollaaseja esim. vaatteista ja asusteista. Unohdin aivan kokonaan mikä saitti se oli, mutta sit löysin sen kun aikani googlettelin. Innostuin kyseisestä sivustosta ihan mielettömästi, koska siellä pystyy tekemään kollaaseja myöskin sisustuksesta! So cool... Tein pikkusen noita ja aattelin että niitä ois kiva jakaa täälläkin. Sivun nimi on Polyvore ja sinne pääset tästä!

Jos mietin omaa tyyliäni, niin tykkään kyllä melko yksinkertaisesta lookista nykyään. Joskus nuorempana tykkäsin kaikenmaailman neon-väreistä ym. mut oon kyllä päässyt siitä ajasta yli melkoisesti :D Tykkään että asuissa ois hyvin sopivat värit ja asusteet: eli vain paria väriä, ja niinkun tuossa kuvan takissa, laukussa ja hanskoissa on hopeisia yksityiskohtia, on myös korujen oltava niihin sopivia eli hopeisia. Värit ovat tässä yksinkertainen musta yhdistettynä harmaaseen huiviin ja tummansinisiin farkkuihin. Noi kengät on aivan upeet, mutta itse oon sen verran mukavuudenhaluinen, että harvemmin tulee korkkareita edes pidettyä!
 Tässä kollaasissa halusin vähän valoa ja väriä kehiin. Taas on ihanat kengät!! Miksen pysty kävelemään tommosissa pitkään?
Tässä on sit vähän sisustukseen liittyvää materiaalia. Huomasin kun näitä tein, että minkä tyylisiin tavaroihin oon oikeesti tykästynyt. Samanlaisii juttuja iski silmään kun alkoi tekemään jotain toista kollaasia :) Tykkään ainakin puusta tosi paljon sisustuksessa. Myös tiiliseinä on vienyt mun sydämen! Kuulostipa kummalliselta... :D No mut kuitenkin, semmoinen osa seinästä, joka on tiilestä tehty, you know. Tuolta sivulta en löytänyt muutakuin tollasen valkosen. Haluun kyllä mun omaan kotiini semmosen yksityiskohdan! Kuvan kalusteissa on jonkun verran myös retro-henkisyyttä aistittavissa. Mun mielestä pelkkä semmonen "uusinta uutta" meinkinki on super tylsää. Pitää olla jotain särmää mukana.

En tajuu, miksi noi jotkut kuvat jäi taustaltaan tommoseks harmaaksi!! Arrg... En tajuu tätä tekniikkaa sitten yhtään. On aika selkeesti on alkanut hahmottua oma maku itellenikin, kun näitä on tehnyt :)

Hyvää sunnuntain jatkoa kaikille, toivottavasti viikonloppu on ollut ihana teilläkin! <3
Tea

4 kommenttia:

  1. Oij että toi ensimmäinen asukollaasi on upea! :) Tykkään muutenkin susta Tea ihan hirmusesti, oot super! <3
    http://sscats.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :)
      Aika simppelihän se on, mut niinku sanoin niin I like it that way!

      Poista
  2. Tosi kauniita noi asut!!
    xx Sarina

    VastaaPoista