perjantai 29. marraskuuta 2013

Sushi Friday

Jeejee, tänään oli sushi päivä! Oltiin mun ystävän Ammin kanssa sushilla meiän lemppari sushiravintolassa Tokyo 55 lounasbuffetissa. Ravintola sijaitsee Töölöntorilla. Buffet maksaa 15e ja on aivan loistava! Kaikki sushin ystävät, jotka ette ole siellä käyneet niin menkää ihmeessä. Me ollaan käyty jo usean vuoden ajan ja se on meille jo vähän niinkuin perinne käydä siellä aina silloin tällöin. Ihan huikeet sushit ja ihana paikka, ja todella suosittu lounasaikaan!



Mumms!



 Lounaan jälkeen lähettiin vielä käymään lääkärissä (mulla pieni flunssa ollut), ja siitä vielä sähkötalon Roberts Coffeeseen kahville. Ite join jotain karhunvatukka teetä, kun ei oikeen kipeenä tee mieli kahviakaan.


Tuli käytyä myös ostelemassa joulukortti tarvikkeita. Aattelin että hyvä aloittaa ajoissa tää joulu... Musta on muutenkin kiva tehä ite kaikkee tommosta! Ehkä jossain postauksessa voin näyttää mitä oon askarrellut, haha. :)
Tänään illan olenkin sitten kotosalla vaan, alan kohta varmaan tekee koulutehtäviä ja keskityn paranemiseen! Ulkona on niin kylmä ettei jaksaiskaan mihinkään edes lähteä.
Toivottavasti teillä on alkanut viikonloppu kivoissa merkeissä! Have fun <3
Tea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti