keskiviikko 16. lokakuuta 2013

A Little Catch-Up...

Huhhuh!! Sain tänään tehtyä loppuun mun koulutehtävät, ja oon siis ihan valmis taas koulunkäyntii viikonloppuna. Viikonlopusta puheen ollen, oli kyllä aika rankka la-su pakko sanoo! Nyt alkaa oikeesti vasta helpottaa toi väsymys.

Lauantaina kävin syömässä ukin kanssa eli ehdottomasti laatuaikaa siis. Käytiin meiän vakkaripaikassa La Famigliassa. Laatuaika lähimmäisten kanssa jatkui, koska sen jälkeen tapasin Ammin Stockalla, ja siirryttiin sieltä Alkon kautta hänen luokse Kaivariin. Illalla siis tavattiin tyttöjen kanssa pitkästä aikaa kunnolla, mukana oli mun ystäviä ihan ala- ja ylä-asteelta. Ammi, Marsa, Anna, Veera, Ruusu & Emma, iso kiitos illasta, pus! Meil on tosi tiivis kaveriporukka ollut kauan <3 Ilta meni siinä katellessa jotain Disney videoita pikku hiprakassa (mm. Leijona Kuningas, Pocahontas...) ja kuulumisia vaihdellessa. Hahhah noi Disneyt!! NE ON PARHAITA ! Sit käytiin baarissakin, ja sen voin sanoa että Hulabaloo ei ollu ainakaa mistään kotosin!! :D Kauhee paikka, sorry. Ilta jatkui pilkkuun asti melkeinpä, ja oli kyl ihan töttöröö olo aamulla...

Kotona vielä valmistautumisen merkeissä :)
Hiukset kiharrettu Babylissin paksulla kihartimella
Lähdössä

Hahah my girls Anna & Ammi
Minä & Ammi
Viikonloppu ei loppunut siihen. Nimittäin sunnuntaina loppui Julkkis-Big Brother, ja oli siis suunnitteilla tavata vähän vanhoja asukkeja. Oli toisaalta kiva kyllä nähdä, mutta draamalta ei säästytty nytkään, koska jotkut ihmiset haluaa vaan yksinkertasesti sabotoida toisten elämän ja suhteet... Levittelemällä perättömiä huhuja. Edelleenkään en tiedä kuka se petturi tässä alunperin oli, mutta eipä sen väliä enää, koska noi jutut eivät päässeet pilaamaan mitään. Onneksi siis huhut osoittautuivat totaaliseksi paskapuheeksi seuraavana päivänä. Noh, ilta jatkui BB-etkoilta Tigeriin, ja siellä ehdittiinkin muutamat ottaa, kunnes huomasin jääneeni YKSIN ja lähin kotiin. Muut olivat menneet Vip-tiloihin sillä välin, kun kävin vessassa :) Nice one... Arvaatte varmasti reaktioni myös tähän. Ei muutaku  f*ck you ja HYVÄSTI ! Just laitoin kyllä Annelle, että pystyn antamaan anteeksi tämän vääryyden... En jaksa yleensä jäädä pidemmäks aikaa miettii tommosii ! VAIKKA OLIKI RUMA TEMPPU !

Ex-housemates vasemmalta: Petteri, Markus, Jouko, Anne, Jonna & Teija (mun alla XD)

PS. Sori Petsku että vein sun kuvan pyytämättä ;D

Nyt on salilki riehuttu eli nyt hyvää aikaa kattoa O.C:tä sängyn pohjalta. I LOVE IT ! Tässä vielä hyvää musaa teille, nukkukaahan hyvin <3

Tea

16 kommenttia:

  1. oot vaa nin kaunokainen <3 <3 ja anteeks vielä siit sunnuntaist, oikee morkkis edellee honey! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kai mä pääsen siitä viel yli joskus ! Kiitos <3

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  2. Ihanan kaunis tea!! :) tosi kiva et kirjotat blogia, ootan aina innolla koska ois tullu taas uus teksti. Tosi tyhmän jutun kyl tekivät ku keskenään menivät vip-tilaan ja jätti sut yksin.. :/ Saaks sulta kysyy, että mitkä on sun tän hetkiset välit siihen Markukseen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ja kiva ku jaksat seurata ja lukee myös :)
      Me ollaan ihan kaveri väleissä Markuksen kaa!

      Poista
  3. oot ihana:)! ja löysin vasta tän sun blogin ja tää vaikuttaa tosi kivalta, löysin sut samalla myös instagramista ja heti piti alkaa seuraamaa.& Olit ihana bb:ssä !♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos sulle! <3 Siellä mä kans oon kyllä :)

      Poista
  4. Onko sulla vielä ne pidennykset jotka bb:ssä sait?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei! Otin ne pois tossa huhtikuun lopussa. Palvelivat erinomaisesti 6kk ellei vähän päällekin!! Meinasin ottaa samaiset pidennykset kesällä (olin jopa säästänyt), mutta koska menin samalla leikkaamaan itelleni melko lyhyen ja skarpin hiusmallin silloin keväällä, niin pidennys juttu sit jäi kun tajusin että kyseessä olis ollut vähän turhan kallis ja budjetin ylittävä rahasumma hiusten eteen... Joten jäi väliin :) Nuo ovat klipsipidennykset. Ehkä otan vielä ne samat sinetit, olivat oikeesti aivan mainiot! Mutta todella kalliit :/ Laatukamaa kyllä taatusti !

      Poista
    2. niii varmasti on kalliit! Itekkii oon haaveillu pidennyksistä ku omat hiukset ei kovin pitkät oo. Mut kiitos ku vastasit mun kommentteihi, vieläkin katon niitä teidän kauden jaksoja youtubesta ihan hulluna, vaikka katoin koko kauden telkkarista kun tuli:D muita kausia en oo ees kattonu ku kuiteki vasta 14 oonxd ootko ite kattonu oman kauden jaksoja sieltä?:)

      Poista
    3. Kyllä mielelläni vastaan lukijoiden kommentteihin ja kysymyksiin täällä blogissani :)
      Itekin suht nuori vielä olen, olin jtn 13-vuotias kun katselin BB:n toista kautta jossa on edelleenkin ollut mielestäni aivan huippuasukkaat!
      Olen katsonut omalta digiboxilta oman kauteni jaksoja, ku mutsi innostu nauhottamaan silloin syksyllä niitä :)

      Poista
  5. Nii se on varmasti jännää kattoo itseään telkkarista:) Voitko muute seuraa mua instas se ois tosi kiva! Jannica_rosa

    VastaaPoista
  6. hei aloin miettii et ku tuol bb:ssä on ne mikrofonit ja sit ku joillai aina jäi ne mikrofonit johokii ettei ne ollu kaulas mut ääni kuulu silti ni mitä ne mikrofonit sit hyödytti?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä oli joku miljoona tsiljoonaa muutakin mikrofonia ympäri taloa :) Siks kuulu ääni vaikka oma mikki välillä unohtukin.

      Poista
  7. ja ois kiva jos vastaisit vielä tohon/noihin :) voiko sulle muuten tulla laittaa viestii jonnekkii toiseenki paikkaa ku ainoastaa tänne blogii?:)

    VastaaPoista
  8. aa okeii:) ja anteeks tuosta mun vikasta kommentista en huomannut että olit vastannut tuohon:d

    VastaaPoista