maanantai 11. toukokuuta 2015

Uusi elämä ja uusi lipasto!

Aika paljon sitä hyvääkin seuraa kun tällasia elämänkriisejä tapahtuu. Oikeesti saa aikaiseksi niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin paljon enemmän! Oikeita saavutuksia melkeinpä. Esimerkiksi ite oon laihtunut ehkä kilon, pari. Ei tee mieli syödä niin hirveesti ja on menossa koko ajan niin eipä oikeen ihme oo. Sen lisäksi tekee mieli uudistaa asuntoaan uuteen uskoon! Päätyy myös viimein hankkimaan kotiinsa niitä asioita, joita on skipannut vaan laiskuuttaan ja aatellut että kyllä sen vielä joskus hankkii kun vaan tulee eteen sopivalla hetkellä. Ja tää on oikeesti merkittävä hankinta: nimittäin roskis. Siis yksinkertaisesti keittiön roskis. Kyllä. Oon asunut tässä asunnossa jo melkein vuoden ilman kunnollista keittiön roskista. Viime viikolla tää päivä viimein koitti ja hommasin sellasen itelleni. FINALLY!

Toinen juttu mikä käytiin torstaina hakemassa on mun uusi ihana valkoinen lipasto Kodin Ykkösestä. I love it!! Sinne sai niin kätevästi kaiken irtotavaran talteen pölyttymiseltä ja rumentamasta tätä pikku kämppää. Inhoon pölyy ja se aivastuttaa niin oon kyl nyt ikionnellinen et sain kaikki roippeet hyviin paikkoihin ja on toi myös todella hyvän näköinen ja parempi tuohon telkun alle kuin se mun entisen kodin kirjanhyllystä irrottama päälliskappale, hahahahahha! En keksiny muutakaan silloin kun lapsuudenkodistani häivyin mutta nyt alkoi olemaan aika jo hankkia kunnon kalusteita ja näin ollen myös rakas äitini saikin hyllyn puolikkaan takaisin siihen mihin se kuuluu!

Jatkojohto.... Ne pilaa aina kaiken

Alunperin kattelin Ikean Malm lipastosarjaa, mutta tulin sitten suostuttelujen jälkeen siihen tulokseen että haluun nyt alkaa ostelemaan ihan kunnon kalusteita, joilla olisi mahdollisimman pitkä ikä. Toi lipasto on Sonaatti nimistä sarjaa ja ymmärtääkseni suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Luulis olevan hyvä ja pitkään :) Itse pääsin taas jälleen kerran helpolla, koska sain tuon vähän etuaikais synttärilahjaksi. Kiitos ♥ Kyllä mä taas sillon ton hakupäivänä ihmettelin, että miten AINA kun haluan hankkia kotiini jotain isompaa niin hirvee ongelma ja säätö on joka kerta!! :D Viime syksynä pesukoneen kanssa oli ongelmia (kun mikään malli ei mahtunut...) ja nyt meinasi tämänkin kanssa tulla. Meille oltiin sanottu että tuo lipasto tulisi osissa ja se pitäisi koota sitten itse kotona. No ei siinä mitään, lähetään hakemaan normaalilla henkilöautolla ja saadaan tietää että se onkin valmiiksi koottuna eikä näin ollen mahtunut autoon. No, saatiin onneks ilmaseksi paku vuokrattua mutta mites se kun olin kahdestaan äitini miehen kanssa sitä hakemassa ja sain sitten ryhtyä hänen kanssaan roudaamaan sitä tänne mun asuntoon. Ei siinä muuta kun täällä ei vaan ole hissiä..... Arvaatte varmaan miten spektaakkelimainen esitys se oli multa! Onneksi asun ekassa kerroksessa, luojan kiitos. Muuten ois Sonaatti jäänyt rappukäytävään... No saatiin kuin saatiinkin lipasto mun kämppään kannettua, helppoa ei ollut koska se painoi ihan älyttömästi ja meinasin jäädä sen alle kokoajan. Mutta vaikeuksista selvittiin ja nyt se on täällä ja heti kyllä muuttui ilme paljon freesimmäksi kun sai tänne viimein jotain uutta ja kaunista.

Ostoslistalla ois vielä yölamppu ainakin ja seinille haluaisin jotain. Keittiöön kans haluaisin jotkut yhteenkuuluvat patalaput ja pyyhkeet yms... Tekee oikeesti hyvää uudistaa tätä asuntoa, viihtyy niin paljon paremmin.
Mutta nyt alankin valmistautumaan tähän päivään ja töihin :) Kivaa viikonalkua kaikille!
♥:lla Tea

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo lipasto, yksinkertainen mut tyylikäs!! Mullakin on nyt joku kevät uudistusvimma päällä :D muutitko uuteen kämppään eron myötä vai asut siinä vanhassa? :) asuntopostaus uudesta kämpästä tai sisustusjutuista ois kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää asunto oli alunperinki mun, mukaanlukien kaikki tavarat ym joten eipä tarvinnu ite alkaa muuttohommii... :D Tulipaha lisää tilaa kaappeihi!

      Poista