sunnuntai 26. lokakuuta 2014

My week

Ciao!
Täällä minä olen taas, flunssan jälleen kerran selättäneenä. Sairastuin reilu viikko sitten taaaaaas flunssaan ja oonki siis aika paljon ollut kotona sairastelemassa :/  Maanantaina lepäilin vielä kotosalla mutta sitten onneksi parannuin!

Tiistaina kävin kampaajalla värjäämässä tyven ja samalla poistettiin mun pidennykset. Saan ne takasin onneks tiistaina, niistä vaihdetaan teipit ja laitetaan sitten uudelleen paikoilleen. Värjäyksen yhteydessä ei vissiin suositella että heti laitettas tukka päähän, tyydyin siis kohtalooni ja näillä mentiin joten ainakin sit pysyy. Kampaajan jälkeen kipaisin äkkiä keskustassa ettimässä tollasta risuvalaisinta, kun oltiin murmelin kanssa sellaista mietitty tänne kotiin! Löysin ja tossa se nyt on ♥


 Keskiviikkona kävin tapaamassa ystäviä keskustassa. Loppuviikosta satoi jopa lunta maahan ja itseasiassa koko viikko ollut niin hemmetin kylmä että oon jo kaivanut Uggit esille kaapista :) Nyt ulkona tosin sataa ja ens viikoksikin luvattu lämpimämpää... Mutta ihan kiva niin ei tarvi jäätyä! Ite tosin toivoisin jouluksi lunta ja talvisäätä, ihan mälsää jos on harmaata ja märkää :(


Torstaina ja perjantaina olinkin tosiaan töissä ja perjantai-iltana käytiin muutamilla lasillisilla Apollon After Workissa ihanan ystäväni Monican, murmelin ja sen kavereiden kanssa. Oli tosi kivaa kun oli tosiaan viettänyt melkein viikon putkeen kotona vällyjen välissä rupusena telkkaria katellen kipeenä ja sai vähän meikkailla ja laittautua iltaan :)


 Tänään olikin sitten siivouspäivä ja kokkailtiin aivan ihanaa äyriäispastaa! Leffa pyörii ja nautitaan sunnuntaista. Huomenna töihin ja uusi viikko alkaa taas :)

Palaillaan!
♥:lla Tea

2 kommenttia:

  1. Ihana toi lyhyt tukka!! Sopii sulle huippu hyvin :)

    VastaaPoista
  2. Hah, kiitos!! Hetken vaan tällä, huomenna sit takasin pitkä :)

    VastaaPoista