maanantai 9. kesäkuuta 2014

Vähän viikonlopusta

Ciao!
Viikonloppu taas takana. Lauantaina vietettiin meiän joka vuotisia firman bileitä! Oli tosi kiva kesäilmakin niitä juhlia. Bailut pidettiin 24Basementissä ja paikkana se oli kyllä näin kesällä aika super. Meillä oli käytössä kiva terassi jolla olikin sit kans DJ soittamassa :) Hyvää ruokaa ja loistavaa seuraa, juomapuolta myöskään unohtamatta !
Tultiin mun luo vähän tyttöjen kanssa valmistautumaan ennen juhlintoja. Ite päätin pitkästä aikaa laittaa tukan oikeen glamour kuntoon eli kiharrin kävi kuumana heti iltapäivästä !


 Toppi//River Island
Hame//Spirit Store
Sandaalit & laukku//Primark

Ilta meni tosi hyvin, mutta mua alkoi yksinkertasesti väsyttämään ja särkemään päätä jo ennen kahtatoista, eli lähin kotiin jo hyvissä ajoin nukkumaan! :D Vanhuus ei tule yksin...
Eilinen päivä makoiltiin vaan sängyssä ja syötiin kiinalaista. Eli kiva viikonloppu oli! Ensi viikonloppuna täytyy kyllä olla vähän paremmin hereillä, koska sillon mul on synttäriiiiit!

PS. Sain tänään sen kattovalaisimen kattoon! Sen lisäksi ostin tänään uudet istuintyynyt sekä kaistalepöytäliinaa (vai mikä onkaa) ja tuikkukuppei ym... Täytyy ehkä sit tällä viikolla tehdä se asuntopostaus ;D  
Siihen asti, moikka ja puspus 
Tea 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti