lauantai 28. syyskuuta 2013

Aamupäivän avautumiset

Good morning!
Join tossa kahvi kupposet ja aiiiivan ihanan ja TÄYDELLISEN sämpylän (Lidlin Gouda sämpylä: mummmsss... pure love), jossa oli kaikkea kivaa välissä.  Se ois tänään sit taas työpäivä, ja kiire päivä varmasti tulossa. Eilinen oli myös yhtä hulabaloota...Voin kyl sanoa että sen vuoron jälkeen aivot ja hermot tarvitsi paljon paljon lepoa! Huomen pääsee onneks nauttii vapaasta sunnuntaipäivästä.
Viimeaikoina oon tehny aika paljon mun koulutöitä. Mun huone on ihan täynnä muoti- ja sisustuslehtiä ja paperisilppua! Mun tehtävä on siis tehdä kolme sellasta kuvakollaasia kolmesta eri aiheista. Niissä pitää näkyä tietyt elementit ja aiheina oli siis Tyylikkään naisen koti, Luksus punk ja Moderni suomalaisuus. Noihin aiheisiin on laitettu vielä tarkempi tehtävän kuvaus, mitä juttuja siinä työssä pitäisi näkyä, kuten tossa naisen kodissa piti näkyä vastuullinen kuluttaminen, eettisyys ja tyylikkyys, ei mitään rupuilua, mutta KUITENKIN saattaa käydä esim. kirppareilla ym :D Hahhah...Noista olen saanut valmiiksi ton just edellä mainitun kodin ja toi punkki on aluillaan. Siinä pitäs suunnitella lavasteet parfyymi mainokseen, teemana siis super tyylikäs punk-rock henkinen tila. Lehdistä ja netistä leikkaillaan teemaan sopivia kuvia ja liimaillaan paperille... Aika iisiltä kuulostaa, mut on niitä kuvia saanu miettiäkkin :) Varmaan toi Moderni suomalaisuus on vaikein, sen oon jättäny taktisesti vikaks vasta ! Mut ihan jees tehtävii verrattuna johonkin lukioaikojen tylsiin juttuihin mis ratkasee tyyliin pelkkä äly...

Tyylikkään naisen koti mun näkemyksen mukaan !
 Mulla on ollut kauhea ikävä viime aikoina mun yhtä serkkua Emoa :(( Emo on siis MUN keksimä lempinimi! Sen oikee nimi ei oo siis se... Se on Emilia :) Hän oli täällä alkukeväästä kesän loppuun, ja lähti tossa vajaa kuukausi sitten takasin Lontooseen opiskelemaan. Ollaan puhuttu ja olen itseasias myös luvannut sille, että tuun käymään Englannissa täs jossai vaiheessa, mutta en ole vieläkää saanut aikaseks varata lentolippuja ym. Oon niin hidas tekee tollasia juttuja... Emo ja mä ollaan vähän niinku siskoja mun mielestä! Mulla ei tosiaan oo sisaruksia ollenkaan mut pienestä asti ollaan aina kaikkee hölmöö keksitty ja oltu tosi läheisiä. Ollaan molemmat synnytty vuonna 93, ja meitä on vielä kolmaskin osa puoli, eli Olga (a.k.a Uolevi (mun keksimä nimi taas kerran)), mut se onnex asuuki ihan melkeen naapurissa <3 Emon kaa ollaan esim. lapsena mummolassa tehty maantienojan mudasta ittellemme kasvonaamiot. Sit poljettii pyörillä mudat naamas takasin ja voi että ku oli sileä iho sen jälkeen ;D Oon mä saanu auttaa ton kans ojan pohjalta ylös, ku se ajo maastopyörällä sinne (ei ollu jalkajarruja). Ja on se mutkin saanut pelastaa aika monta kertaa... :) Saatiin aina haukut lapsena ku oltiin niin villejä yhessä. Ollaan lennetty tyyliin ravintolastakin ulos ku ollaan ulkomailla oltu perheidemme kaa, ku ollaan vähän innostuttu yhessä :D Hahhah oltiin viel pieniä ja "viattomia" !  Sillon ku nimenomaan oltiin niitä lapsia vielä, niin toi yks sai mut aina mukaan kaikkeen tolloon! Se oli vähän sellanen et se teki mitä halus eikä piitannu kielloista. Mut sai aina aika helposti mukaan, ja sit alko tapahtuu!! Porukat tykkäs :) Mut meillä oli hauskaa <3 Ollaan matkusteltu lapsena ja nuorena tosi paljon yhdessä ja parhaita muistoja sieltäkin.Voijjj että... Nää tajuaa aina sillon kun toinen on jo lähtenyt kauas pois ja ei voikaan nähä sillon ku huvittaa. Nyt täytyy kyl ryhdistäytyy et pääsis sinne Lontooseen joskus !! Siel on Victorias Secret kans!!!! Eli tod meen.

Minä & Emo rapujuhlissa joskus aikoinaan ;D Tsin tsiiiin
Minä & Emo vappuna 2013
 I MISS YOUUUU !!! See you soon. xx

Tällä viikolla on kyl saanut kiskoa vaatetta päälle oikee olan takaa... Huhuh! On ollu jo kunnon UGGitki jo jalassa! Nyt on hei vielä syyskuu, mitä tää pelleily oikee on??!! Mulla ei oo ainakaa yhtää ikävä sitä sysikylmää ja pimeetä talvea. IU ! Tässä myös kuvia kuluneelta viikolta :)

Pipo kausi on alkanut !


Ainiin! Viime postauksessa kerroin niistä väärän värisistä hiustenpidennyksistä. Haluaisin vielä havainnoillistaa sitä väriä teille, ihan vaan varoituksen sanana jos joku havittelee mahdollisimmat vaaleita hiustenpidennyksiä. Pidennystarinani voit lukea tästä  (juttu alempana).

Ja tuossa siis lisäyksenä kuvia, joissa alla on mun oma väri, ja päällä pidennyshius Dream Hairista. Ja mun tukka ei edes ole mikään harmaan kylmän tuhkaisen vaalea, ja silti toi on aivan metsään mennyttä...  Ton piti tosiaan olla valkoinen blondi, käsi ylös vaan jos joku voi olla samaa mieltä asiasta!



Jep jep...

Pitemmittä puheitta, mä alan nyt meikkailemaan ja valmistautumaan työpäivään. Ihanaa aurinkoista ja oikein kivaa lauantain jatkoa kaikille! Olkaa siivosti ja pitäkää toisistanne huolta. x
Tea

maanantai 23. syyskuuta 2013

Dear Diary

Se on taas maanantai ja uus viikko! Kyl menee taas aika niin nopeesti, nyt on jo niin syksyä kun olla ja voi... Kylmä on ! Sai sen taas todeta tuolla ulkona kun lähin joissain reikä-farkuissa liikenteeseen. En oo vaan vielä suostunu myöntää että tuolla on jo hiukan kylmä ja tarttis varmaan enemmän sitä vaatetta päälle kun vaan tollanen lyhyt ja ohut kesätakki. Mut siinä näyttää paremmalta, ja se on tyyli ennen kaikkea!! Sit voi vaan yrittää kuvitella et ois lämmin, mutta vaikeeta se kyllä on! Taaskaan ei valitukselta säästytty :) Sellasta se vähän mun kanssa tuppaa oleen... Ei auta kun laittaa vaan vaatetta sit jatkossa enempi päälle, mä sanon kyllä joka kerta että HUOMENNA mä laitan lämpimämmät vaatteet, mutta sit taas oon tuolla värjöttelemässä niinku aina ennenki. Hah! Millon mä opin??! No, laitoinhan mä sentään pipon tänään päähäni.

Mulla on alkoi perjantaina aika monen päivän vapaat, ja on taas kerenny tekee kaikkea kivaa. Perjantaina ostin uudet hiustenpidennykset (klipsit) ja vietin ihan semmosen rennon ja mukavan leffaillan sohvalla hengaillen hyväs seuras! Just kivaa vaihteluu tommonen, sai nukuttua hyvin ja lauantaina oliki sitte jo biletyspäivä.Oltiin duunikavereiden kaa vähän ulkona ja näin. Kiva viikonloppu siis takana, eipä oikeen mitään uutta... :)

Launtai-illalta :)
Duunikaveri Tiia & minä
Minä & Jassu
Poseiluu
 Pidennykset sain siis vihdoin ostettua, koska edelliset jotka tilasin Dream Hairista, eivät todellakaan vastanneet odotuksiani. Väärät värit ja pituudet, sai yhen kerran palauttaakin ja nämä palautuksen tilalle tulleet pidennykset VIELÄ kovempi pettymys. Rahoja en saanut takaisin, tossa ne surkeet rotanhäntä piiskat edelleen seisoo... Täytyy värjätä ja leikata ne itse, jos haluun niistä sopivat itelleni! Saa siitä itteään vaan syyttää tietty, kun oli niin typerä, että meni tilaamaan jostain nettipalvelusta. Ainahan se on sellasta riskipeliä :/ Anyway, kävin sitten HiusExtra Heinilästä nämä, ja olen kyllä tyytyväinen. Hintaa oli jotain 99e, ja tossa paketissa on vielä tosi hyvä määrä hiusta!! Toisinkuin niissä, joista maksoin reippaasti yli 100euroa, ja sisälsi onnettomat 4osiota, ja pituus persuksissa asti. Lisäksi tuo sävy "whiteblonde", jonka tilasin siis aiemmin Dream Hairista, oli kyllä naurettavin juttu koskaan... Mun oma tukka on meinaan "melkosen" valkonen, ja noi ei ole kyllä sitä lähelläkään!! Paljon tummempi ja keltasempi, kuin tämä sävy #613, jonka pitäis tyyliin olla oikeasti tummempi kuin tuo Dream Hairin väittämä whiteblonde. Hohhoijjaaa... Parempi oli ehdottomasti käydä paikanpäältä ostamassa, sai asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua, ja sen lisäksi saat sen minkä alunperin halusitkin!! Pääsee näkemään värin ja kaikki ihan ulkona paketistakin. Eli loppu hyvin, kaikki hyvin. Mulle vaan sopii mun mielestä pidempi paremmin, ja siitä ei pääse mihinkään. Ehkä ovat asteen keltasemmat ku oma väri, mutta aattelin ehkä pesasta ne kevyesti hopeashamppoolla kerran niin eiköhän oo tiessään...

Pidennykset 50cm, sävy #613 (HiusExtra Heinilä)
 Oon muuten innostunut aivan totaalisesti Jenni Vartiaisen yhdestä uudesta biisistä!! Siis se on niin spektaakkelimaisen upea ja hieno tekele. Oon aivan in love... Yleensä en kauheesti välitä kuunnella suomenkielistä musaa, joskus on niitä hyviä poikkeuksia ja tämä on ehdottomasti sellainen. JA näittekö Jennin Elämä Lapselle konsertissa?? Sensaatiomaista <3 Se nainen kyllä osaa. Ei oo mikään playback noloilija... Ne tanssijat olivat kyllä ihan turhia ja hölmön näkösiä, mutta Jenni säihkyi ja oli aivan I-H-A-N-A ! Olen myyty :) Lisäksi toi video on super hieno mun mielestä vaikka onki tollasta ihme taiteilua! Tätä tuli myös huudeltua lauantai-iltana ;D Hahah...


Näihin kuviin ja tunnelmiin <3
Tea

tiistai 17. syyskuuta 2013

Opiskeluu ja shopitteluu

Ciao! 

Mulla alkoi vihdoin ja viimein opinnot perjantaina. Oli aika siistii! Ala kiinnostaa tosi paljon ja luulen että mulla vois olla vahvuuksia siinä... Toivon mukaan!! Ootan ainaki jo tosi innol tulevaa. Mä kouluttaudun siis visualistiksi Helsinki Design Schoolsissa. Jo heti ensi metreillä ois tullut niiiiiin mahtava keikka vastaan koulun puolesta. Sunnuntaina ois ollut mahdollisuus päästä yhteen muotinäytökseen backstage helperiks pukemaan malleja! WOW ! En tosiaan itse päässyt paikalle, koska oikeesti tarvitsin viime viikon jäljiltä edes YHDEN kunnollisen vapaapäivän... Kokonaisen päivän VAAN ja ainaostaan itselleni :D Ja tottakai tää näytös oli juuri sinä päivänä, eli sunnuntaina :/  Oon ollut taas menossa niin paljon, ja ihan vaan toi viime viikon iltavuoroputki otti aika koville. Sen päälle vielä koulun alotus ja päivät kesti aamu yhdeksästä iltapäivä neljään. Huh! Paljon asiaa mutta oon kyllä super onnellinen tosta koulusta!! Ja toivottavasti vastaavaa kokemusta olis tarjolla tulevaisuudessakin, koska toi juttu kuulosti niin makeelta! Ens kerralla meen todellakin, oli se sitten mitä vaan ikinä :)
En oo viimeks ollut koulussa ku hmmmm.... vuonna 2012 kun pääsin ylioppilaaks!! Tuntu niin hassulta pitkästä aikaa istua koulun penkillä kirjottelemassa muistiinpanoja ja kuuntelemas luentoi. Saatiin myös etätehtäviä, joista aion varmaan kertoa myöhemmin tässä blogissakin... Tai näyttää mitä oon saanu aikaan :) Mutta siitä sit myöhemmin, kun oon saanut tehtävät aluilleen ja valmiiksi joskus! On mulla tässä kepeet kuukausi aikaa saada hommat hoidettua, eli aika hyvin aikaa kyllä panostaa...
Eli siis tosiaan viikonloppu meni pe ja la koulussa, ja la  illalla suunnattiin Kallioon päin, ja käytiin vähä hoilaamas karaokebaarissaki pitkästä aikaa. Oli hauska ilta :) Ja sunnuntai sen mukainen: koko päivä sängyssä peiton alla kattelee telkkuu. IHANAAA ! Pitkästä aikaa seki tuntuu niin kivalta <3 Sunnuntai oli rento ja maanantaina koittikin paluu arkeen kello 6.30 töissä. HUH! Mut elossa ollaan :)
Eilen pääsin vihdoin ja viimein myös vähän shoppailemaan. Vietin kans laatuaikaa mun parhaan kaverin Ammin kanssa, käytiin syömässä ja aika meni kuin siivillä! Naurettiin paljon ja meinattii molemmat tukehtuu Sushiinki. Sellasta meillä :) Muisteltiin mm. lauantain rientoja... Ravintolasta suunnattiin kaupoille ja mukaan lähti mun pitkään jo mankumia "killuttimia" (=koruja) ja "bile-ryijy" (=joku uus toppi mitä vois käyttää baarissa). Myöskin saappaat ostin ja jes vihdoin löysin kivat ja mun sääriä "imartelevat" vaalean ruskeat saappaat, mulla on aika ohuet sääret ja nää on sellaset aika jalan myötäset = hyvät. Hyvät siis mulle ! Koivet näyttää siroilta tai silleen ihan kivoilta. Ostin kans uuden valkaisevan hammastahnan jeee seki on ollu jo pitkään ostoslistalla mut aina unohtunut! :D Ammi sai kans hävetä silmänsä päästään kun käytiin Kamppiin juuri avatussa uudessa Kicksissä, ja mä intoilin sen liikkeen ulkonäöstä ja otin muutaman muistokuvan mun yhtä kouluhommaa varten... Hahhah ! Mutta oikeesti, se on hieno ja pisti silmään. En uskalla laittaa tänne siit ehkä kuvaa jos se myyjä suuttuu, ku seki ihmetteli mun menoa siellä ;D Toisaalta en tiedä mistä se sen sais tietoonsa mut en uskalla ottaa riskejä..


 
Toppi// Gina Tricot
 Pääsin tossa juuri töistä kello kolmelta, ja alan pikkuhiljaa valmistautumaan salille lähtöön. Tänää taas luvas sellane seko-jumppa et ei pysty taaskaan kävelee kolmeen päivään kunnolla! :D Viime viikko oli just semmonen.
....Ja hei tyypit, edelleenkin, jos teillä mitään ideoita tai muuten vaan jotain mistä haluaisitte lukea niin kertokaa ihmeessä! Musta se ois aika siistii :) Nyt mä alan kattoo salikamoja kasaan ja valmistautuu elämäni rääkkiin!! Kivaa alkuviikkoa! x

Tea

maanantai 9. syyskuuta 2013

Vapaapäivä!

Huh, vihdoin vapaapäivä koitti ton pikku työ putken jälkeen... Viime aikoina on kyl saanu juosta pää kolmantena jalkana joka paikkaan, millon töihin, töistä kotiin, kotoota muualle ja taas himaan ja töihin lalalalalalaaa...!! Kauheesti ollu kaikkee kiirettä. Ja kyl se vähän kieltämättä verottaa, tekis mieli tää päivä vaan löhöillä sängyn pohjalla, mut en nyt kerkee sitäkään! :D Pitäs pyykkäillä ja vähän siivoilla... Ja illalla meen VIHDOIN ja viimein salille kunnon tappotunnille, et pääsis vihdoin ja viimein back in shape ! On ollu viime aikoin nii paljo "parempaaki" tekemistä ! Ja oikeesti on ollukkin... Kaikkee kivaa taas :) Mut IHANAA olla ihan vaan kotona ees hetki, ja tottakai näin ollen näin myös tilaisuuteni kirjoitella tänne jotain viimeaikasista tapahtumista!

Viikonlopun olinki siis töissä eikä oikeen mitään erikoista käyny, pe oli tylsä ja lauantaina seikkailin jossai tuolla Kallion suunnilla kivassa seurassa. Ajoissa kotiin of course et oli tikissä sunnuntaivuorossa! Mikäs sen parempaa... Päivän päätteeks sai eilen sit taas rynnistää duunista äkkiä kotiin valmistautumaan tän syksyn ekaan Big Brother talk showhun. Olin tapani mukaan hiukkasen jäljessä muista kamuista, ja pelkäsin yhes vaihees jo että myöhästyn koko jutusta! No en onneks koska mun kuuluisa hovikuskini lähti viemään mua paikalle,  ja pääsin sinne viettää iltaa Annen, Jonnan ja kaikkien muiden kivojen kaa, ajoissa :) En oo koskaan ollut normaalissa tollasessa lähetyksessä, mun kokemukset rajottu ainoastaan meidän kauden finaaliin viime joulukuun alussa. Ja mun on kyllä pakko sanoa, että varsinkin vielä siinä pikku väsymyksessä alko jo pikkusen kyllästyttää siellä istuminen! :D Loppuu kohden olin aivan tuut tuut... Ja oli vielä kaikenlisäks aivan helvetin kuuma!! Hahhah...No mut oli kuitenki siistii, seura tärkein ja muutenkin, on se iha kivaa nähä miten live showta tehään :) Vaik ei siin mitää ihmeellist ollu kyl.... Kamerat leijaili katosta ja piti taputtaa niin paljon et meinas nahkaki irtoo käsistä !

Jonna, minä, Anne, Jouko & Jani
Jonna & Minä
 Hauskaa oli nähä kuitenkin tuttui naamoi, ja tulihan sieltä yks asukkikin ulos jo! Melkee luulin jo et taas se on joku kusetus häätö, mutta ei ollut (onneks) ois ollu muute siellä istuminen aivan turhaa... Siinä kuumuudessa vielä, huh ! Kai siis häädettiin ja mun mielestä ihan oikein! Seiskan toimittaja???? Matti Nykäsen ystävä??? :D Hahhah... Mutta Andy tottakai kukoisti suorassa lähetyksessä! Mun lemppari niinku olenkin jo aikasemmin ilmoittanut :) GO Andy GO !!!

Tänään onki siis sportti päivä, ja mennään mun serkun kanssa riehuu Sats Core Pulseen!! Vähä pelottaa, ei oo meinaa yli kuukautee tullu käytyy millään vastaavalla tunnilla. Mut mä haluun takas kondikseen, joten tästä on hyvä alottaa! Sit jatkuukin taas duunit huomenna, ja perjantaina kouluun... Ja sillon on myös palkkapäivä!! JEEE ! Uusi puhelin siis vihdoin ja viimein, tää olis nyt tarkotus olla viimenen viikko tolla dorkalla kapulalla, jolla ei pääse ees internettiin ;D Hahhah! Vitsit että viikonloppua jo odottelen, vapaata töistä ja sillon pääsee myös kunnolla ulos! Vastahan toi vklp jo oli, mutta ku olin ite töissä kokoajan niin ei se siltä mulla ainakaan tuntunut yhtään... :)

Nyt mä lähen pistää pyykkiä koneeseen ja otan (ehkä) imurin esille ja laitan paikkoja kuntoon! Täytyy vielä kattoa, voi olla et jää väliin ;D Muahahahaaa mutta vekkulit, hyvää alkanutta viikkoa teille!! xx

Tea

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Julkkis-BB alkoi!!

Olin eilen aivan täpinöissäni, niin jännittynyt, NIIN jännittynyt, koska Big Brotherin julkkis -edition oli minuutteja vaille alkamassa. En oo koskaan ollut BB:n alkamisesta yhtä innoissani, mutta ehkä viime syksyllä oli tällä kertaa osuutta asiaan... Myös se, että kyseessä ei ole mikä tahansa kausi vaan ihan eri kuvio kuin ennen, piti jännitystä ja mielenkiintoa yllä viime metreille asti.

Mulle oli ainakin ilmiselvää, että taloon ei varmasti olis lähössä oikeestaan ketään, ketä siellä haluaisin nähdä. Tarkoitan sellaisia henkilöitä, jotka ovat oikeasti tehneet jotain muistettavaa, ja on arvostettuja ja menestyneitä ihmisiä ilman ittensä tyrkyttämistä keltasten lehtien sivuilla... Melko itsestäänselvyyksiä oli nää Mr- ja Miss sitä ja tätä, silikoonibimbo ja vanha iskelmä pieru, mutta täytyy kyllä silti sanoa, että oli siellä todellisia yllätyksiäkin! :D Meinaa ainaki mun (ja luulen myös että aika monen muunkin...!) ehdoton suosikki tällä kaudella on legendaarinen, the one and only, Andy McCoy!! Mulla ei ole HAJUAKAAN, miten ihmeessä noi on saanu kyseisen henkilön lähtemään mukaan tohon hullun myllyyn, mutta mä voin ainakin sanoa että GREAT JOB!! Aivan loistavaa. Eilisen suoran lähetyksen ehdoton kohokohta.  Enpä olis osannu arvata :) Andy voittoon !

Oli jännää kyllä kattoa sitä taloa nyt telkusta, kun se on uudelleen sisustettu ja laitettu kuosiin. Tuli siinä kieltämättä vähän haikee olo, mutta en kuitenkaan itkenyt!! Uskokaa tai älkää...
En osaa vielä sanoa, alanko oikeasti seuraamaan tätä kautta. Rehellisesti sanoen ( ainakin tämän iltaisen jakson perusteella) aion katsoa kautta ainoastaan Andyn takia. Musta se jätkä on vaan niin aito ja huvittava! Inhokkia en vielä osais nimetä... Mutta luulen että en hirveesti tulis välittämään siitä tekoruskettuneesta geeli miehestä, jolla oli aivan hirveä paita päällä!! Se mies, joka on muhinoinu tän myös talossa olevan "kohu"tytön kanssa, joka sai 18-vuotis lahjaksi silikonit äidiltään. Oh man... Mut joo, en halua tuomita ketään :) Enkä lähe arvostelemaan mitä mieltä olen kenestäkin, koska en tiedä niistä mitään. Ja en muutenkaan halua lähtee samaan hommaan mukaan, mitä muut on tehneet arvostellessaan mua, vaikka ei tiedä musta/ mistään muustakaan mitään. Helppo se on ulkopuolisen tuomita sun tekemiset ja sanomiset, kun ei oo itse ollut edes paikalla! Saatika edes koskaan tutustunut :) Mut tässä kaikki BB:n puolesta, toivottavasti siel tapahtuis jännittäviä asioita... Aika lame kyl toi 6viikon pätkä, eihän siinä ehi tulla edes ikävä!!

Sitten mun kuulumisiin:
Mul on ollut taas tosi kivaa viime aikoina, eilen treffasin mun ihania tyttöjä, ja tänään olin Suomenlinnassa vähän hengailemassa ja voi vitsit siellä oli ihanaa olla pitkästä aikaa! Oli vielä kuitenkin sopivaa istuu ulkona, siihen asti tietty ku aurinko laski :( Tuli Tealle vähän kylmä... Onneks oli yks kiva lämmittäjä mukana :)

Huomenna alkaaki sit 4pv duuniputki, ja mun toistaiseksi viimeinen viikonloppu mun työpaikassa!! Alotan koulun ens viikolla, ja lähiopetuspäivät sijottuu perjantaille ja lauantaille... Aika outoa, mut käy kyllä mulle! Mä haluun kyllä käydä ensi viikolla oikeen kunnon kouluostoksilla ostelemas kaikkii kivoja kyniä ja vihkoja ja kansioita ! Tai mitä ne nyt on... Mihin laitetaan monisteita :) Sellasia juttuja kuitenkin. I'm so excited!

Tässä kaikki tältä erää, terrrve ja heipä hei hölmöläiset! Ja hyvää yötä myös... :)
Mwah <3
Tea

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Sunday Special

Jepjep, tästä onki jo hetkonen aikaa ku oon täällä viimeks kirjotellu... On ollu vaan niin paljon kaikkee ettei oo vaan kerenny :) Mutta kauheesti on kaikkea tapahtunut!! Kuten se, että kadotin viime viikon lauantaina mun puhelimen. Mun RAKAS Iphone on nyt historiaa, ja tilalla mulla on nyt väliaikaisesti rupinen "munakello" kännykkä, vanha kunnon Samsung... Elämä ilman mun älyluurii on ollut kyllä yllättävän helppoa. Mut pakko mun on kohta rynniä sinne puhelin markkinoille, koska en jaksa tota kapulaa enää kauan ja kaipaan kaikkii mukavuuksia mitä Iphonel on tarjottavana!!  Mut joo! Semmosta sattuu aina välillä... Jotain kivoi juttui siitäki kohtalon illasta seuras, nimittäin mul on ollu aivan super viikko takana!! Samanlaista ei oo kyllä aikoihin ollu. Oon ollut esim treffeillä!!! Ja muutenki pitäny hauskaa yhen tosi kivan tyypin kaa.  Kiva viikko huipentu vielä tosi kivaan viikonloppuun! :)
Perjantai meni ihan himassa hengaillessa, ja sain kokata pihviäkin, kuvitelkaa !! Kunnon gourmet ilta Tean tapaan... Sit katottiin (mun mielestä ainakin) ehkä melkeen karmivin leffa ever, The Ring, ja oli aika jännää... Siin on vaan sitä jotain.
Anyway, oli ihanaa vaa hengailla ja olla kotona, ja vielä kaikenlisäks hyväs seurassa :) Työt odotti lauantaina, ja illalla sit kierreltiin Helsingin yöelämässä. Oltiin mm. Tavastialla ja  ekaa kertaa olin, eikä se niin kauhee edes ollu! Mua on kusetettu. Oli kyl tosi hyvä ilta ja super hauskaa!  Ja nyt väsyttää voin sen kertoa. Mut oon oikeesti aika onnellinen tällä hetkellä !
Tosiaan kun sitä puhelinta ei oo, niin mulla ei ole mitään kivoja kuviakaan tänne laittaa (how boringg....), enkä jaksa kanniskella mitään kameraa tuolla noin... Jotain "tosi" makeet settii ois varmasti ollut viime lauantailta, siihen asti kunnes se kirottu kapine katos yön pimeyteen... Fuck!!! :D Sen jälkee ei oo kauheesti kamera käyny.
Onneks kävin just hakemassa kaverilta O.C:n kolmannen tuotantokauden lainaan, ihanaa!! Rakastan sitä ohjelmaa niin paljon... All time favourite :) Eli nyt vuorossa siis O.C, eli aika perus sunnuntai siis... Nää on ihan kivoja välillä <3
Palaillaan pian,  haluisin tehä seuraavaks jonku hyvän postauksen missä olis kuviikin mukana, yritän keksii jotain kivaa ja toivottavasti nextin postauksen tekemiseen ei menisi näin kauan aikaa!! :)

Hyvää sunnuntai loppupäivää everybodyyyyy!! xx
Tea