maanantai 24. elokuuta 2015

Don't Put Dirt On My Grave Just Yet...

Helouuu ♥
Viimein oon taas täynnä elämää. Niin paljon kivoja juttuja on käynyt et en kyl jaksa enää valittaa mun muka tylsää ja yksinäistä elämääni! Se oli vaan vaihe ja nyt on taas uusi vaihe käynnissä, nimittäin muutto :) Tää kämppä on ollut kyllä kiva ja ihana niin kauan kun oon tässä asunut sen reilu vuoden. Nyt vaan tuli sen verran parempi tarjous että ei sitä voisi olla ottamatta :) Kallioon muutan siis ja ai että miten IHANAA päästä lähemmäs keskustaa asumaan......... !

Tuntuu oikeesti näiden viimeaikaisten positiivisten tapahtumien olevan sellanen viimenen silaus kaikelle mitä mulle tapahtui viime kevään lopulla. Oon kyllä suurimmaksi osaksi elänyt vaan täysillä, mutta valehtelisin jos väittäisin että en olisi unohtanut jo kaikkea tai miettinyt asioita kesän aikana. Nyt alkaa vaan tuntumaan siltä, että oon viimein vapaa kaikesta vanhasta, ja etenkin nää hyvät asiat mitä on nyt käynyt tuntuu olevan just niitä juttuja jotka vie mut tästä edellisestä elämänvaiheesta eteenpäin. Avaan jälleen uuden sivun elämässäni uudessa asunnossa ja kaupunginosassa! 

Joskus sitä vaan herää jostain ihme unesta ja totean vaan (pitäis muistaa vähän useemminkin...), että oon niin super onnellinen, että mä elän mun omaa elämääni, ja mä oon just minä. En vois halutakkaan olla kukaan muu just nyt. Vaikeeta uskoa kun vielä viikko sitten masistelin jotain, outo vaihe... En kyl usko olleeni täysin tosissani. Se vaan sopi mun mielentilaan. Mut just nyt ei oo mitään syytä synkistellä: syksyllä matka, kohta uusi asunto ja mulla on niin ihana työkin! Palkkapäiväkin on huomenna, siinäkin yks hyvä syy olla onnellinen, hehe :D


Tässä siis tän päivän ehdoton ilosanoma. Vaikka pahoja asioita tapahtuukin, niin lopulta sut palkitaan jollain tapaa. Ite koen asian näin aina. Tosin välillä se on hyvin vaikea uskoa ja niihin hyviin asioihin voi mennä hetki aikaa, myönnetään, myönnetään... Mutta se sen jälkeinen elämä, kun kaikki on jo takanapäin.... This is the new beginning.


Nyt mä meen äkkiä suihkuun ja sitten suuntaan Sushilounaalle parhaan kaverin kanssa :) Maanantaivapaat on ihania ♥ Nauttikaa kesän viimeisistä hetkista ja hyvää viikonalkua kaikille ketkä luette mun elämäntarinoita täällä !

♥:lla Tea

maanantai 17. elokuuta 2015

Maanantai

Moikka :)
Tänään mulla oli vapaapäivä! Heräsin joskus myöhään ja iloiseksi yllätykseksi mun yksi ystäväinen oli tullut pienelle visiitille kotiseutuville Helsinkiin ja sovittiinkin heti aamusta (kun heräsin siis) että treffataan!
Pyyhälsin keskustaan ja pyörittiin kaupoissa sekä käytiin lounaalla. Sinä sovittiin sitten kans että hän lähtee mun kanssa syksyllä Alicanteen Espanjaan!!!! Oon ollut viime aikoina vähän masistelija. Oon pitäny mun elämää tylsänä ja yksinäisenä, esim. mun viime perjantain jännittävin ja siistein juttu oli kun ostin kaupasta Casinoarvan ja raaputin sen kotona. Voitin 5euroa ja menin ostaa sillä karkkia koska mua v*tutti kun olin pudottanu kalliin Macin korostuspuuterin lattialle ja se levis sinne. Että mua suretti. Sitten mä katoin loppuillan Gossip Girliä ja menin nukkumaan. Jee. Siksi tää matka piristi elämääni niin erityisen paljon ja olen taas iloinen ihmissielu :) Ihana päästä vähän palmujen alle pitkästä aikaa ja loistavassa seurassa ♥ ♥



Se oli sellanen päivä se ja hyvä päivä olikin :) Vaikka oonki taas yksin ja kotona mut nyt mul on jopa ihan kivaakin. Kuuntelen musaa, laulan ja kirjotan tänne. Joskus sekin on ihan ok.
Eipä mulla muuta :)

♥:lla Tea

perjantai 14. elokuuta 2015

Friday Morning

Moikka ja hyvää perjantaita :)
Viikonloppu taas alkaa ja itellä se meneekin vaan töissä, kun kaikki muut bailaa Flow'ssa. Epistä. Miks tajuun kaiken kivan niin myöhään??? Mulla ei ole nyt todellakaan varaa sinne mennä (siis 90euroa yhestä päivästä, terrrrve!) ja tosiaan kun kaikki mun töistä on tyyliin sinne menossa niin tietty mä oon sit työntouhussa koko viikonlopun! No mut ens vuonna aion mennä useemmille festareille sitten ja nyt vaan koitan kestää kun kaikilla muilla on kivaa.

Ihanaa kun on vielä niin valoisat aamut ♥  Tänään heräsin siinä 10 aikoihin ja aloin sitten keittelemään kahvia ja tekee aamupalaa. Aattelin ottaa teille vähän kuvia täältä mun kotoa, kun ei sitäkään oo täällä aikoihin näkynyt :)


Onko teistä outoa, että on oma kuva kotona kehystettynä?? :D En oo varma onko se, mutta ei mua kyllä haittaa. Musta toi on hyvä kuva musta (yo-kuvaa vuodelta 2012) eikä mul oo ketään muutakaan kenen kuvia laittasin esille!

Mulla alkaa tänään kello 14 duuni ja nyt alankin valmistautumaan päivää!
Aurinkoista ja ihanaa viikonloppua kaikille, pitäkää super kivaa Flow'ssa ketkä oottekaan menossa :)

♥:lla Tea

tiistai 4. elokuuta 2015

Greetings From London

Hey ya´ll ♥
Palasin Lontoon reissultani viikko sitten ja nyt viimein saan tän postauksen valmiiksi, aloitin sen varmaan jo viime torstaina....!! Oon taas ollut vähän busy ja laiskakin, nukun myöhään ja sitten vaan makoilen ennen töitä. Tänään mulla onkin vapaapäivä ja sain viimeinkin kans kuvattua vähän mun shoppailuja tähän postaukseen kun en jaksa tehdä mitään erillisiä postauksia :)

Olin siis mun serkun luona Lontoossa neljä päivää. Käytiin ekana iltana juhlimassa joten siitä seuraava päivä meni sängyssä katsoen Gossip Girliä (en oo ennen kattonu ja siitä tuli mun uusi lemppari nyt!) ja tilattiin ruokaa jne. Ei haitannut yhtään olla vähän sisätiloissa lepäilemässä, kun koko päivän satoi vaan vettä. Ja ainiin näytin aivan KAUHEALTA niin en ois kyllä kehdannut ulos lähteäkään. Mun silmät olivat aivan mustat ja turvonneet, en tiedä johtuiko siitä että olin edellisen vuorokauden aikana se yli 24h hereillä ja tuli myös juhlittuakin.... En oo eläissäni näyttänyt siltä. Pelottavaa...


1. Alkuillasta :) 2 & 3. Riehakasta menoo jonkun baarin jonossa :D  4. Meiän kaikki kolikot (ja käteisvarat) minigrip-pussissa kun tilattiin ruokaa kotiinkuljetuksella sunnuntaina :D


Maanantaina vietin koko päivän Oxford Streetillä shoppaillen ja kävin tollasessa maailmanpyörässä sillä välin kun oottelin että Emo pääsee töistä. 


1. Maailmanpyörä kuva ! 2. Käytiin sitten Pubissa vielä lasillisilla. 3. Syömässä ihanassa Mexikolaisessa ravintolassa :)


 Mun lähtöpäivän kuvia ja tietty pakollinen puhelinkoppi kuva ! Vikana päivänä kierreltiin tuolla mun kaverin Evan kanssa, kipaistiin lounaalla vielä Emon kanssa ja käytiin Bershkassa vaihtamassa mun yksi paita toiseen kokoon kun se oli niin pieni (siitä onkin kuva tuolla alempana!). Sitten vaan hengailtiin ja alettiin pikkuhiljaa hipsimään lentokentälle päin :) Osuttiin metroon just ruuhka-aikaan ja voin sanoo et se ei oo mitenkään verrattavissa johonkin Suomen "joudun hetkisen seisomaan bussin käytävällä" ruuhkaan. En oo koskaan joutunu olee sellases ihmisvaltameressä ja parasta oli kun ihmiset jäi pois................! Leikin olevani pieni ja olematon kun ne rynnäs mun päältä. No mut ei se niin kamalaa ollut paitsi kun tietty siellä joku hais tosi oudolle. Yök. 

Viimeiseksi vähän mun ostoksia Lontoosta ♥ ♥



Nyt saakin taas hetken elää vähän vaatimattomampaa elämää ! Onneks sentään tuli ostettua kaikkea kivaa mikä lämmittää mieltä pahimpina aikoina. Hehe...

♥:lla Tea