maanantai 17. elokuuta 2015

Maanantai

Moikka :)
Tänään mulla oli vapaapäivä! Heräsin joskus myöhään ja iloiseksi yllätykseksi mun yksi ystäväinen oli tullut pienelle visiitille kotiseutuville Helsinkiin ja sovittiinkin heti aamusta (kun heräsin siis) että treffataan!
Pyyhälsin keskustaan ja pyörittiin kaupoissa sekä käytiin lounaalla. Sinä sovittiin sitten kans että hän lähtee mun kanssa syksyllä Alicanteen Espanjaan!!!! Oon ollut viime aikoina vähän masistelija. Oon pitäny mun elämää tylsänä ja yksinäisenä, esim. mun viime perjantain jännittävin ja siistein juttu oli kun ostin kaupasta Casinoarvan ja raaputin sen kotona. Voitin 5euroa ja menin ostaa sillä karkkia koska mua v*tutti kun olin pudottanu kalliin Macin korostuspuuterin lattialle ja se levis sinne. Että mua suretti. Sitten mä katoin loppuillan Gossip Girliä ja menin nukkumaan. Jee. Siksi tää matka piristi elämääni niin erityisen paljon ja olen taas iloinen ihmissielu :) Ihana päästä vähän palmujen alle pitkästä aikaa ja loistavassa seurassa ♥ ♥



Se oli sellanen päivä se ja hyvä päivä olikin :) Vaikka oonki taas yksin ja kotona mut nyt mul on jopa ihan kivaakin. Kuuntelen musaa, laulan ja kirjotan tänne. Joskus sekin on ihan ok.
Eipä mulla muuta :)

♥:lla Tea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti