perjantai 4. heinäkuuta 2014

Lomasuunittelmia

Hey!
Ihanaa, kesä alkaa taas pian. Oon super innoissani tulevista helteistä, joita on luvattu nyt alkavan! Mulla alkaa kuukauden loma ensi viikolla, eli nyt vaa hyvä "loppu"tsemi duunissa niin pääsen niiiiin ansaitulle lomalle.
Ensi viikon perjantaille oonkin jo varannut ajan Flamingo Day Spahan klassiseen jalkahoitoon ja geelilakkaukseen. Haluasin sen lisäksi jossain muualla käydä laittamassa käsienkin kynnetkin kuntoon! Työni takia tollaset on vähän turhia kun menee vaan heti pilalle :( Nyt kun on kerranki kuukauden oikeesti poissa niin kerkeis nauttia tollasista jutuista, kun on super huoliteltu varpaita myöten!


Kauneusjuttujen lisäksi oon varannut poikaystäväni kanssa lennot ja hotellit Tukholmaan neljäksi päiväksi. Lähetään reissuun 14.pvä, eli vähän päälle viikon kuluttua. Alkuperänen suunnitelma oli, että oltas lähdetty alkuviikosta Turkuun, oltu siellä yö ja seuraavana päivänä botskilla Ruotsiin. Ne risteily-jutut oli niin naurettavan kalliita ja ihme kellonaikoja, että lennot tulivat oikeesti paljon paljon edullisemmaksi ja järkevämmäksi lopputulokseksi. Oltaisiin haluttu vaan menoliput Stokikseen, ja paluut hoidettu lennoin, mutta se tuntui olevan niin vaikeeta ja kallista että unohdettiin koko juttu. No mut lentäminen onkin enemmän glamour ja siinä säästää kallista aikaakin joten ei haittaa yhtään!
Muuten lomasuunnitelmat ovat auki, mutta sen voin kertoa, että aion tänä vuonna TODELLAKIN ottaa aurinkoa ja nauttia!! Haluan käydä myös landella vielä kerran ennen syksyä/talvea. Juhannuksena oli vähän tylsät säät, ois super ihanaa päästä vielä veneilemään ja uimaan ja saunomaan ja grillailemaan ja tekee kesäjuttui :)



I'm so ready oikeesti!! Loma on jo niin lähellä.  Mut ei voi mitään, työt kutsuu vielä, eli lähden nyt suihkuun ja valmistautumaan tulevaan päivään ja iltaan. Ihanaa kesä-viikonloppua everybody, mwah!
♥:lla Tea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti