tiistai 29. heinäkuuta 2014

Terkut lomalta

Heippa!
Oon vietellyt viimeiset kaksi viikkoo kesälomaa. Vielä ois kaksi viikkoa jäljellä :) En oo juuri paljoa kotona ollutkaan, kun heti loman alkajaisiksi tosiaan lähettiin poikaystäväni kanssa Tukholmaan neljäksi päiväksi. Säät suosivat ja matka oli tosi onnistunut! Käytiin monta kertaa vanhassa kaupungissa, shoppailtiin, syötiin kivoissa rafloissa ja oltiin terasseilla. Oli kiva kans käydä Skansenissa, sellasessa eläinpuistossa, joka on siinä Gröna Lundin ihan vieressä!




Palattiin sitten Helsinkiin pariksi päiväksi ja ampaistiin mökille melkein viikoksi. Oltiin siellä siis melkein koko viime viikko :) Ja voi että meillä oli super ihanaa siellä!! Säät olivat jälleen kerran suorastaan loistavat. Otettiin joka päivä aurinkoa laiturilla ja uitiin paljon sekä käytiin myös veneilemässä Saimaalla. Iltaisin grillailtiin/kokkailtiin ja käytiin saunassa. Pelattiin mölkkyä ja kaikkee :) En oo niiiin aikoihin mökkeillyt kunnolla ja tää oli kyllä aivan ihana juttu täytyy sanoa. Vähän ehkä oli tylsä palata tänne stadiin, kun kotona niin hemmetin kuuma ja täällä saa aina matkustella rannoille ym. Siellä ei tarvinnut tehdä mitään kun kaikki mitä voisit kesähelteissä haluta, oli käden ulottuvissa: ranta ja laituri <3


Oikeestaan sen ihmeempiä lomasuunnitelmia mulla ei enää ole, teen vähän mitä nyt milloinkin huvittais tehdä :) Eli otan aurinkoa ainakin! Onneks nää ilmat on ollu niin loistavat lomailuun. Nyt alkaa oleen vaan kotona sen verran lämmin että tänään käydään hommaamassa tänne joku tuuletin. JOS NIITÄ EES ON!!

 ♥:lla Tea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti