maanantai 1. kesäkuuta 2015

Lauantailta

Lauantaina vietettiinkin jälleenkerran valmistujaisia, päivällä serkkuni juhlissa ja illalla hyvän ystäväni Mariian yllätysjuhlissa :) Olipa päivä. Aamupäivällä poltin naamani kihartimella ja loppupäivän ja illan kärvistelin korkkareissa jotka sattu aivan älyttömästi! Eilinen päivä oli vielä tuskallista kävellä mutta nyt helpottaa. Ei oo mun juttu ! Mut ne oli kivat kenkulit. Ehkä ei enää tarvi tän kesän aikana käyttää, vaan noudatan sitä mun normaalia mukavuudenhaluista linjaa...

Hyvä startti päivälle!! :)

Niinkuin kuvista näkee Ammi oli nähnyt niiiiiiiiiiiin paljon vaivaa näiden juhlien eteen, ilmapalloista ym lähtien! ♥ Kaikki oli täydellistä ja skumppa virtas. Love it! Loppuillasta päädyttiin Helmeen ja sielläki oli ihan kivaa. Jos korkkari kärsimystä ei laske mukaan.

Ihanaa kun kesäkuukin alkoi, nyt on kai sit olevinaan "virallisesti" kesä... Tosin säiden puolesta en sitä uskois. Mutta oon aina tosi optimistinen kesän suhteen ja haluun aina uskoa että kyllä sieltä ne hyvät kelitkin tulee vielä!! Nyt on viel kaikkea kivaa tiedossa synttäreistä juhannukseen että en malta odottaa ku tää tästä vielä kunnolla aluilleen lähtee :)

 pus ja moi!
♥:lla Tea

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivoilta juhlilta :) yllätysjuhlat on ihania ku se itse yllätettävä on yleensä niiin otettu ja onnellinen :) ärsyttää tosiaan nää kelit, ois nyt ees sellaset et tarkenis topissa ja shortseissa! Mitä juhannus suunnitelmii sulla on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii on :) Ite en oo kyl koskaan saanu sellasia XD
      Juhannus viel auki, ehkä Tahkolle jos hommat järkkääntyy, tuli vähä takapakkia mut enköhän jtn keksi :)

      Poista
  2. ootpa nätti! tuli mieleeen et luetko ite mitään blogeja? jos luet, mitkä on sun lemppareita? :)

    VastaaPoista
  3. Vaikutat tosi ihanalta tyypiltä! Oisko sulla kiinnostusta tutustua lukijaan? Asun itsekin pk-seudull. :)

    VastaaPoista