tiistai 2. syyskuuta 2014

Great Lengths teippipidennykset

Mulla on taas hiukset jeeeeeeee! Kävin siis ihanassa vakiokampaamossani Salon Frisetissä laittamassa tukkani uuteen uskoon, ja tässä siis lopputulos. Kävin laitattamassa Great Lengths -teippipidennykset, jotka ovat kovaa vauhtia rantautumassa myös tänne Suomeenkin. Minä + muutamat muut ollaan siis ensimmäiset Suomessa, joille nämä samaiset pidennykset on tehty. Mullahan oli parisen vuotta sitten Great Lengthsin sinettipidennykset jotka sain päähäni Big Brother talossa ollessani ja ne olivatkin täysin fantastiset ja erittäin positiivinen kokemus. Niitä jaksan aina suositella ja hehkuttaa kaikille vieläkin! Loisto laatua ja oma hius säilyi myöskin hyvänä :)
Nyt mulle laitettiin 40cm pidennykset, eli lopputulos on lyhyempi kuin sillon aikoinaan. Tykkään näistä niiiiiiiiiiiiin paljon! Pieni paniikki meinas iskeä tosin kampaamotuolissa, kun oltiin vakkari-kampaajani kanssa keskusteltu hiustensävystä ja tilattiin mulle sitten edellisen kokemuksen mukaan sitä väriä mitä oltiin aikaisemminkin käytetty. Sävy on tosi tuhkainen ja viileä, joten vähän pelotti sitten miten käy. No, kaikki päättyi lopulta tosi onnellisesti ja päässä väri ei niin "pahalta" enää näyttänytkään. Pidennysten väri tulee hieman kellastumaan ajan kanssa ns. normaaliksi ja niin mulla kävi viimeksikin, että pidennyksen väri sulautui omien hiusten väriin vielä paremmin.



















Laitan teille vielä pari kuvaa siitä parin vuoden takaisesta pidennyksestä, josta kerroin. Voitte vertailla :)


















 






Nuo aikaisemmat ylläolevat pidennykset taisivat olla 60cm? En nyt ole täysin varma koska tuosta on jo aikaa enkä todellakaan muista. Mä oon ainakin tällä hetkellä tän 40cm pidennyksen puolella! Syy on se, että toi pidempi oli TOSI paljon raskaampi ja välillä se tuntui olevan joka paikassa :D Tää nykyinen on kevyempi ja mielestäni kivan maltillinen, klassisen tyylikäs, ei niin "överi", mutta silti kuitenkin näyttävä. Tykkään tästä tosi paljon. Oon niin onnellinen. Oon niin pitkään taistellu oman tukkani kanssa kun sitä ei millään meinaa saada mitenkään kivasti! Aina se oli pompulalla kun meni vaan yksinkertaisesti hermo siihen sen olemattomuuteen.

Nyt jään mielenkiinnolla seuraamaan miten näiden uusien pidennysten kanssa elämä sujuu, kun on ekaa kertaa teippipidennys! Viimeksi ainakin hoidin hiuksia tosi hyvin ja oikeilla tuotteilla joten siitä ei tuntuis olevan kiinni ainakaan :) Ostin siis käyttööni lisäksi vielä Great Lengthsin omaan sarjaan kuuluvan shampoon, hoitoaineen ja antitap-waterin, jolla vielä valellaan hiukset jokasen pesun jälkeen.
 

Mitäs mieltä te ootte uusista hiuksista?
♥:lla Tea

6 kommenttia:

  1. Poltatko sä vielä tupakkii niinku bb:ssä? :D

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanat hiukset! Minullakin oli vuos sitten sinetit ja tykkäsin erittäin paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nää on pysyny vielä aivan super hyvin. En oo vielä käynyt edes nostamassa :)

      Poista
  3. Mielettömät teipit:) Mullakin oli aiemmin sinetit mut teipit nykyään kun eivät kuluta samalla tavalla omia hiuksia(ainakaan mulla ei ole kulunut) ja pysyy todella hyvin. Mietin vaan että minkä värisiä nuo pidennykset on yleensä olleet kun itsellä on supervaaleat hiukset ja aina hankaluuksia saada väri sattumaan yhteen omien ja pidennysten kesken.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, blondi on aika vaikee väri, vitsi ku en muista mikä sävy toi on... Mutta ne oli aluksi tosi tuhkasen vaaleet, aika harmaat oikeestaan mutta eipä sitä oikeestaa kukaan ees huomannut :) Ja ajan kanssa väri pehmennyt ja sulautunut paremmin! Tykkäsin Great Lengthsin sineteistä tosi paljon, ja ne oli kyllä ehkä paremmatkin kun nää teipit siinä määrin että ei näy samalla tavalla kun on esim. ponnari jne :D Ja tää huolto hässäkkä on kans aika työläs ja pitkäkestonen, eilen just kävin ekas nostossa ja siinä kesti aika pitkään! Ja varmaan tulee tulevaisuudessa maksamaan aika paljon, kun tosiaan tyvikin pitää säännöllisesti vaalentaa ymymym... Tää eka huolto oli tosin mulla ilmanen :)
      Mutta joo et todellakaan ole ainut jolla on ollut ongelmia sopivan sävyn löytämisessä!

      Poista