tiistai 4. helmikuuta 2014

Kuvia kuvia...

Heippa! Sori että oon taas laiminlyönyt teitä jotka saatatte tätä mun pikku-blogiani lukea! On taas ollut kaikkea, mutta varmaan isoin syy hiljaiseloon on ollut se, että ei oo ollut MITÄÄN kivoja kuvia esim. musta tai mistään. En oo viittinyt laittaa mitään lätinäpostauksia, koska en tiedä kiinnostaako ne sit yhtään ees... Muuten mulle kuuluu vaan hyvää, täl viikolla keskityn aika paljon koulutöihin ja salilla käymiseen.
Anyway... tänään duunin jälkeen sain idiksen, ja  aattelin tehdä teille tälläsen pienen kuvapostauksen. Kukaan ei oo ehdotellu mulle mitään ideoita siihen, joten yksinkertaisesti keksin ne kuvauskohteet ihan vaan itte! Haha :D Jos haluutte joskus tulevaisuudessa vastaavanlaisen postauksen, niin saatte kyllä ehdottomasti esittää toivomuksia kuvien suhteen ♥ Pus!


No oliks tää ihan lame? :) Tuli aika vähän loppujenlopuksi julkaisukelposta materiaalia, osasta tuli rumia/muuten vaan käyttökelvottomia, joten siks näin vähän kuvatuksia :( Alkuperäsessä suunnitelmassa oli useampia, mutta tuli pari muuttujaa matkaan niin sanotusti :D Hah... Täytyy ens kerralla keskittyy vähän enemmän! Jos teitä tämmöset vielä kiinnostaa :)

Hyvää viikon alkua kaikille!

Tea

1 kommentti:

  1. Tee joskus postaus sun tärkeimmist tavaroist, lempikoruist/vaatteist/laukuist yms!(:

    VastaaPoista