torstai 16. tammikuuta 2014

Thursday Look

Jeejee! Aamu lähti tosi hyvin käyntiin tänään, ihanaa kun aurinkokin paistaa vielä. Tänään aattelin vielä julkasta täällä vielä postausta ennen viikonloppua, koska sillon en ainakaan oikein pääse kirjottelemaan tänne teille :/ 
Niinpä aattelin tehdä teille postauksen mun tän päivän lookista, ja mitä tuotteita olen siihen käyttänyt. Tääkin taisi olla jonkin sortin postaustoive, tai ainakin vähän mun soveltamana :) 

 

Aamulla pesin hiukseni Pureologyn Perfect 4 Platinum shampoolla ja hoitoaineella. Aivan loistavat, kyllä kannattaa luottaa ammattilaistuotteisiin! Toi shampoo on ihanan pehmeetä ja vaahdottuu tosi kivasti päässä ilman, että tarvii puolta litraa sinne laittaa. Samoin hoitoaine, ihana. Teki hiuksesta pehmeät ja selvät! Ekaks säikähdin shampoon väriä, joka on sininen, että oon ostanut vahingossa hopeashamppoota. Mulla on jo sitä ennestään ja käytän melko harvoin. Onneksi ei siis ollutkaan :)

 

Pyyhekuiviin hiuksiin suihkuttelin sitten saman tuotesarjan jätettävää hoitosuihketta. Pehmeytti hiustenharjaamista tosi mielekkäästi. Toi harja on Great Lengths hiustenpidennysten peruja, ja ihan loistava myöskin! Luottotuote ehdottomasti.


Näitä tuotteita käytän päivittäiseen meikkiini. Vasemmalta oikealle: Garnierin Perfect Blur 5sec pohjustusvoide, L´oréal Parisin Nude Magique BB-voide sävy Light Skin Tone, ripset & liima, huisku ja Kicksin aurinkopuuteri.


Sain joululahjaksi tämän Max Factorin huulipunan, ja tänään ajattelin kokeilla sitä ekan kerran. Sävy Star Dust Pink 615. Tykkään!


 

Sitten vielä kiinnitin klipsi-pidennykset ja suoristin niitä hiukan raudalla, lämpösuojan kera of course! Se on täl hetkellä joku TRESemmen, en jaksanut sitä alkaa kuvailemaan. Viimeistelin tuotoksen Schwarzkopf Professionalin Osis tuotesarjan Glamour Queen lakalla. Se ei oo kauheen vahva lakka, vaan antaa mukavan ilmavan lopputuloksen. En tykkääkkään mistään överi vahvoista lakoista, ellei sit oo joku oikee kunnon kampaus mikä sitä vaatii. Ihan näin arki-lookiin ei tarvii olla kauheen raskas.


Taas tuli vähän vaihdeltuu hiusten asentoo ku en osannut päättää mikä on paras vaihtoehto... Päätin sitten loppujen lopuks pitää ton sivun alhaalla. Tänään mulla on päällä se uusi armeija kuosinen pitkähihanen kauluspaita, siniset Dr.Denimit ja musta kauluri-kaulahuivi.


Tykkäsittekös tästä postauksesta?
xx
Tea

8 kommenttia:

  1. oot kamalan kaunis! tykkäätkö itte värkkäillä hiusten kanssa ja tehdä kampauksia ym ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah kiitos :) Kyl se on aina mun mielestä kivaa laittaa meikkiä ja hiuksia! En osaa kyl pahemmin mitään kummempia kampauksia itse tehdä :D

      Poista
  2. Ihana toi armeija kuosinen kauluspaita, sopii sulle:)

    VastaaPoista
  3. mitä kirjaimii kirjotit ja lukion keskiarvos?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain terveystiedosta M, sit oli aika paljon Ctä :)

      Poista
  4. Onko sulla vielä samat pidennykset kun aikasemmassa postauksessa kerroit ostaneen? Miten hoidat sun pidennyksiä? :) näyttää tosi hyväkuntoisilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ovat samat! Ja tosi hyvät on olleet mielestäni.
      Hoidosta: Ensinnäkään en oo ihan joka päivä käyttänyt pidennyksiä, kuten töissä harvemmin päässä tai jos en oo niinkään hirveesti ihmisten ilmoilla, niin en käytä. Varmaan se on vaikuttanut että ovat pysyneet ihan jees kunnossa :) En pese usein, käytän hyvää harjaa pidennyksille... Suihkin välillä tuota tässäkin postauksessa kertomaani hoitosuihketta, ja silloin tällöin laitan pieniä määriä hiusöljyä pidennyksiin. Ja tietty lämpösuoja aina kun käytän kuumia rautoja :)

      Poista