keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

100 lukijaa!

Huomasin tossa, että 100 lukijaa on (vihdoin) mennyt rikki! Kivaa kun teitä tulee lisää... Pikkuhiljaa :) Jee! Jatkakaa samaan malliin lukijani!
Tänään puuskutin töissä klo 6.15 lähtien ja iltapäivän oonkin viettänyt kotona lepäillen rakkaani kanssa. Se lähti taas reissun päälle, kolme keikkaa nyt tällä viikolla ja lauantaina hän palaa takaisin. Lauloinkin sille just tos romanttisesti ennen sen lähtöö Celine Dionin Aaaaaalll byyyyy myseeeeelf.... Don't wanna beee.... Haha :D I love u
Eilen käväisin kampaajalla värjäämässä tyvikasvun pois ja siistimässä latvoja. Väri on taas mitä mahtavin, eli taas tuntee itsensä freesiksi. Kiitos jälleen kerran Salon Friset ja ihana ihana vakkarikampaajani!  

Loppuviikosta menenkin sitten taas kouluun, eli tän viikon työt on nyt tehty! Onkin tän päiväsen vuoron ansiosta niiiiin kauhee väsymys, että uni tulee tänä iltana varmasti tosi nopeasti. Tässä illalla ajattelin tehdä vähän koulutöitä ja katsoa Mustat Lesket eiliseltä. Ootteko te kattoneet kyseistä sarjaa? Se vasta alkoi, mutta mä ainakin jäin koukkuun!! Toinen sarja josta kans kiinnostuin, oli toi Valheiden Vangit. Sehän on jo pyörinyt varmaankin kuukauden verran. Huonot arvostelut se vissiin on saanut, mutta mun mielestä se on hyvä ja dramaattinen ohjelma, joten lieneekö tuo edes yllätys, että mä juuri pidän siitä! Musta se on hyvä. Ja ei oo ees överi huonosti näytelty!! Vois olla pahempaakin.

Tässä olikin sit pientä viikkokatsausta teille, perjantaina koitan päästä postailemaan teille lisää mun elämänmenosta ♥
Tea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti