lauantai 3. toukokuuta 2014

The Busy World of Tea Mirhola

Heips!
Paljon on tapahtunut sen jälkeen kun tulin takaisin Lontoosta. Palasin tosiaan totaalisen Pääsiäis-hässäkän keskelle, jonka jälkeen koittivatkin sitten viikkoa myöhemmin mummoni hautajaiset. Viime viikonloppu menikin siis sitten vähän metsäisemmissä maisemissa mummolassa, joka ei toki ole enää entisensä ilman meiän mummoa. Lepää rauhassa mummo rakas.
Tääkin viikko on mennyt niin nopeasti. Maanantaina treffailtiin vielä Helsingissä perheen kesken kun ihana serkkuni oli tullut Suomeen Sveitsistä viikonloppuisia hautajaisia varten. Oli ihanaa hengailla pitkästä aikaa kaikkien kanssa. Love my family


Vappu meni rennosti, saunomalla ja siemailemalla hieman skumppaa! Tietty oli myös ihanat Vappu sapuskat sekä keskiviikkona, että torstaina. Käytiin myös torstai-iltana vähän baarissa ja koko eilinen päivä olikin täysin sen mukainen! Nukuttiin melkeen 13 asti päivällä ja voin kertoa että olin aivan kanveesissa koko päivän.
...Mutta en aivan täysin koko päivää! Nimittäin käväisin eilen illalla asuntonäytössä. Ja näillä näkymin, sain tuon asunnon! Kaikki on lähinnä vuokrasopimuksen allekirjoitusta vaille. Muutan siis kotoa pois kahden viikon päästäääää!!! Oon niin innoissani :D Tätä on odotettu :)

Tosiaan ensi viikko onkin sitten oikeen busy viikko taas kerran töissä, enkä ole vapaalla kuin kahtena päivänä. Onneksi vappuaaton jäljiltä oon nyt vietellyt loistokkaita vapaita, ja sain tänään käytyä vihdoin ja viimein salillakin! Maanantaina vasta töihin takaisin.

Viikonlopun jatkoja kaikille!
Tea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti