keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Vuoden viimeinen

Ciao kaikki ♥
Pahoittelut jälleen kerran hiljaiselosta teille jotka jaksaisitte lukea mun hömpötyksiäni. En oo vaan ajatellut koko blogia pitkään aikaan, ollut niin outo syksy mulla. Sellasta tunne pyörremyrskyy ollut nyt et blogitus on kyl ollut viimenen asia mitä oon ajatellut. Mutta sydäntäni lämmittää kun välil on tullut kommentteja koskien kiinnostusta tätä kohtaan. Kiitos teille! Nyt kun vuosikin vaihtuu niin voispa sitä kattoa uudelleen kaikkea jos OIKEESTI vaan kunnostautuisin ja jatkaisin kirjoitteluu useemmin :) Sain just joululahjaksi uuden ihanan läppärinkin ja TYÖTUOLIN (xD) siis tää on niin ihana istua. Tosin olin just ottamassa suihkurusketuksen niin jouduin laittamaan pyllyn alle pyyhkeen että tää valkoinen unelma ei tuhraannu :D

Se ois sitten uuden vuoden aatto huomenna (en oo varma onko yhdyssana, sorry, en jaksa tarkistaa Googest) ja voin kyl rehellisesti sanoa että on kyllä ollu rankin vuosi henkisesti varmaan ikinä. Kevään ero ja paskamyrsky ja muutenkin tää syksy on ollut mulle jotenkin normaalia raskaampi kokemus. Välillä on ihan ok fiilikset mutta välillä niin hirveetä kun ei edes tiskejä saa kiroamatta tiskattua tai lakanoita vaihdettua. Itkemistä kotona ilman mitään syytä. Oon vaan ollut tosi tunteellinen viime kuukaudet. On se tää aikakausikin joka tekee sen, vihaan pimeyttä ja kun viel joutuu yksin olemaan niin ei oo mitään herkkua aina.

Mut nyt alkaa taas uusi vuosi ja kaiken voi aloittaa ns. puhtaalta pöydältä. En kyl tiedä mitä mä nyt puhtaalta pöydältä aloittaisin, aina voi mun mielestä alottaa puhaalta pöydältä. Ihan kesken vuottakin. Mut ihan kiva sanonta.

Aion viettää uuden vuoden ystävien kanssa skumppaa siemaillen. Ois ihan kiva piipahtaa jossain bailumekassakin, ku oon kerta ruskeekin enkä totaalisen rupsu. Tekee mieli tavata ihmisiä ja JUHLIA oikeesti en ookaan ollut baarissa johonkin kuukauteen varmaan. Tää on varmaan ennätys, hahah...



Näyttää iha amputoidulta toi mun käsi ku keikistelen XD Mut NYT alan valmistamaan mun keskiviikon juhla-ateriaa kalapuikkoja & ranskalaisia.

Vähän ehkä tylsä postaus mutta tiedättepä ainakin että olen elossa ja halusin muutenkin ilmoitella olemassaolostani. Ja tietysti sanoa hyvää uutta vuotta :) 

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKKIIIII ♥ ♥ 
Ens vuonna kuullaan taas, pus!
 
 Tea