tiistai 21. heinäkuuta 2015

My Dayoff

Mulla oli tänään vapaapäivä ja oonkin omistanu tän tiistain kauneusasioille! Alotin päivän kampaajalla jossa laitettiin taas mulle tyviraitaa ja että on taas entistä blondimpi olo ♥ Edellis kerrasta onkin vierähtänyt reilut kolme kuukautta ja nyt sai taas ihanan freesin lookin. Olen tyytyväinen. Seuraavaks tein jotain semmosta mistä oon kieltäytynyt jo pidemmän aikaa mutta aattelin nyt että ei kerta kahteen vuoteen pahaakaan voi tehdä: kävin solariumissa. Oli pakko. En haluu olla kalpakka ja kun auringonotto kelit on olleet vähän kortilla tänä kesänä niin päätin sitten siinä mennä kun kerrankin lähellä satuin olemaan ja mulla oli kolikoitakin jopa!

Päivä jatkui kahvittelun merkeissä Cafe Regatassa hyvässä seurassa. Siellä rantsussa oli tosi kova tuuli ja paljon lintuja. Ne oli välillä ihan sekoja. Hengailtiin vähän puistossakin ja sitten mä lähin ripsiin ja ah viimein näytän taas ihmiseltä ! Tuntu tossa yhessä vaiheessa hieman jo ränsistyneeltä. Nyt oon taas kuin uusi ihminen ja valmiina lähtemään Lontooseen lauantaina! I can't wait :) Ihanaa päästä ees jonnekkin hetkeksi, siellä onneks taitaa olla hieman lämpimämpää kuin täällä!


Siitä puheenollen.... Mitä mieltä ootte tosta jatkuvasta valituksesta tän vuoden kesästä? Ite oon ainakin korviani myöten täynnä sitä "uutisointia" kuinka on ollut nyt niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin katastrofaalinen kesä ja "HUONOIN kesä miesmuistiin!!!!111". Ihan tosi. Onhan täällä viileempää ollut kuin ns. normaalisti mutta eihän tää nyt ensimmäinen kerta sentään ole. Muistan montakin kesää kun ei oo pahemmin rannoilla vietetty aikaa ja nyt on vaan näin ja itse ainakin aion ensi vuonna lähteä lomallani ulkomaille pariksi viikoksi vähintään niin eipä tarvi sit itkeä. Näin se vaan on että Suomen kesään ei ole aina luottamista ja tilanne on tämä. Itse pyrin ajattelemaan positiivisesti ja nauttimaan mm. valosta, kevyistä vaatteista, niistä vähänkin aurinkoisista päivistä, siitä että on lehdet puissa ja nurmikkoa ja niin edelleen kun stressaamaan sitä että tässäkö tää surkea kesä nyt oli. Ei noi ilmat oo mua ainakaan estänyt elämästä! Ihmettelen missähän elämän vaiheessa musta on tullut näin myönteinen ihminen kun ennen vanhaan tuli purnattua turhemmistakin asioista.... Anyway itelläni on ollut tosi kiva kesä vaikka ei ookaan ollut kuuma ja musta tuntuu että ihmiset on tainneet oikeesti unohtaa sen millasta joskus marraskuussa on, kun on pilkkopimeää, märkää, kylmää ja tylsää ja masentavaa ja ei voi pitää MITÄÄÄN kivoja vaatteita jne kun nyt sentään ulkona pärjää suht väljissä vaatteissa. Puhumattakaan talvesta kun on pahimmillaan loskaista tai sitten -100 ja jäätyy bussipysäkillä. Herätkäähän valittajat ja start living your life. Kesä on kerran vuoteen ja jos se on sen takia pilalla että ei oo ollut +30 astetta kuukausi kaupalla niin menkää hyvät ihmiset ulkomaille. Siellä on kuuma !

Ei mulla muuta :D Mä ootan kyllä niin viikonloppua ja täytyykin tässä alkaa pakkaushommiin pian :) Nyt mä vaan hengailen kotona, kattelen telkkua ja syön ehkä persikan.

Pus ja nauttikaa niistä pienistäkin kesäisistä hetkistä ihanassa seurassa , jos sulla on sauna sen voi lämmittää jos tulee kylmä. ♥

Tea

keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Last Week

Jou!
Viime viikolla oli ihanat kelit mut nyt ne tuntuu olevan jo historiaa. Tosin aika sama mulle koska mullahan ei tänä kesänä lomaa ole ja teen töitä vaan joten satakoot sitten. Tosin ois se kiva ees kerta vuoteen nauttia Suomessa lämpimistä keleistä mut näyttää aika huonolta toi tilanne nyt... Mut eipähän harmita niin paljoo kun vois, jos lomalla oisin niin itkisin.

Viime viikon kyllä otin irti kaiken minkä töiltäni vaan pystyin ja aina kun mahdollista niin ulkona olin! Harmitti ehkä pikkusen et just kun tän kesän näillä näkymin ainoot helteet iski siinä vaiheessa kun olin KOKO viikonlopun työn touhussa enkä näin ollen päässyt mitään rantsupäiviä viettämään. Viikolla tosin olin stadikalla ja Töölönlahdellakin istumassa iltaa joten kompensoitui ehkä hieman sillä! Viikonloppuna piipahdin myös Suokissa ja sunnuntaina Alppipuistossa viettämässä "lauantaita" koska mun viikonloppu meni tosiaan siellä töissä vaan niin pakkohan sitä oli päästä johonkin väliin vähän juhlimaan ja nauttimaan kesästä ees vähäsen.


Great weekend ♥ Kohta se onki sitten jo taas.... Mihin nää päivät menee?? 

Mun heinäkuu näyttää ihan kivalta, ens viikon alussa lähen käymään vähäsen landella ja loppukuusta matkustan Lontooseen!! Ihanaa kun ees joku pieni reissu, can't wait :) Ens kesänä sitten lomaillaan kunnolla ja mä haluun sillon ainakin matkoille ja festareille! Tää kesä menee ihan hyvis fiiliksissä vaikka joutuukin töissä olemaan, mä tykkään mun duunista ja oli muutenkin tiedossa kun keväällä vasta aloitin. Kyllä sitä vielä kerkeää tekemään kaikkea myöhemminkin :)

Nyt mä alan iltatoimiin ja huomenna käyn ukin kanssa lounaalla pitkästä aikaa. Sitten vaan töitä töitä ja ah ens viikolla rentoudun kun pääsen täältä vilinästä hetkeksi ♥ ♥ Tulispa lämpöökin niin oisin enemmän kun happy. Vaikka oonkin aika happy kyllä jo muutenkin mut aina saa haluta !

Ciao ja palaillaan!
Tea