maanantai 29. kesäkuuta 2015

The Best Of June

Moi!
Kyl tää kesä vaan menee niin kovaa eteenpäin et hyvä kun perässä pysyy. Tänään pääs viimein nauttimaan kunnon kesäsäästä ja sai kyllä kantapaankautta oppia, että ei kannattais aliarvioida Suomen aurinkoa!! Moni aattelee varmaan (mm. myös minä) että ei täällä oo kova uv-säteily eikä täällä ainakaan pahasti pala, mutta voi kuinka väärässä olinkaan. Käytin kyllä rasvaa (suojakerroin 6) ja en tiiä oliko se vanhaks menny mutta oon ainakin ihan PUNAINEN tällä hetkellä. Mun reidet, vatsa, yläselkä, rinta KAIKKI on palaneet!! En oo koskaan aiheuttanut tälläsiä kärventämis tuhoja itessäni aikasemmin... En varmaan ees ulkomailla. Varmaan mun ihosta on tullut herkempi auringolle viimeisten vuosien aikana, kun oon lopettanut täysin solariumit eikä oo kyllä missään rantalomillakaan pariin vuoteen tullut käytyä ja oon ollut ihan kalpakka nyt koska viimeksi olen aurinkoa ottanut viime kesänä... Sen siitä saa. Tää on kamalaa. Toivottavasti tää punotus katoaa pian! Huomenna meen kyllä ennen töitä/ töiden jälkeen aurinkorasva ostoksille ja varaudun hyvin seuraavaan kertaan.......

Kohta alkaakin jo heinäkuu ja kesäkuu mulla on mennyt töissä, bailatessa ja oon tietty myös tavannut ystäviä. Tässä kuitenkin jotain parhaita paloja kesäkuun osalta :)

♥ SYNTTÄRIT ! Tietty :) Niistä kirjotinkin viimeksi. En tajuu ihmisii jotka ei tykkää pitää omia synttäreitä. Sehän on just parasta kun saat olla huomion keskipiste ja kaikki vaa onnittelee ja on ihania.

Olgan mielestä oon kans ihana kun hyökkään aina kameran kanssa ottamaan selfietä !
♥ Juhannus Tahkolla! Lähin aikalailla extemporesti reissuun, olin aatellut että en sovi Juhannukseksi mitään kun en tiennyt vielä oonko töissä vai en. Lopulta selviskin että ois mahdollisuus lähteäkin jonnekin ja kun tilaisuus tarjoutui pitkän väännön jälkeen niin lähin sitten Tahkolle. Ite tulin sinne vähän jälkijunassa kun muut kumppanit oli mennyt jo torstaina, mutta kaikki kyydit järkkäänty tosi hienosti ja vaikka siitä isosta porukasta tunsin ainoastaan kaksi ihmistä etukäteen niin täytyy kyllä sanoa että seurassakaan ei ollut mitään valittamista ja oli taas niin huippua tutustua uusiin ihmisiin jne. Ihan paras Juhannus kaikinpuolin, säät suosi myös yllättäen joten kaikki oli täydellistä! :)


♥ Kesäshoppailut! Oon ostellut kyl nyt niin paljon kaikkea ja onneks kävinkin viime viikolla bikiniostoksilla. Tänään pääs viimein käyttämään rantalaukkua ja amerikanlippuja :)


♥ Tuoreet kotimaiset mansikat! Vaikka maksaakin paljon niin on ne aina hintansa väärti.


♥ Ripsenpidennykset. Kävin viime viikolla laittamassa ekaa kertaa räpsyttimet ja oon edelleen haltioissani :)


♥ Pirkan Jogurtti jäätelö :D Tein tän löydön lauataina ja rakastuin. Siis niin hyvää! Mä oon ollu ihan kauhee herkkusuu nyt viime aikoina nytkin suklaa maistuu just..... Oon syöppö.


Mun selkää kuumottaa.... En enää ikinä luota vanhoihin rasvoihin. Se oli selkeästi suuri virhe. Onneksi ihanat kesäkelit jatkuu kuitenkin ja ehkäpä itekin toivun nopeesti tästä kärvennyksestä :( 

Pus ja palaillaan!
Tea

tiistai 16. kesäkuuta 2015

Birthday Weekend

Moikka pitkästä aikaa ♥
Viimein avasin läppärin ja aattelin kirjoitella tänne. Viime kerrasta onkin jo vähä aikaa! Kiirrettä on pitänyt töissä ja pientä stressiä ollut mm. Juhannukseen liittyen, mutta nyt tuntuis olevan homma hoidossa ja vois viimein ollakin ihan rauhallisin mielin kaiken suhteen.
Viikonloppuna vietettiin mun 22v. synttäreitä ja voi että mikä sää siunaantukaan lauantaille!! Olin aivan ihmeissäni, koska tavallisesti mun synttärit on aina vietetty sateisessa tai muuten vaan surkeessa säässä. Nyt sai kerrankin nauttia kun pysty laittamaan mekon päälle ja olla auringossakin :) Olin eka käymässä mamilla ja siellä oli perhettä koolla ja jälleen kerran ihanat tarjoilut, thank you momma ♥ Sitten myöhemmin mun luokse tuli kavereita ja illalla suunnattiin baariin!


 Kiitos ihanasta synttäripäivästä kaikille mukana olijoille :)
Love you.
♥:lla Tea

maanantai 1. kesäkuuta 2015

Lauantailta

Lauantaina vietettiinkin jälleenkerran valmistujaisia, päivällä serkkuni juhlissa ja illalla hyvän ystäväni Mariian yllätysjuhlissa :) Olipa päivä. Aamupäivällä poltin naamani kihartimella ja loppupäivän ja illan kärvistelin korkkareissa jotka sattu aivan älyttömästi! Eilinen päivä oli vielä tuskallista kävellä mutta nyt helpottaa. Ei oo mun juttu ! Mut ne oli kivat kenkulit. Ehkä ei enää tarvi tän kesän aikana käyttää, vaan noudatan sitä mun normaalia mukavuudenhaluista linjaa...

Hyvä startti päivälle!! :)

Niinkuin kuvista näkee Ammi oli nähnyt niiiiiiiiiiiin paljon vaivaa näiden juhlien eteen, ilmapalloista ym lähtien! ♥ Kaikki oli täydellistä ja skumppa virtas. Love it! Loppuillasta päädyttiin Helmeen ja sielläki oli ihan kivaa. Jos korkkari kärsimystä ei laske mukaan.

Ihanaa kun kesäkuukin alkoi, nyt on kai sit olevinaan "virallisesti" kesä... Tosin säiden puolesta en sitä uskois. Mutta oon aina tosi optimistinen kesän suhteen ja haluun aina uskoa että kyllä sieltä ne hyvät kelitkin tulee vielä!! Nyt on viel kaikkea kivaa tiedossa synttäreistä juhannukseen että en malta odottaa ku tää tästä vielä kunnolla aluilleen lähtee :)

 pus ja moi!
♥:lla Tea