sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Uusia hankintoja: hapsuneule & pikkulaukku

Heippa ♥ Tulin vain sanomaan teille tänne nopeat moikat ja vähän kuvia mun tän viikon shoppailuilta! 
Ostin kans jumppapöksyt ja uusia korviksia kun tuntuu että kaikki kivat on jo kulahtaneet...
Mangosta lähti mukaan nämä kaksi ihanuutta! Etenkin tuo valkoinen hapsu neule...! Pure love ♥ Oon kans ollut jo jonkin aikaa hurahtanut pikkusiin laukkuihin ja mun arkilaukku alkoikin jo vähän rispaantua niin oli aika päivittää laukkuvarastoakin. Nyt kun oon vielä aloittaut siellä Mangolla niin vitsi kun sieltä himoitsee niin paljon kaikkea. Jos täällä on muitakin hapsuhulluja niin ehdottomasti sinne shoppailemaan :)






Semmosta! Nyt alan valmistautumaan, työpäivä odottaa! Ihanaa sunnuntaita kaikille :)
♥:lla Tea

perjantai 17. huhtikuuta 2015

Getting Ready

Moikka taas pitästä aikaa täällä blogin puolella ja tosi hyvää perjantaita kaikille! ♥
Ajattelin vähän päivitellä teille mun kauneusrutiineja, tällä kertaa ihan vaan arjen laittatumisen merkeissä. Tänään suuntaan vain illaksi duuniin ja viikonloppuni meneekin töitä tehdessä uudessa paikassa. Aloitin siis Mangolla keskiviikkona, enkä voisi olla tyytyväisempi!! :)

Mutta nyt itse aiheeseen. Tänään mulla oli hiustenpesupäivä ja en tosiaan siis pese joka päivä hiuksia, vaan 2-3 päivän välein, joskus saattaa olla neljäkin päivää välissä! Oon pesuvälien kanssa aika tarkka koska jos pesee liikaa = tukka menee likasen näköiseksi nopeemmin jne jne se on vaan turhaa. Pesun jälkeen sitten föönasin hiukset ja suihkin tukkaan vähän Balmainin suolasuihketta. Ostin tuotteen pari kuukautta sitten ja nyt vasta sen todellisen luonteen olen oppinut. Föönauksessa ehdottoman loistava! Hiukset sai selkeesti enemmän rakennetta, volyymia ja käsiteltävyys helpottui. Ihana tuote ja tässä on aivan ihana tuoksukin!


Ostin ihan pari päivää sitten VIIIMEIN uuden pohjustusvoiteen. Lumenen Color Correcting & Blurring Primer on kyseessä, jota suositeltiin mulle. Ja tietenkin otin :D Mua ei oo kauheen vaikea suostutella kun on kyseessä kosmetiikka... Ja oon oikeesti tyytyväinen tähän! Se mitä käytin nyt tässä varmaan edellisen puolen vuoden ajan vähintään (Garnierin joku pinkki tuubi) oli musta aika surkee ja nyt voin taas sanoa että olen ostanut hyvän tuotteen! Toisaalta oon aina ollut tyytyväinen Lumenen tuotteisiin (mukaanlukien myös ihanat pohjustusvoiteet) ja en osunut väärään tälläkään kertaa :)


Meikivoiteena käytän edelleen ihanaa Isa Doran Nude Sensationia, josta teinkin ihan oman erillisen postauksen. Voit lukea sen tästä!


Sitten meikkasin kulmat ja rajasin silmät! Kulmiin käytän Body Shopin kulmaväripalettia, ja oonkin ollut siihen tyytyväinen :) Käytän aika vähän väriä koska liian tummat saa mut näyttämään jotenkin transulta. Rajauksista koitin tehdä sellaset sivistyneet ja selkeät, kun useimmiten käy vaan niin että jotain saattaa mokata ja sitten joutuu "korjailemaan" virheliikkeitä tekemällä rajauksista paksummat :D Hah! Ja onnistui ihme kyllä ihan hyvin. Ostin joku aika sitten Kicksin rajaustussin (ja siis ihan oikeasti sellainen oikea tussi, ei sellanen missä on siro pensseli vaan ihan rajaustussi) ja en kyllä oikeen pidä siitä... Hirveen hankalaa tehdä rajauksia kun se on niin paksu ja sellanen outo. Toisekseen se sotki mun asunnon kun ravistin sitä saadakseni lisää väriä siihen tussin pintaan..... Se tuote ei nyt ansaitse kuvaansa tähän postaukseen....

Luomukuva mut täs näkyy rajaukset hyvin :)
Seuraavaksi sudin poskille ja otsalle Lumenen Natural Coden mineraali aurinkopuuteri-poskipunaa ja liimaan ripset paikoilleen. Viimeistelin meikin mun tän hetken yhdellä lemppari tuotteella, nimittäin Maybellinen Baby Lips huulirasvalla. Vai mikä se onkaan, huulikiillonomainen huulirasva :D Rakastuin tähän kun olin nähnyt sitä ystävälläni ja miten kivalta se näyttääkään huulilla!! Tulee oikeesti väriä ja just tollanen mulle ominainen, nuden ja ihan pikkasen vaaleanpunaisen vivahteinen sävy :) I love it!


 Tämmöstä siis tänään. Alankin syömään nyt lounasta ja laittamaan kaikkea valmiiksi duuniin lähtöä varten.
Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille!
♥:lla Tea

maanantai 6. huhtikuuta 2015

Terkut pääsiäiseltä

Moikkuli ♥
Oon ollut kyl surkee kirjottaja nyt viime aikoina. En tiiä mistä se johtuu. En oo oikeen ees ajatellut koko blogia pitkään aikaan... Oon ollut kipeenä, nyt tosin onneksi jo terve ja töitäkin piisannut.

Nyt on taas yksi pääsiäinen takana ja itse olin noi normi päivät duunissa ja lauantai-iltana käytiin tyttöjen kanssa Cantina Westissä syömässä ja drinkeillä :) Ruoka oli ihanaa ja tietenkin myös seura! Oli ihana istuu kunnolla yhdessä iltaa (vaikkakin pari meiän porukasta puuttuikin :(! ) ja jutella ja nauraa oikeen kunnolla pitkästä aikaa. On aina niin ihana nähdä noita ihmisiä kunnolla kun harvemmin aikataulut aina kohtaa niin hyvin että kerkeis niin useesti tapaamaan... Love you girls! ♥


Ilta jatkui siis Erottaja Bariin ja musta se on ihan ok paikka! En tykkää mistään klubi-meiningistä oikeen enää koska se on jo koettu ajat sitten eikä mua samanlainen kreisibailaaminen enää oikeen kiinnosta. Hirvee möykkä vaan ja ei pysty juttelemaan mitään. Tykkään kyllä et on musaa ja näin mutta on myös kiva istua alas ja jutella kavereiden kanssa. Tuolla Erottajalla tosin on yks ongelma mitä inhoon kaikkein eniten koskaan. AINA TÄYNNÄ!! Siis niin täynnä siinä 1-2 aikaan että ei mahdu edes kunnolla liikkumaan (saatika istumaan....) ja tuntuu että tukehtuu siihen ihmisjoukkoon. Tosin musta tuntuu etten oikeen enää kunnolla viihdy oikeen missään baarissa, ellei sitten vaan lähde muutamalle käymään jonnekkin pienempään kuppilaan... Oonko tulossa vanhaksi?? :D Jotenkin kun ei vaan inspaa samalla tavalla enää mikään mesta.

Tänään ukki tuli kahville meille ja sitäkin oli ihana nähdä taas :) Muuten nää päivät onkin menneet ihan kotosalla vaan ja kohta aletaankin katsomaan rakkaani kanssa jotain elokuvaa. Latasin äskettäin Viaplayn koska löysin sieltä O.C:n kaikki kaudet!! :D Olin sairaana himassa ja olihan se pakko ladata et sais ajan jotenkin kulumaan.

Huomenna alkaakin mun viimeiset päivät nykysessä työssä ja aloitan uudessa paikassa ensi viikolla :) Ihanaa!
Oikein mukavaa pääsiäisen viimeistä päivää kaikille muruille! Jos teillä olisi jotain erityistä toivetta postauksille niin otan mielelläni vastaan. Ehkä motivoisi muakin kirjoittelemaan taas vähän ahkerammin teille. Nyt pusut ja palataan!
♥:lla Tea