keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Höpötystä

Ciao!
Oonkin ollut nyt aika hiljainen täällä blogin puolella koska olen ollut niin paljon nyt töissä. Mulla on meneillään kunnon loppurutistus nyt tuolla nykyisessä duunissa ennenkuin vaihdan työpaikkaa :) Sen ihmeempää elämää tässä ei olekaan ollut työn ohessa, oon vaan yrittänyt käydä salilla ja laulutunneilla ja jaksaa perusarjen kun on ollut vapaa-aika tosi kortilla nyt.
Viikonloppuna pääsinkin viimein vähän tuulettumaan, mitä tosin kaduinkin jo. Olin ollut kolme viikkoa täysin tekemättä mitään ihmeitä (bailaamatta) ja täytyy kyllä todeta että sain taas karvaan muistutuksen siitä miten noi juhlinnat vaikuttaa jaksamiseen jne. En oikeen ees tiedä mitä koko illasta jäi käteen?? Ruuatkin jäi teille tietämättömille ja seuraavana päivänä vaan ärsyttää ja ahdistaa. Voin paljon paremmin ilman riekkumista pilkkuun asti, ja onneksi sitä ihminen oppiikin aina... No joo se siitä, koska seuraavaa ette voi ees uskoa. Toki tääkin voi vaikuttaa siihen että tää alku viikko on ollut jotenkin aivan ylivoimaisen puuduttava ja väsyttävä. Oon nimittäin taas SAIRAANA!!!! En vaan voi uskoo tätä todeks. Kurkku kipeenä ja joka paikkaa kolottaa. Mikä ihme siinä onkin että saan aina kaikki flunssat itelleni??? Musta tää on tosi epäreilua koska noudatan ihan hyviä elämäntapoja ja jokaisen aamun oon tässä viimesen 3viikon aikana aloittanut terveellisellä smoothiella jossa on marjoja ja hedelmiä. Juon vettä ja syön hyviä ruokia ja liikun. MIKSI???????

Anyway tässä kuvia viime aikaiselta elämältä ♥



 
Niin aurinkoisella ja energisellä tuulella kuin olenkin ollut niin nyt kaikki on pilalla. Nytkin lojuun sängyssä vällyjen välissä makaamassa ja tuntuu kuin mun kurkku olis tulessa :( SATTUUUUUU ! Toivottavasti tää menis pian ohi. 

Tää olikin sitten tällainen pikakelaus-kuulumispostaus mun viime aikaisesta elämästä. Koitan saada kirjoiteltua loppuviikosta vielä. Nyt jatkan karpalomehun litkimistä ja kärvistelyä :/ 
Pusut!
♥:lla Tea

perjantai 13. maaliskuuta 2015

10 Things That Make Me Happy

♥ Ystävät saavat mut aina iloiseksi, oli sitten millanen päivä tahansa. Niille voin kertoa kaiken ja jopa nauraakin asioille jotka tuntuvat kamalilta ja ärsyttäviltä sillä hetkellä. Ystävät auttaa mua kääntämään ikävät asiat huumoriksi ja aina jos on paha tilanne niin ystävä auttaa ja mieli paranee samantien. Oon niin kiitollinen niistä ihmisistä, joita mun ympärillä.

♥ Poikaystäväni Tomi on myös mun yksi elämänilonlähteistä. Se saa mut kyllä hyvin onnelliseksi! Joskus se osaa olla vähän kiusankappalekin... :D Mutta meillä on niin samanlainen huumori ja osataan nauraa samoille asioille ja meillä on tosi kivaa toistemme seurassa.
♥ Salilla käyminen ja etenkin rankan jumpan jälkeinen fiilis on niin hyvä! Auttaa jaksamaan ja antaa energiaa. Tulee hyvä fiilis :) Ja etenkin kun tuloksiakin näkee ja on tyytyväinen itseensä.

♥ Sushi saa mut todella onnelliseksi!! Mun rakas mies on töissä sushiravintolassa ja sieltä saakin mun mielestä yhet Helsingin parhaimmista susheista. Se fiilis kun se tuo sen paperiakassin kotiin... Love it! Sama kans kun käydään mun parhaan kaverin kaa meiän vakkari sushibuffassa Tokyo 55:ssa. Fiilis on aina ennen ja jälkeen mitä loistavin! Sushi = happiness.

♥ Shoppailu. Niin materialismilta kuin se kuulostaakin, mutta kyllä se saa mut ainakin onnelliseksi kun on ostellut hyvällä (ja joskus myös huonollakin...) omallatunnolla kaikkea ihanaa esim. vaatteita, uudet kengät, meikkejä, ripsiä tms. En oo mikään turhuuksien ostaja, vaan ostan kun tarvitsen / oikeesti teen löytöjä (esim. on yllättävän edullinen hinta jne.) 


♥ Musiikki & laulaminen on mulle myös onnellisuutta. Etenkin laulaminen. Parasta siinä on se itsensä ilmaiseminen, kehittyminen ja se tunne kun kelaat että oot siinä ihan hyväkin!

 ♥ Nauraminen silleen että mahaan sattuu ja etkä saa henkeä! Musta on kamalaa että on olemassa ihmisiä, jotka näyttää siltä ettei niillä oo koskaan hauskaa. En osaa sanoa nauraako ne koskaan sitten vai ei mutta ite en halua olla liian tosikko elämässäni vaan nauraa ihan vaikka itelleenkin jos sattuu vaikka ittensä mokaamaan jollain tapaa tai jotain. Nauran välillä bussissakin melkeen ääneen jos fb:ssä tai muussa kanavassa tulee vastaan jotain hauskaa. Elämä ei saa olla liian kireetä ja kankeeta!
 ♥ Nukkuminen ja hyvä uni saa mut myös iloiseksi. Huonot yöunet saa vaan kärttyseks ja en jaksa sillon mitään. Yhen yön jos on nukkunut huonosti niin ok, sen kestän, mutta parikin surkeeta yötä putkeen niin oon masentunut ja saattaa itkukin tulla helpommin. Ja se ihanin fiilis aamulla, kun sulla ei ookkaan sitä aamuvuoroa ja saatkin nukkua vielä pitkään!

♥ Mun perhe saa mut myös hyvin onnelliseksi ja iloiseksi! Mun ns. lähiperheeseen kuuluu mun äiti ja sen mies. Mulla ei ole sisaruksia! Sitten mutsin 5 siskoa ja niiden miehet ja lapset (mun ihana serkut) ja ihana ukki. Aina kun nähään jossain isommalla porukalla perheen kesken on aina tunnelma katossa ja on hyvä olla heidän seurassaan :) Meidän perheellä/suvulla on hyvä ote elämään huumorilla höystettynä ja niiden kanssa on niin rentoa ja mukavaa aina. Ei oo turhan jäykkää ja juttua kyllä riittää! :D Oon niin onnellinen että mulla on tällanen iso kööri elämässäni taustajoukkoina, kaiken muunkin ihanan lisäksi.


♥ Pelkkä kesän ajattelukin saa mut iloiseksi! Aurinko, rannat, Suomi kesällä Juhannuksineen, auringonotto ja uiminen, kesäillat, valoisat yöt ja KAIKKI! Lista jatkuu loputtomiin. Silloin kaikki on vaan ihanaa ja parempaa :) 

Mitkä asiat tekee sinut onnelliseksi? 
Tea

maanantai 9. maaliskuuta 2015

New Top & New Shorts

Ciao tännekin päin maailmaa ja hyvää viikon alkua!
Oon siis aivan sairaan väsynyt ihminen tänään. Oon mennyt taas aamuvuoroon ja vaikka mun viikonloppu ei sisältänytkään mitään sen ihmeempiä rientoja, niin ei siitä nukkumisesta vaan tahdo tulla yhtikäs mitään kun on kello soimassa jo 5.40 eikä vaan saa nukutuksi. Se oli taas vaan sitä iän ikuista pyörimistä ja hyörimistä unenrajamailla ja aamulla aivan hajalla... Onneksi tänään sentään alkoi paistamaan viimein tuo meteorologien lupailema aurinko ja kevät säät näyttäisi tän viikon osalta alkaneen! ♥ Piristää edes vähän. En viitti enää tähän kellon aikaan aikaan päiväuniakaan ottaa, ettei sitten taas ensi yö ole yhtä tuskaa unen suhteen. Tekis kyllä niiiiiiiiiiin mieli !

Eilen vietin naistenpäivää parin rakkaan ystäväni kanssa lounaan merkeissä keskustassa. Illalla kävin vielä mamin luona juomassa lasilliset skumppaa ja katsomassa hänen juuri putkiremontista ja lattiaremontista valmistunutta asuntoa :) Hyvältä näytti, en tunnistanut samaksi kämpäksi yhtään.

Käytiin eilen myös Spirit Storessa pyörähtämässä (joka onkin yksi mun lempiliikkeistä) ja siellä oli aivan super ihanat alet. Semmosissa paikoissa mä vaan sekoan tyystin. Onneks osasin sentään pitää itteäni vähän aisoissa, lupasin itelleni että pari juttua voin ostaa mutta en enempää! Kesää ajatellen ostin farkkushortsit ja valkoisen pitsitopin ja yhteishinta oli jotain 24euroa?! Love it! Shortsei varten täytyy kyllä viel muutama kerta salil käydä, oli vähän kireet kun en tietenkään jaksanut sovittaa... :D



Oon kyllä aina sellanen, että vaikka ei oliskaan kesä vielä niin ostelen siihen varautuen aina kaikkea. Joskus on ollut jo sandaaleitakin ostettuna puoli vuotta ennen kuin edes niitä pystyy käyttämään! Mutta ihanaa fiilistellä jo valmiiksi. En tosin oo varma tosta topista, että näytänkö siinä pulleelta vai ihan normaalilta. Varmaan toi helma vähän vaikuttaa siihen että lopputulos on vähän pyöreähkö. Täytyy treenailla uutterasti kesää varten nyt, ja olen kyllä taas motivoitunut täysillä ja mitä enemmän kevätkin etenee ja tulee valoa lisää niin samoin myös energian taso nousee ainakin mulla tosi paljon! :)

Mä tässä alankin laittamaan kotona paikkoja kuntoon kun tääl on taas niin kauheen sotkuista mun mielestä. Pakko tehdä jotain että pysyis hereillä... Palataan!

♥:lla Tea

perjantai 6. maaliskuuta 2015

Banaani-mustikka-avokado smoothie

Ciao!
Tän aamun oon aloittanut terveellisissä merkeissä. Mulla on ollut nyt hiukkasen pöhöttyneen olo viimeaikoina ja varmastikin sen vuoksi että salikäynnit ovat jääneet nyt hieman väliin kun on ollut flunssaa ja kaikkea (= olen ollut myös laiska). Eilen olinkin taas pitkästä aikaa treenaamassa ja tän päivän alotin siitä, että lähin pikkuselle aamukävelylenkille ja kipaisin kaupan kautta hakemassa banaaneja, pensasmustikoita ja jugurttia mun aamupalasmoothieta varten. Avokadoja mulla olikin jo jääkaapissa valmiiksi :) Halusin teille jakaa tämän koska smoothiet on kyllä ihan super ihania ja niitä vois kyllä useamminkin tehdä ja tää resepti oli kyllä myös herkkua ja täyttävääkin!


Nämä tarvitset: yksi banaani, puolikas avokado, pensasmustikoita pieni kourallinen, luonnonjugurttia ja pikku loraus hunajaa. Ja tietenkin tehosekoitin/sauvasekoitin, ite tein sauvalla. Sitten vaan kaikki ainekset yhteen ja sekoittelemaan! Itse käytin syöntikypsää avokadoa, koska ne ns. normaalit on aina raakoja ja kovia ja en jaksa kypsytellä niitä kotona!


Voilá! Sitten vaan aamukahvit tulille ja nauttimaan. Mulla onkin tänään vapaapäivä tänään ja oli kyllä hyvä startti sille :)


Ihanaa päivää & viikonloppua kaikille!
♥:lla Tea

tiistai 3. maaliskuuta 2015

Testing: Isa Dora Nude Sensation

 Kauneusmaailmassa "nude" tuntuisi olevan nyt todella paljon esillä (ainakin mainosten perusteella). Mm. meikkivoiteet tuntuvat olevan nyt normaalia kevyempiä, ja puhuvat luonnollisen ja virheettömän lopputuloksen puolesta.
Nuden väriset/sävyiset meikki- ja kauneustuotteet ovat myös ihania, mun mielestä etenkin kynsilakoissa ja huulimeikeissä. Love it!

Untitled #6

Olin tossa pari viikkoa sitten hieman meikkivoideostoksilla. Olin nähnyt mainoksia Isa Doran meikkivoide Nude Sensation uutuudesta, ja jotenkin sä jäi mieleeni ja kokeilinkin sitä ystäväni luona ja tyypillisesti rakastuin. Äkkiä siis menin ja ostin omani kun aikaisemmin käyttämäni L'oréalin Nude Magique BB-voide alkoi tekemään uhkaavasti loppuaan.

Itelläni on ihan hyvä iho luonnostaan, joten turhan paksua meikkivoidetta en viitti käyttää. Talvella tulee käytettyä enemmän meikkivoidetta kasvoilla kuin esimerkiksi kesällä, jolloin mulle riittää ihan pieni sipaisu just esimerksiksi BB-voidetta jonka jälkeen sudin kasvoille vain aurinkopuuteria. Nyt kuitenkin halusin päästä testailemaan jotain uutta ja tämä meikkivoide teki kyllä vaikutuksen ihanan pehmeällä ja kevyen puuterimaisella lopputuloksella! Sävyksi valitsin 12, Nude Sand.


 Meikkivoidetta annostellaan pipetillä, ja en ookkaan tommosta ennen käyttänyt aiemmin. Yleensä on ollut just jotain pumppupulloja tai sitten vaan vanhan tyylin "perus tuubi" josta puristetaan voidetta ulos.

Ite tykkään kyllä lopputuloksesta. On kyllä peittävämpi lopputulos kuin esimerkiksi BB-voiteessa ja sitä tässä oikeastaan lähdinkin hakemaan. Kun välillä sitä haluaa vähän meikatumman lopputuloksen mutta ei kuitenkaan mitään ihan total överiä... Tää oli hinnaltaan jotain päälle parikymppiä, ja mun mielestä kyllä ihan hyvin on hinta suhteessaa laatuun. Mulla toi tuote tulee varmasti kestämään pidempäänkin, niinkun mun käyttämillä tuotteilla onkin yleensä tapana. Käytän tuotteita kerrallaan niin vähän ja mulla on sen verran myös täysin meikkivoiteettomia päiviäkin.


Haluaisin vaan vielä uuden ja hyvän pohjustusvoiteen. Oon aiemmin käyttänyt Lumenen pohjustustuotteita ja aionkin vielä myös tulevaisuudessa :) Se yksi mitä oon käyttänyt on kyllä hinta-laatusuhteeltaan todella hyvä ja oon käyttänyt sitä monta vuotta! Sitten menin ja ostin jotain Garnierin johon en oo täysin tyytyväinen ollut, mutta en oo vaan viittinyt ostaa uutta ennenkuin oon saanut edellisen loppuun! :D

Pitemmittä puheitta alankin tässä valmistautumaan tulevaan päivään, eka kyllä pötköttelen vielä hetken sängyssä ja hoitelen asioita läppäriltä käsin... 
Ps. Sain uuden työpaikan!! Uudet tuulet siis puhaltavat elämässäni.
Palataan taas pian!

♥:lla Tea