keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Questions

Moikka!
Muutamat ovat toivoneet multa kysymyspostausta, mitäs sanoisitte sellaiseen? Musta ainakin sellanen ois kiva toteuttaa. Jos vaikka sovitaan, että sunnuntaihin asti voitte esittää mulle kysymyksiä ja ensi viikon aikana kokoan teille vastaukset niihin. Laittakaa kysymyksenne tämän postauksen alle kommenttikenttään :)

Mitä haluaisit tietää minusta? 


♥:lla Tea

Habitat

Moikka ♥
Kävin sunnuntaina ostelemassa äidin kanssa Habitat nimisestä liikkeestä vähän kotijuttuja. Sain lahjakortin joululahjaksi ja oli kyllä kiva liike :) Toki hieman hintava, että en sit raaskinut nyt ostaa mitään isompaa, vaan ihan tommosia kodin perusjuttuja. Ja tähän kotiin muutenkaan (joka on niin hemmetin pieni...) on aika turha lähteä sen kummemmin ostelemaan nyt mitään kalusteita, kun ei tänne yksinkertaisesti mahdu. Joku kiva yöpöytä olisi kyllä tarpeellinen ja helppo sijoittaa, mutta löysin nyt tollaisen väliaikaisen pömpelin siihen hommaan! Toi on oikeesti jokin istuma jakkara ja mikäs siinä kun täällä tuntuu aina olevan istumapaikoista puute kun on kavereita kylässä :) Mukaan lähti myös maljakko, laseja ja keittiötarvikkeita.


Tän viikon lopussa mulla alkaakin viikon loma. En oo oikeestaan tekemässä mitään sen ihmeempiä, ens viikon torstaina lähetään mökille muutamaksi päiväksi rentoutumaan. Ihanaa päästä kunnolla saunaan ja sellaseen hiljaseen paikkaan missä ei oo ketään muita! Muuten aattelin ihan vaan elellä normaalia elämää. Aluksi oli puhetta että oltais lähetty Berliiniin (varmaan siitä täälläkin mainitsin) mutta ei sitten tullut varattua mitään matkaa eikä haluta lähteä pelkästään sen lähtemisen halusta, vaan esim. ainakin mä haluun sit ihan kunnolla lähteä pariksi viikoksi jonnekkin missä on se +30 astetta vähintään :D No ok käy se +27 myös...... Mutta ois vaan pitänyt olla ajoissa liikentees suunnittelemas, ja toki pitää töissäkin sopia sitten ylimääräsistä lomapäivistä... Sanoin just rakkaalle miehelleni, että tänä vuonna, HETI kun talven lomat tulee myyntiin syksymmällä, niin varaan meille samantien jonkun matkan, ihan sama minne ja milloin (....mutta mielellään esim. joulu-tammikuun aikoihin kiitos!!), koska nyt on mennyt niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin vietävän kauan edellisestä kunnon reissusta, että pakko päästä ensi talvena palmujen alle. Mun mielestä kesällä täällä Suomessa on ihan kivaa, jos säät on hyvät. Jotain pientä reissua voi tehdä mutta mun mielestä kannattaa ehkä käyttää ne rahat just nimenomaan talven matkaan, milloin täällä ei vaan pysty olemaan. Tai ainakin tarvitsee pienen breikin pimeydestä ja kylmästä! :) Ja märästä... 

Eipä tässä muuta, palaillaan pian taas, ehkä mahdollisesti vielä tämän viikon puolella :)
♥:lla Tea 

maanantai 26. tammikuuta 2015

Some Pics From Friday

Ciao ja kivaa maanantaita ♥
Viikonloppu meni ja ite olin ainakin melkolailla liikenteessä kokoajan. Perjantaina meillä oli suunnitteilla tavata keskustassa illalla tyttöjen kanssa. Aloinkin jo laittautumaan aamupäivällä koska olin vielä menossa ennen illan rientoja töihin lyhyeeseen vuoroon. Oon nyt oikeesti alkanut käyttämään sitä nuttura-pompulaa and I love it ! Ja tolta mun tukka näyttää nyt kun ollaan alettu laittamaan raidoituksella se tyvi.


Kun töistä pääsin niin lähdin tosiaan keskustaan muutaman mun ystävän kanssa drinksuille ja ilta oli kaikin puolin mainio! Käytiin eka Kiilassa josta jatkettiin vielä Erottaja Bariin. Meillä oli niin hauskaa :)


Tänään vietänkin vapaapäivää enkä aatellut liikkua himasta YHTÄÄN minnekkään! Halusin vaan täällä käydä nopeasti päivittelemässä elämääni ja nyt alan kattelemaan Skinsiä Areenasta :) Mä oon aina siitä tykännyt ja yllätyin kyllä super positiivisesti kun kuulin että kyseinen sarja löytyy Ylen Areenasta, ja siel on tyyliin kaikki jaksotkin!! Ootteko te koskaan katsoneet Skinsiä? Viimeksi oon sitä telkusta kattonut monta vuotta sitten, eli tää oli tosi kiva löytö.

Ainiin, käväisin eilen hieman kodinostoksilla, ja huomenna varmaan näytänkin teille mitä kaikkea lähti mukaan :) Nyt pusut teille ja ihanaa alkanutta viikkoa!
♥:lla Tea

keskiviikko 21. tammikuuta 2015

My Hair Products

Ciao!
Tässä siis lupailemani hiusaiheinen postaus :) Olen blondannut hiuksia vuodesta 2006 asti, ja noin 4 vuotta varmaan mun tukka on ollut tällanen tosi-super vaalea. Kampaajalla käyn värjäämässä tyven noin kahden kuukauden välein, ja olen sitä tehnyt sen verran pitkään kovilla aineilla, että syksyllä päänahkani alkoi siitä aika ikävästi reagoimaan (tuli haava päähän....). Näin ollen nyt ollaan siirrytty vaalentamaan tyvi raidoittamalla!

Mulle hiukset ja iho ovat aina olleet tosi tärkeitä ja haluan niistä pitää hyvän huolen hyvillä tuotteilla. Suosin kampaamotuotteita paljon koska ne on yksinkertaisesti huippuja! Joskus on joitain pikkutuotteita mitkä ovat ns. normilaatua mutta useammin kunnon tavaraa. Tässä siis tuotteita joita käytän tällähetkellä! Osa varmasti näkynytkin blogissa jo aiemmin... :)


 SHAMPOO & HOITOAINE
Mulla oli (ja on edelleen kaapissa vielä :D) siis Great Lengthsin pidennyksille kuuluvat shampoo sekä hoitsikka ja antitap water, joita en nyt luonnollisestikaan käytä kun on oma tukka vaan päässä. Siksi tässä on nyt tällanen sekalainen seurakunta, joista mikään ei kuulu yhteen. Elikkä vasurista oikeelle, Schwartzkopfin hopeashampoo ja samaisen merkin blondeille hiuksille suunnattu shampoo sekä Pureologyn blondille tukalle soveltuva hoitoaine. Blondille ja blondille... Hahah :) Tuota hopeashampoota oon nyt käyttänyt viimeaikoina useammin kirkastamaan hiusteni vaaleeta väriä, ja oon tota kyseistä shampoota ostanut varmaan vuodesta 2010 ->. Muuten noissa muissa ei sen ihmeemmin ookaan mainittavaa, siinä on shampoo ja hoitoaine joita käytän nyt omaan, pidennyksettömään tukkaani! Hoitoaineesta sen verran että toi on ainakin ollut super hyvä, jossa on oikeesti pehmentävä ja hoitava vaikutus, tykkään! Tohon oli shampookin aikoinaan mutta hoitoainetta säilyy aina ihme ja kumma pidempään... Voi olla et kannattais heittää jo mäkeen on sen verran ollut jo käytössä!


SUORISTUSVOIDE
Tätä Redkenin suoristusvoidetta käytän märkään tukkaan ennen föönausta ja suoristusta. Estää pörröisyyttä ja tekee silkkisen lopputuloksen. Lisäksi suojaa lämmöltä ja kuumuudelta. 


HIUSÖLJY
Pidennyksille super hyvä ja ihan omaankin, pieni tippa silloin tällöin. Ite käytin pidennyksille kuivana ennen suoristusta!


KUIVASHAMPOO
Tätä tuotetta vois ylistää viimeseen asti... Ja yleensäkin kuivashampoota :D Siis ihan loistava keksintö. Itse pesen tukan tyyliin kahden - kolmen päivän välein, joskus jopa harvemmin... Kuvitelkaapa. Sanon vaan että todellakin kannattaa pitää vähän pidempiä taukoja pesujen välillä kuin esim. vaan yksi päivä. Mun hiukset ei todellakaan rasvoitu mistään parin päivän tauosta ja vaikka tuntuiskin että lässähtäisi, niin sen takia kuivashampoo onkin olemassa. Ja tää KMS Californian yksilö onkin omasta mielestäni kuivashampoiden aatelia! Suosittelen, ja erittäin lämpimästi ♥


HIUSLAKKA
Tää lakka onkin nyt sitten ainoa "marketista" ostettu tuote :D Ja omasta mielestäni paras niiden valikoimissa. Tän ostin kun oli pakko saada äkkiä joku eikä ollut muuta sillä hetkellä. En osaa kyllä tällä hetkellä nimetä mitään lempparimerkkiä hiuslakasta jonka olisin kokenut yhdeksi ylitse muiden! Kokeilen usein jotain uutta :) 

...Ja se pätee usein muissakin tuotteissa. Mulla ei ole yleensä ollut hius hommeleis koskaan sellasta tuotetta, mitä ostelen aina uudelleen ja uudelleen. Paitsi ehkä Four Reasonsilta olen ostellut muutamia kertoja hiuslakkaa ja muita muotoilutuotteita, niillä on ihan kiva hinta-laatusuhde. Vaihtelen ja kokeilen yleensä jotain uutta mitä ei ole ennen ollut käytössä. Vissiin se onkin ihan suositeltavaa hiusten suhteen?! Näin olen joskus lukenut.

 Nyt mun "kokoelmasta" puuttuu hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja sen lisäksi jokin hyvä ja tehokas hiusnaamio olis kiva löytää... Tuleeko teillä mieleen mitään kokeilemisen arvoisia? :)
♥:lla Tea

maanantai 19. tammikuuta 2015

Shoppailua & kuulumisia

Hei kaikille täällä ♥
Taas alkoi uus viikko ja tajusin just että kohta tääkin kuukausi loppuu. Siis en voi ymmärtää miten aika meneekin niin nopeesti! Ite oon paiskinut töitä sen verran et ei ihmekään et päivät vaan vierii eteenpäin kovaa vauhtia. Viikonloppuna olin töissä ja lauantaina pieni extempore reissu (taas kerran... :D) käytiin vähän kuppilassa tuulettumassa ystävien kanssa. Oli kyllä super hauska ilta! :) Ja vaikka joo kerroinkin teille mun terveellisemmästä elämästä niin ei se nyt tohon iltaan kaadu, kohta mulla onkin viikon loma ja sillon lähetään torstaista sunnuntaihin landelle oikeen kunnolla korpeen jossa ei muuta voikaan kun elellä sitä rauhallista elämää :) Ja mun mielestä ei saa kiduttaa itteensä liikaa, muuten käy elämä tylsäks!

Kävin siis viime viikolla poistamassa pidennyksen (nyyh), joka oli mun päivittäinen pelastus syyskuusta lähtien. Ihana suorastaan. Käyn varmaan vielä laittamassa sen takaisin joskus lähi kuukausina, mutta nyt on mennyt sen verta rahaa tähän päähän että ihan heti en viitsi käydä laittamassa :/ Ihme ja kumma en tunne kuitenkaan itseäni täysin kaljuksi, ihan ok fiilis olla ilman pitkää tukkaakin.

Bye bye pidennys! Viimenen kuva hiusten kanssa.
Sitten viime viikolla kans shoppailinkin pitkästä aikaa ihan palkkapäivän kunniaksi. Mukaan lähti housut ja huivi Zarasta, meikkaus ja kauneusjuttuja Kicksistä, toppi Spirit Storesta ja tollanen college paita H&M:stä. Itseasiassa toi toppi on mulla ollut aikaisemminkin mutta siihen tuli reikä pesussa niin nyt aattelin käydä sen ostamassa uudelleen kun rakastin sitä niin kovin aikoinaan ♥ Joutuu tosin dieettaamaan pikkasen huomasin ettei istunut ihan yhtä hyvin kun vuosi sitten mutta ne on vaan pari pikku kiloa, toivon mukaan :D En ole käyny vaa'alla aaaaaaaaaaaikoihin.





Ostin (ja lauantaina käytin) muuten ihan ekaa kertaa elämässäni tollasta pallura donitsia nutturan tekoon. Se oli tositosi hyvä ja on kerrassaan loistava keksintö :) Nyt etenkin kun elelen lyhyellä tukalla (ja aina mulla on tää kiinni...kun ei muuten näytä kivalta) niin tolla saan sit tähän naturel-tukkaan myös ilmettä kivasti ja mikä parasta - helposti. 


Sitten vielä tähän loppuun tollanen dorka peiliselfie, mutta halusin laittaa edes jonkun kuvan havainnollistamaan tätä mun uutta hius-löytöä. Ja siis tiedän et on vanha juttu jo mutta en oo ennen kokeillut ja tykkään kyllä todella ja varmasti tulee tosiaan olemaan mun tukkani pelastus kun elän ilman pidennyksiä toistaiseksi!

Hiuksista puheen ollen, aattelin tehdä teille jonkinlaisen hiuspostauksen lähiaikoina/ mahdollisesti seuraavaksi. Miltäs kuulostaa? Hiuksista tulee paljon kysymyksiä välillä muutenkin :) Palaillaan asiaan siis mahdollisimman pian. Hyvää viikon alkua kaikille!

♥:lla Tea

torstai 15. tammikuuta 2015

Funny & Weird Facts About Me

Mulla kun näitä välillä jokseenkin outoja ja joidenkin mielestä huvittavia neurooseja on, aattelin niitä jakaa teille ihanaiset ♥

• En tykkää sitruunakarkeista yhtään. Siis ne on pahimpia, eli keltaset/ oranssit karkit joissa on riski että se on appelsiini, sitruuna tai greippi, en syö.



• Mulla on joku ihme pakkomielle, että lakanat on hyvin ja alan aina niitä asettelemaan, aluslakanaa, peittoa ym. Siis vaikka ne ei oiskaan ees kauheen huonosti.

• Ovenkahvat ja tämmöset oksettaa mua. Mua jää joskus myös häiritsemään kun on koskenu sellaseen julkisel paikalla ja kerran joskus aikoinaan kun olin koskenut, koskin sen jälkeen laukun vetskariin niin oli pakko desinfioida se XD mutta en oo ehkä ihan näin psyko enää...

• Mä oon aikamoinen yö-eläjä. Siis sillon ku mä nukun. Saatan havahtua puoli unessa johonkin ja panikoitua, joskus saatan huutaa ja olla kauhuissani. Tai luulen että asunnossa on joku ulkopuolinen ja ihmettelen miten se on sinne tullut, juttelen ja niin edelleen. Must se vois olla aika pelottavaa toiselle ihmiselle mut onneks murmeli ei oo moksiskaan.

• Mä sain vähä aika sit vast kuulla, että arvauskeskus tarkottaa terveyskeskusta. Siis olen (todellakin) luullut, että on olemas sellanen puhelinlinja, mihin voi soittaa ja kertoo oireet ja ne kertoo mikä se vois olla. Voitteko kuvitella...


• En syö enää kinkkuu pitsas ku se oksettaa mua. Siis se löysä makkara, "olevinaan" kinkku.

• Mul on tapana ku pesen hampaita lähtee kiertelemään kotia. En tiedä miksi just siinä hommassa on vaan vaikeeta olla paikallaan.

• Mä jätän aina kaapinovet auki. Siis esim. keittiön :D Ne on jääny aina puolitiehen siks, ku sillon ku asuin vielä kotona, mutsi valitti et paiskon niitä öisin jos oon tullu myöhään kotiin jostain kun söin keittiössä. Sit aloin laittaa niitä varovammin kiinni, ettei vaan paiskoonnu, ja ne alko jäämään aina apposen auki. Nyt myös täällä omassa kodissa!! Sit ku en enää paiskonu niitä äitini keittiönkaappeja ni alko luonnollisesti valitus siitä että ne on aina jääny auki XD


• En pysty koskemaan astioihin esim. laseihin kun ne on tullut suoraan pesukoneesta. Siis se narina sormissa... En tiedä pahempaa.

• Otan ittestäni julkisesti tälläsii selfieitä jos sille päälle satun. Tää esim. Lontoosta kun Emo esitteli mulle kaupunkia :D 


Eipä mulla muuta.
♥:lla Weirdo

tiistai 13. tammikuuta 2015

My Day Off

Moikka!
Eilen mulla oli vapaapäivä pitkän (ainaki siltä tuntuvan!) viikonlopun duuniputken jälkeen. Kerrankin maanantaista pystyi sanomaan että on ihana päivä, eikä se viikon kamalin. En ole ollut missään bailaamassa viikonloppuna eli olen siis onnistunutkin tässä mun terveellisemmässä elämässä ihan hyvin. Tosin auttoihan tuo asiaa että oli kiinni töissä pe-su illat, eli aika helpolla pääsin ;D No mutta anyway, iloitsen silti! Mahtava fiilis kun on fresh eikä mitään epämääräistä turvotusta ja väsymystä painamassa päälle.

Aattelin postata teille eilisestä vapaapäivästäni ja miten vapaapäivät mulla yleensäkin kulkee :)

Laitan yleensä aina herätyskellon päälle vaikka olisikin vapaa. Ehkä viikonloppusin en oo niin tarkka mutta arkena vapaapäivänä pyrin heräämään siinä 9-10 kieppeillä. Välillä menee vähän ylikin, kun maistuu uni niin hyvin eikä millään meinaa päästä ylös. Alan keittelemään kahvia, syön aamupalaa ja eilen teinkin taas ihanaa aamiaismehua mehulingossa. Laitoin linkoon nyt melonia, appelsiinia ja kiiviä. Se on ihan paras laite niin kun olenkin jo kertonut! ♥ Aamupalan yhteydessä selailen Helsingin Sanomia, katselen ehkä telkkua... Saatan vielä mennä hetkeksi pötköttelemään sänkyynkin jos aikataulut sallii.

Tää kuva on otettu joskus kesältä, kun ei nyt ole eilisestä aamupalasta mitään :)

Sitten käyn suihkussa ja alan laittautumaan! Eilen oli jotenkin ihanan aurinkoinen ja valoisa päivä, ja oikeesti sanon että tää vähän yli viikonkin rauhassa eläminen, veden juonnin lisääminen ynnä muu on ehdottomasti vaikuttanut ihoonikin. Se on ollut kuulaampi ja tasaisempi nyt kuin esimerkiksi reilu viikko sitten!


Eilen olikin aika kylmä pakkaspäivä, ja tulikin pukeudutta kerrankin asian mukaisesti pipoa ja kaulahuivia myöten. Pipookin "joutunut" nyt käyttämään kun oikeesti mun tukka on aika kauheen näkönen tyvestä... Mä kyllä ehdottomasti nautin kunnon talvikeleistä, mielummin se, kun märkä ja pimee ja tyhmä. Kuka semmost jaksaa. Valitsen ehdottomasti kylmemmän ja auringon ja ihanat valkoset hanget ♥


Hahah ihanimpia nää mun peiliselfiet.. Sori ei oo nyt parempiakaan kuvaamaan eilistä lookia :) Mun laittautumisessa menee se 20min varmaan maksimissaan ja sitten puinkin päälle ja lähin dösäpysäkille yhden aikaan.

Keskustassa näin ihanan ystäväni Monican ja käytiin Gran Delicato nimisessä lounaskahvilassa, söin siellä kanapaninin, ja se oli niin rakkautta... Mä kerron. Oli kiva käydä jossain vähän erilaisemmassa kun noissa perus Kampin ja ytimen paikoissa, pitäs vaan rohkeemmin lähtee sieltä tutusta ja turvallisesta kokeilemaan eri mestoja. Tuleeko teillä jotain paikkoja mieleen mitä osaisitte suositella? :)

Sitten vaan pyörittiin keskustan liikkeissä ja pyörähdettiin nopeesti myös Apollon After Workissa, josta lähin kotiin siinä 18 jälkeen. Kotona kokkailtiin ja katottiin tietenkin Salkkarit kun nekin viimein alkoi. Siis ihan hullua, että mä ees niitä kattelen. Oon lopettanut jo ajat sitten, mutta rakas mieheni kun sitä seuraili niin aloin sitten minäkin aikoinaan taas :D Toinen meiän lemppari mitä katotaan on Ylen Uusi päivä, sitä tykkään kyllä enemmän kattoa iltasin.

Ja SITTEN meenkin pesulle ja unten maille. Vapaapäiväni menot vaihtelee toki mutta tällasen elämän kaavan mukaan ne menee useimmiten. Tapaan ystäviä, käyn syömässä/kahvilla, shoppailemassa, salilla... Tai välillä voin viettää päivän ihan kotonakin vaan siivoillen ja kotitöitä tehden.

Oon muuten tosi tosi väsynyt nyt, heräsin jo 5.30 duuniin ja nukuin yön tosi huonosti. Otin tunti sitten päikkärit ja nyt on aika pöhnä olo edelleen, mutta lähenkin tästä vielä ystävän luo iltateelle kun murmelikin lähti katsomaan lätkämatsia. 

Palaillaan pienet taas piakkoin, koitan keksiä teille jotain hauskaa ja kivaa luettavaa pian ♥ ♥
Tea

torstai 8. tammikuuta 2015

Juicy Morning

Ciao everybody ♥
Niinkuin oonkin jo kertonut joulun jälkeisessä postauksessa, sain Philipsin mehulingon joululahjaksi. Oon nyt viimein päässyt käyttämään sitä ja olen täysin siihen rakastunut! Kokeilin ekalla kerralla omenaa ja kiiviä ja mun mielestä se oli todella hyvä kombo. Sanon oikeesti että toi masiina on sellanen, mikä vois olla jokasen ihmisen kodissa! Helppo käyttää, vaikka kokoomisessa voi hetki mennä kun ekaa kertaa käyttelee. Toki ei kaikilla se vaikeeta oo mutta blondi kun on niin jotkut teknilliset asiat voi tuottaa ongelmia silloin tällöin...

Elikkä niin simppeliä kun se onkin, tähän tarvitsee yhden vihreän omenan ja 1-2 kiiviä. Itellä oli nyt vain yksi kun oon muut jo käyttänyt!


Enemmänkin ois mahtunut linkoon jolloin siis mehuakin saa luonnollisesti enemmän! Pilko omena ja kaiva vaikka lusikalla kiivin liha lingon putkeen. Kun se on täynnä, otetaan sellanen "kansi", kapulan tyyppinen juttu (mikä ikinä onkaan) ja tungetaan se siihen lingon putkeen. Sitten laitetaan lasi suuttimen alle ja napista kytketään päälle! Kauhee ääni siitä tulee mutta mehu suihkuaa sekunneissa lasiin ja siinä sitä sitten on :) Itse tehtyä mehua ♥



Ja vähän aamupalaa... Tosi herkun näkönen toi lasi tossa nyt :D Mutta hyvää oli, ihan oikeesti, yllätyin kyllä vielä lisää positiivisesti että niin hyvän makuista mehusta tuli. Seuraavaksi ajattelin kokeilla mehustaa ainakin vesimelonia :)
PS. Suosittelen lämpimästi muuten muistamaan sen lasin/ mihin astiaan ikinä mehua haluatkaan niin siihen alle, koska ite tosiaan ekalla kerralla unohdin ja kaikki se mehu suihkus ympäri keittiötä. Kauhee sotku siis ja mehua meni täysin hukkaan!!

Oon tällä hetkellä tosi motivoitunut terveellisempään elämään. Musta tuntuu että viimeseen muutamaan viikkoon on mahtunut aika paljon illanistujaista ja bileitä ja baareja ja epäterveellistä ruokaa, että nyt on aika hetki olla ihan rauhassa ja keskittyä omaan hyvinvointiin. Oon ottanut myös tavoitteeksi juoda enemmän vettä! Ja tosiaan tolla "tervellisemmällä elämällä" en todellakaan tarkota mitään pelkällä salaatilla elämistä ja himo fitness meininkiä, vaan ihan perusasioita kuten urheilua, monipuolinen ruokavalio, hedelmiä ja kasviksia, vitamiineja, runsas veden juonti ja riittävä uni jne... Mulla vaan iski päin näköä viime viikonloppuna kun kattelin itseäni peilistä ja olin niin kalpea ja ryytyneen näkönen. Iho huonommassa kunnossa kuin normaalisti ja jotenkin niiin kuihtunut ja väsynyt näky olin. Bileiltojen jälkeen tulee myös syötyä kaikkea epäterveellistä kuten pizzaa ihan överi määrät ja toipuminen kestää 10000 vuotta. En tosin halua iteltäni mitään kieltääkään, mutta nyt hetkeen aion pitää itteni paremmalla tiellä :) Eli ikuista tämä ei tule olemaan, mutta toistaiseksi haluan voida paremmin ulkoisesti sekä sisäisesti ♥ Luulen että monella muullakin näin uuden vuoden alkamisen kunniaksi on nämä samat päämäärät, mutta noin yleisesti en siis hae mitään täysimuutosta elämääni, että rynnin salille kuusi kertaa viikossa ja yritän väkisin elää jotain terveyselämää. Aion käydä jumpissa/salilla aivan normaaliin tapaan kuin ennenkin, mutta keskittyä ehkä tavallista enemmän muihin terveellisiin asioihin :D Ja etenkin siis siihen veden juomiseen!! Ja nyt kun mulla on toi mehulinkokin, saa sillä tehtyä vaikka mistä kaikkea kivaa terveysjuomaa ja vielä hyvän makuistakin.

Ensi viikolla pääsen myös VIIIMEIN kampaajalle, pidennys lähtee taas ainakin hetkeksi ja pääsen viimein värjäämään tän jo liiakseen kasvaneen tyven. Joudutaan tosin alkaa raidottamaan sitä, koska päänahkaani tuli edellisellä kerralla HAAVA värjäyksen seurauksena!!! Eli semmosta siis, look tulee vähän muuttumaan :)

Palaillaan taas pian ♥ Terveellisin terveisin
Tea

perjantai 2. tammikuuta 2015

Happy New Year

Hyvää alkanutta vuotta kaikille! ♥
Vuosi vaihtui hyvissä tunnelmissa, oltiinhan me toki ihan täällä kotonakin sen kokkailun merkeissä josta kerroin jo aikaisemmassa postauksessa, mutta päädyimme sittenkin vielä baariin kavereiden kanssa jatkamaan... :D Parhaat jutut tehdään kyllä välillä hetken mielijohteesta, ja olikin ihan kiva käydä pyörähtämässä ulkonakin... Käytiin kattomassa pikkasen raketteja myös :) Ja mua pelotti !

Murmeli ♥
Eilen oltiin vielä brunssilla Kiilassa koko perheen joukoin syömässä. Oli kiva nähdä kaikkia taas! :)

Tää viikko on ollut aika rento duunien suhteen. Alkuviikko meni ihan helposti uudenvuodenaaton kera, eilinen vapaa ja tänään lyhyt iltavuoro ja sitten nautinkin viikonloppu vapaasta täysin! Huomisen päivän aion startata jumpalla salilla. Oon ollut aivan kauhea laiskimus nyt ja oon antanut itteni rapistua. Mutta syytän siitä kyllä näitä pimeitä aikoja, yleensä aina tähän aikaan mulla motivaatio aika nollassa mutta keväällä taas todella hyvä ja kesälläkin jaksan puurtaa. Normisti käyn se 2-3x/viikko, nyt oon käynyt siinä kerran tai max. kaksi jos sitäkään... Huomenna aion myös kokeilla sitä uutta mehulinkoa ja illalla ysäribileisiin jotka rakas ystäväni on ollut järjestämässä yhessä baarissa jossa hän on töissä. Ite toivoin ysäriaiheisia pippaloita, ja huomenna mennään! On ollut kyllä näitä juhlintoja niin paljon viime aikoina, että tän viikonlopun jälkeen aion pitää vähän taukoa ja keskittyä vähän terveellisempään elämään hetkeksi.... :)

Toivottavasti vuotenne on alkanut kivoissa merkeissä. Mwah !
♥:lla Tea