tiistai 27. toukokuuta 2014

Pitkästä aikaa...

Moooooi!
Oon ollut tässä varmaankin melkein kuukauden verran poissa blogista. Syy siihen on yksinkertaisesti se, että en ole todellakaan kerennyt istuutua kunnolla tähän läppärin ääreen kirjoittelemaan. Tänään sitten ajattelin, kun tossa heti 9 jälkeen heräsin, että nyt vois olla aika päivittää tännekin päin maailmaa jotain! Meen vasta klo.15 töihin, ja kun toi sääkin on tollanen niin ei mulla mikään kiire ainakaan ulos ole.

Viime postauksessa ilmoitinkin jo, että oon muuttamassa omaan kotiin! Muutto oli siis viikko sitten ja meni tosi joutuisasti ja helposti. Täällä mä nyt elelen omillani, vihdoin :) Aattelin että voisin myöhemmin tehdä teille pienen asuntopostauksen, jos sellainen kiinnostaisi. Mun tekemis-listalla ois vielä kattovalaisimen ripustaminen tonne kattoon ja uusien istuintyynyjen hankinta. Tollasii pienii juttuja vaan onneks! Vieressä pientä sneak peekia kämpästä :)


Ne jotka Instagramia seurailevat, ovatkin jo varmaan nähneet tuon kuvan. Mut tosiaan haluun vasta myöhemmin kun kaikki on valmista, tehdä paremmilla kuvilla varustetun postauksen.

Viime viikonloppuna olin koulussa. Tehtiin kolmen hengen ryhmissä still-asetelma, jonka sitten ammattilainen kuvasi. Kuvat tulee myöhemmin koulun nettisivuille. Oli kyl super päivä, ja kerrankin pääsi oikeesti tekemään jotain mieleistä.
Meidän ryhmän asetelma

 Viikonloppuna oli aivan super kesäsää. Tai oikeastaan koko viikon. Itsellä tosin viikko meni niiiin täysin duunissa ja tuolla koulussa, että en kyllä kerennyt minnekkään rannalle. Olisin kyllä halunnut :(

Käytiin piipahtamassa viikonloppuna myös Korkeasaaressa rakkaani armaani kanssa.


 Ja tosiaan toi Korkeasaaren reissu osoittautui valitettavasti vähän pettymykseksi :/ Oli niin hemmetin kuuma päivä että eläimet ei halunnu näyttäytyä! Ne oleili vaan jossain piilossa. Sitä me Tomin kanssa naurettiinki, että ainoot elukat jotka me nähtiin oli lokkeja ja hanhia :D No nähtiin me lopulta leijonatkin mutta tosiaan ihmiset ÄLKÄÄ MENKÖ HELTEELLÄ KORKEASAAREEN !

Tää viikko meneekin taas pitkälti töissä. Nyt meen vielä pötköttelee kun kerkeekin vielä :)
Hyvää viikonalkua! 
Tea

lauantai 3. toukokuuta 2014

The Busy World of Tea Mirhola

Heips!
Paljon on tapahtunut sen jälkeen kun tulin takaisin Lontoosta. Palasin tosiaan totaalisen Pääsiäis-hässäkän keskelle, jonka jälkeen koittivatkin sitten viikkoa myöhemmin mummoni hautajaiset. Viime viikonloppu menikin siis sitten vähän metsäisemmissä maisemissa mummolassa, joka ei toki ole enää entisensä ilman meiän mummoa. Lepää rauhassa mummo rakas.
Tääkin viikko on mennyt niin nopeasti. Maanantaina treffailtiin vielä Helsingissä perheen kesken kun ihana serkkuni oli tullut Suomeen Sveitsistä viikonloppuisia hautajaisia varten. Oli ihanaa hengailla pitkästä aikaa kaikkien kanssa. Love my family


Vappu meni rennosti, saunomalla ja siemailemalla hieman skumppaa! Tietty oli myös ihanat Vappu sapuskat sekä keskiviikkona, että torstaina. Käytiin myös torstai-iltana vähän baarissa ja koko eilinen päivä olikin täysin sen mukainen! Nukuttiin melkeen 13 asti päivällä ja voin kertoa että olin aivan kanveesissa koko päivän.
...Mutta en aivan täysin koko päivää! Nimittäin käväisin eilen illalla asuntonäytössä. Ja näillä näkymin, sain tuon asunnon! Kaikki on lähinnä vuokrasopimuksen allekirjoitusta vaille. Muutan siis kotoa pois kahden viikon päästäääää!!! Oon niin innoissani :D Tätä on odotettu :)

Tosiaan ensi viikko onkin sitten oikeen busy viikko taas kerran töissä, enkä ole vapaalla kuin kahtena päivänä. Onneksi vappuaaton jäljiltä oon nyt vietellyt loistokkaita vapaita, ja sain tänään käytyä vihdoin ja viimein salillakin! Maanantaina vasta töihin takaisin.

Viikonlopun jatkoja kaikille!
Tea