torstai 23. tammikuuta 2014

School & Work

Heippa!
Tällä viikolla palasin töihin, olin ollut pienellä sairaslomasella tuossa viimeviikolla, niinku taisinkin jo mainita. Tänään oon sitten ollut koulussa, ja lauantaihin asti opiskeluu. Tänään perehdyttiin värimaailman asioihin ja erilaisiin materiaaleihin. Oli just kiva päivä! Tyräsin muuten tänään (tapani mukaan) täyden kahvikupin suoraan lattialle ja omaan syliini. Tottakai mun uudet Uggit sai kans osansa tästä näytöksestä! Joskus mä vaan mietin, että miten mä osaan aina onnistua näissä asioissa! Noh, kotiin tultuani aloitin niiden putsauksen ja kai noi on vielä ihan kelvolliset. Hirveessä hädässä äkkiä Googletin Uggien pesuohjeita, hahah!
Oon myös piipahtanut solariumissa eilen sekä tänään. Oli pakko laittaa stoppi tälle kalpealle talvi-iholle! En usein käytä solariumia, ainoastaan talvella muutamia kertoja käyn joinain aikoina. 
Kohta alan lakkailee kynsiä ja sen jälkeen vaan oon! Luen ehkä hetkosen kirjaa tai katon jotain ohjelmaa. Oon ihan kauheen väsynyt, oon heränny koko viikon niin aikasin. Maanantai ja tiistai tyyliin 5.30 ja tänään kello soi klo7. Tuntuu et voisin sammua tähän koneen ääreen saman tien... Ihan poikki :/ 


Ei vaan ihan vielä viittis mennä nukkumaankaan, muuten mä herään joskus 4 aamulla ja yritä nyt siinä sit keksii itelles tekemistä! Noh, jos tää meno jatkuu niin sallin itselleni mennä klo. 20 unten maille :) Soooo tired.

Mä alan nyt lakkaileen kynsiä ja valmistelee huomisen koulupäivän vaatteita ja muita juttuja. 
Hyvää illan jatkoa 
Tea


torstai 16. tammikuuta 2014

Thursday Look

Jeejee! Aamu lähti tosi hyvin käyntiin tänään, ihanaa kun aurinkokin paistaa vielä. Tänään aattelin vielä julkasta täällä vielä postausta ennen viikonloppua, koska sillon en ainakaan oikein pääse kirjottelemaan tänne teille :/ 
Niinpä aattelin tehdä teille postauksen mun tän päivän lookista, ja mitä tuotteita olen siihen käyttänyt. Tääkin taisi olla jonkin sortin postaustoive, tai ainakin vähän mun soveltamana :) 

 

Aamulla pesin hiukseni Pureologyn Perfect 4 Platinum shampoolla ja hoitoaineella. Aivan loistavat, kyllä kannattaa luottaa ammattilaistuotteisiin! Toi shampoo on ihanan pehmeetä ja vaahdottuu tosi kivasti päässä ilman, että tarvii puolta litraa sinne laittaa. Samoin hoitoaine, ihana. Teki hiuksesta pehmeät ja selvät! Ekaks säikähdin shampoon väriä, joka on sininen, että oon ostanut vahingossa hopeashamppoota. Mulla on jo sitä ennestään ja käytän melko harvoin. Onneksi ei siis ollutkaan :)

 

Pyyhekuiviin hiuksiin suihkuttelin sitten saman tuotesarjan jätettävää hoitosuihketta. Pehmeytti hiustenharjaamista tosi mielekkäästi. Toi harja on Great Lengths hiustenpidennysten peruja, ja ihan loistava myöskin! Luottotuote ehdottomasti.


Näitä tuotteita käytän päivittäiseen meikkiini. Vasemmalta oikealle: Garnierin Perfect Blur 5sec pohjustusvoide, L´oréal Parisin Nude Magique BB-voide sävy Light Skin Tone, ripset & liima, huisku ja Kicksin aurinkopuuteri.


Sain joululahjaksi tämän Max Factorin huulipunan, ja tänään ajattelin kokeilla sitä ekan kerran. Sävy Star Dust Pink 615. Tykkään!


 

Sitten vielä kiinnitin klipsi-pidennykset ja suoristin niitä hiukan raudalla, lämpösuojan kera of course! Se on täl hetkellä joku TRESemmen, en jaksanut sitä alkaa kuvailemaan. Viimeistelin tuotoksen Schwarzkopf Professionalin Osis tuotesarjan Glamour Queen lakalla. Se ei oo kauheen vahva lakka, vaan antaa mukavan ilmavan lopputuloksen. En tykkääkkään mistään överi vahvoista lakoista, ellei sit oo joku oikee kunnon kampaus mikä sitä vaatii. Ihan näin arki-lookiin ei tarvii olla kauheen raskas.


Taas tuli vähän vaihdeltuu hiusten asentoo ku en osannut päättää mikä on paras vaihtoehto... Päätin sitten loppujen lopuks pitää ton sivun alhaalla. Tänään mulla on päällä se uusi armeija kuosinen pitkähihanen kauluspaita, siniset Dr.Denimit ja musta kauluri-kaulahuivi.


Tykkäsittekös tästä postauksesta?
xx
Tea

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Me, myself & I

Multa pyydettiin postausta, jossa laitan kuvia itsestäni elämäni varrelta ja kerron niistä ajoista jotain. Tässä meni sit ilta nauraessa vanhoille kuville :D Aloitetaan!

 
2v.
Tää nyt kelvannee lapsuuskuvaksi. Varmaan ainoo joka on tällä koneella, eikä meillä oo oikeen skanneriakaan että voisin esitellä niitä parhaita paloja oikein :/ Ehkä jossain toisessa postauksessa sitte voin keskittyä niihin, mikäli haluutte mun lapsuuskuvia katella :D Noh, lapsena olin tosi sosiaalinen ja vähä höppänä :D Aina halusin esillä olla, vähän niinkun nykyäänkin. Show-nainen since day one. Ja dramaqueen. Jos ruoka ei tullut ajoissa, lopputulos ei ollut kenellekkään kovin mielekäs. Ei oo muuten tänäkään päivänä! Hah.
13v.
Vuosi oli 2006, ja tästä iästä mun matka sitten "aikuis"elämään varmaankin alkoi. Olin ainakin (olevinani) vanhempi kuin 13-vuotias, ja teinkin sillon kaikenlaista. Mä hengasin kampissa mun muiden sielunheimolaisten kanssa ja koulu meni oletetusti päin h*lvettiä. Olin kai olevinaan tosi kovis... Mutta en kyl oikeastaan edes ollut :D Aina välillä tuli suutaan soitettua väärässä paikassa ym. Irc-galleria oli kuumin juttu sillon ku olin 13!! Mitään facebookia eikä instagramia ollukkaa!
 13 - 14v.
2007 kesän alku. Tää on tosiaan samoilta ajoilta melkein kuin toi edellinen, mutta kun löysin tän, mun oli pakko kertoo tähänkin kuvauspaikkaan liittyvä tarina!! Vietin siis riettaita teinivuosiani seiskaluokan keväällä, ja yhtenä iltana menikin sit hieman överiksi. En muista tarkalleen mitä tapahtui, mutta taisin ainakin ylittää kotiintuloajan aika reippaasti tuona iltana. Kevään päättäjäiset (=ryyppäjäiset Hietsussa) tekivät tuloaan, ja ootin ihan innoissani seuraavaa lauantaita. Koska menin törppöilemään tuona kohtalokkaana edellisviikonlopun iltana, sanoi äiti-kultani minulle sitten että Tea, nyt on sellanen juttu: sä lähet seuraavaksi viikonlopuksi meidän kanssa Juvalle (suomeks sanottuna MUMMOLAAN)!!! Voitte vaan kuvitella 13-vuotiaan Tean reaktion uutiseen... WORST NEWS EVER! Olin aivan palasina. Toi viikonloppu oli ollu mulle niin tärkeä, ja se vietiin multa. Ei auttanu ku lähtee sit landelle häpeemään.

14v.
En oikeen keksi näistä ajoista sen ihmeempää kerrottavaa. Taisin olla 8.luokalla, paransin sillon koulunkäynnissä tosi paljon. Jopa matematiikassa. Ja SILTI en saanut stipendiä tuon vuoden lopussa kevätjuhlissa. Olin tosi pettynyt kouluuni koska minä olisin sen ansainnut, kaikki maikatki kehui mua ja olivat tosi ylpeitä mun panoksesta! Ja silti... Jättivät mut ilman stipendiä hyvästä koulumenestyksestä. Muistan tän ikuisesti.
 
15v.
Yäk, yäk, yäk. No sense of style. Näytän ylipainoselta ja mun tukka on kauheen värinen :D Tää siis konfirmaatio päivältä, jos joku ei tajunnu. Koko ripari oli täyttä kuraa ja muuta sanottavaa mulla ei siitä ookkaan!
15-16v.
Tässä kuvassa oon siis vielä 15, mutta 9.luokalla kuitenkin. Ja kyllä, tää oli aikaa kun Lady Gaga alko olee jo Suomessakin tuttu! Pokerface oli kajahtanut ilmoille ja tottakai Gagan innoittamana halusin myös sen legendaarisen otsatukan! Hiustenpidennyksetkin ekaa kertaa käytössä. Lady Gaga oli niin makee juttu sillon mulle, ja kävinki kattomas sitä kun se oli ekan kerran kesällä 2009 Suomes!

 15-16v.
Hyvästi ylä-aste!! Ja hello lukio :) Vietettiin toi päivä Töölössä, mm. Töölönlahdella kavereiden kanssa.

16v.
Lukion eka vuosi alkoi! Kävin lukion Lauttasaaressa. Muistan et sielt oli vaikee saada frendei aluks, koska kaikki tunsi melkein toisensa jo ala-asteelta, ja uusiolapsia ei otettu messiin helposti. Tai emmä tiiä, sellanen kuva mulla siitä oli :D Ei kaikki kauheit ollut mut eipä kukaan tullu jutteleenkaa. Onnex meil oliki sit oma kööri siellä aluks ni ei tarvinnu yksin olla ;D No mut loppua kohden alko saamaan siellä enemmänki kavereita enkä kanna kaunaa ;) Vanhojen tanssit oli loistava kokemus, kuten myös penkkarit. On oikeest ikävä joitain ihmisiä... Ja oh, lakituspäivähän oli myös suorastaan fantastinen! Mä esiinnyin siellä.

17v.
Tää kuva oli 2010 nasupäivältä meiän koulusta, kun olin tutorina! Se oli tosi hauska päivä :) 

18v.
Voin sanoo, että tota päivää ootin niin paljon!!! Must tuntu että kaikki mun kaverit kävi jo baareissa, ja mä en koskaan päässyt mukaan. Laskin oikeesti päiviä jostain maaliskuusta lähtien!  Synttärit vietettiin meillä, ja jatkettiin siitä Mixxedeihin ja siitä vielä Baarikärpäseen :D Hahah. Mikä ilta!

 19v.
 Oh, ylioppilaspäivä! It was perfect. Juhlat pidettiin Talin kartanossa ja kaikki oli niin.... AH ! Loistokasta.

19v.
19 kesäisenä Nizzassa, parisen viikkoa ennen Big Brotherin alkua. Nizza oli ihana paikka ja haluan sinne ehdottomasti uudelleen! Sieltä sai niiiin upeen rusketuksenkin ;D Oltiin tuolla just kesän kuumimmalla viikolla elokuussa, että sai kyl oikein kiitettävän värin sieltä :) 

19-20v.
Eli viime kevään aikoja, 2013! Silloin bailasin tosi paljon ja reissailin eri kaupungeissa, kuten Tampereella ja Levillä. Yritin myös kovasti päästä takaisin pienempiin mittoihin, koska lösähdin BB-talossa ollessani n.5kg verran. Ok, ei ole paljon joidenkin mielestä mutta kun tiesin millanen olin ennen ohjelmaa, niin tottakai halusin päästä takaisin siihen! Vaikka vaatteet toki mahtuikin edelleen päälle, mutta kyllä sen ite huomas että turvotus ahistaa :D Koko kevään treenailin ja kesällä alkoikin vihdoin näyttää taas itseltään :) 

20v.
Täytin siis viime kesänä 20 vuotta. Mun itsevarmuus on kasvanut tosi paljon viime vuosina ja etenkin nyt 20-vuotiaana olen löytänyt enemmän itseäni. Tiedän miltä haluan esimerkiksi näyttää, ja osaan myös pitää huolta itsestäni! Mulla on tavoitteita, ja olen päässyt niihin. Viime kesän ja syksyn aikana oonkin myös tuntenut olevani kauneimmillani, mitä olen koskaan ollut! Ehkäpä juuri sen tietoisuuden takia: kun löytää sen oman juttunsa ja tyylinsä! Ja jos vertaan itseäni fyysisessä mielessä muutama vuosi takaperin, niin TODELLAKIN tunnen itseni paljon hehkeämmäksi! Oon ollut joskus vähän pompelompi. Tänä päivänä oon ollut myös senkin takia itsevarmempi, koska olen selkeästi niistä ajoista hoikistunut. No okei nyt ehkä talvella pieni turvotus kun on vähän laiskotellut salilta, mutta se nyt on pientä! Mä tiedän itse miltä haluan näyttää, ja itse löysin itseni juuri noihin aikoihin kun täytin 20. Ja siitä eteenpäin :)

Nyt (eli 20 ja puol v.)
Tällä hetkellä teen ihan perusjuttuja, en oikeen löytänyt hyvää ja sopivaa kuvaa "nyt" hetkeen, enkä viittiny oikee ottaa kuvaa nytkään, koska oon kipee ja aivan karmeen näkönen. Mun tän hetkinen tilanne on kuitenkin tosi hyvä, löysin syksyllä ihanan ihmisen mun elämään ja siitä lähtien oon ollut vieläkin onnellisempi! Tää kuva on otettu jossain tossa n. kuukausi sitten meiän pikkujouluista, ja must tää oli niin hauska että oli pakko laittaa se tähän loppuun :D Haha!

Toivottavasti tykkäsitte tästä postauksesta! Oliko se mieleinen? 
Hyvää keskiviikko-illan jatkoa kaikille!
xx

tiistai 14. tammikuuta 2014

Long time no see...

Ciao kaikki State Of Mindlaiset. Sori, että mun kirjoittelut ovat jääneet viime aikoina tosi vähiin. Ei ole ollut oikein ideoita, enkä ole päässyt kunnolla omalle läppärillenikään, kun olen ollut niin paljon poissa kotoa. Mutta koska ainakin pari lukijaa olivat laittaneet mulle toivomuksia postauksien suhteen, niin tällä viikolla ajattelin kirjoitella enemmänkin. :)
 Nyt mulle tosin on sattunut yksi ikävä juttu! Nimittäin viime perjantaina mulla alkoi taas pitkästä aikaa yksi mun vihaamista kausista... Nimittäin flunssa!! Tai poskiontelotulehdushan tääkin taitaa taas olla, eikä mikään "perus" flunssa, niinku noi puoskarit tapaa tuolla lääkärissä aina sanoa. Tässä sitä taas ollaan, edelliskerran olin kesällä sairaana. Tää ei oo yhtään kivaa :/ No mut lääkärissä on nyt käyty ja lääkitys kohdallaan. Onneks kerrankin ei ollut turha käynti. Jospa tää lähtis nyt paranemaan päin...
Viime viikolla kävin perjantaina kampaajalla. Värjättiin mun tumma tyvi jälleen kerran piiloon ja jälki oli taas erinomaista! Käyn tosiaan Salon Friset nimisessä kampaamo & kauneushoitolassa, joka sijaitsee Helsingin Töölössä. Ja kyseessähän on samainen liike, jonka ihanat kampaajat kävivät laittamassa minulle ja Jonna A:lle Great Lengths hiustenpidennykset Big Brother talossa! Siitä lähtien kun talosta poistuin aloin melkein heti käymään Frisetissä, ja edelleen luottokampaajani löytyy sieltä. :)
Perjantaina löysin myös uudet kengät (vihdoin ja viimein!!). Voin sanoa, että sain kiertää kaikki keskustan liikkeet läpi, ennenkuin löysin nuo City Centerin Spirit Storesta. Ja olin kyllä käynyt Kampin liikkeessäkin katsastamassa, mutta en ollut löytänyt sieltä mitään. Nyt kuitenkin tärppäsi ja ostin nuo samantien. En ymmärrä, yleensä mulle ei ole koskaan vaikeaa löytää kenkiä! Noh, loppu hyvin kaikki hyvin!




 
 Ostin samalla tollasen armeijakuosisen pitkähihaisen paidan, ja tykästyin siihen todella! Sattumalta katoin vaan rekiltä ja kokeilin = tää on mun.



Ihanaa mun mielestä kun nyt alkoi ns. kunnon talvi! Siis ihan hullua, että on lunta ikävöinyt :D Mutta jos se on sen hinta, että ulkona on valoisampaa ja aurinkoista, niin todellakin otan mielummin auringon! Vaikka kylmä onkin. Mutta kyllä jos kunnolla päälle pukee niin hyvin siellä pärjää. Kunnon kengät jalkaan ja kerrosvaatetusta, pipoja ja kaulaliinoja, käsineitä unohtamatta! Tietty tohonki voi kyllästyä jossain vaiheessa, kun alkaa mennä hermo sähköisyyteen ja sisätiloissa kuumuuteen niissä kaikissa lämpövaatteissa... Mutta tällä hetkellä mä ainakin nautin tosta säästä ja ennen kaikkea valosta ♥ Ja siitä, että pääsee taas käyttämään niiiiin mukavia ja lämpimiä Uggeja! Sain juuri joululahjaksi uudet ihanat, joista onkin kuva edellisessä postauksessa.
Näihin talvisiin ja kipeisiin tunnelmiin lopetan tämän pikku "catch up" -postauksen, ja seuraavassa sitten toivepostausta... Muistathan, että edelleenkin toiveiden esittäminen postauksien suhteen on enemmän kuin tervetullutta :)
xx
Tea