tiistai 31. joulukuuta 2013

New Year's Eve

Joulu tuli ja meni! Itelläni se meni kuitenkin tosi kivasti, perinteisissä merkeissä niinkuin olenkin jo aiemmin kertonut. Ukilla oltiin ja sain myös lahjojakin! Sain toivomani uudet UGGit, hiustenhoito juttui, parfyymia ym! Eli aikalailla tavanomaiset lahjatoiveeni... Loppuillasta meninkin sitten poikaystäväni luokse ja siellä oikeastaan vietinkin pyhä. Perjantaina pikkusen masensi, että joulu onkin jo oikeasti ohi! :( 

 




Ja tänään onki sitten jo uuden vuoden aatto (piti ihan tarkistaa Googlest että miten se kirjotetaan, mutta en tajunnu vielkää.. Että sori jos väärin)! Aika menee niin nopeasti. Tää vuosi oli kyllä erittäin vauhdikas ja tapahtumarikas, enkä kyl keksi oikeastaan mitään valittamista siitä... Aina on vähän ups and downs, mutta kyl niistä selvii aina kun on perhe ja ystävät taustajoukkoina! Mun "pääteot" tänä vuonna olivat varmaankin ainakin BB:stä selviäminen, ja se, että pääsin takaisin mittoihini BB:n jäljiltä :D Hahhah. Ja se että aloitin koulun! Ja, hmmmhmmm.... No se, että olen onnellinen?! Päätän tän vuoden todella onnellisena ja sellasissa fiiliksissä, että mitään en tekisi toisin. Oikeesti. Tää vuosi loppuu ehdottomasti positiivissa merkeissä mun osalta.

 Anyway, itse aion viettää tän illan  ihan rennosti, koska olen sitä uuttavuotta saanut "juhlia" jo ihan riittämiin... Tänä vuonna haluan tehdä jotain ihan erilaista! Mennäänkin siis poikaystäväni isän luokse syömään :) Ite aion ainakin välttää jonottelun, v*tutuksen ja ärsyttävät humalaiset ihmiset! :D Onnea vaan sinne... Säätiedotuksia en ole lukenut, mutta sekin on tullut (mm.viime vuonna) koettua, että sataa kaatamalla räntää/vettä/mitä ikinä, eikä mistään tule mitään. Parempi välttää vaan nää tilanteet ja olla liikkumatta minnekkään... Ja mua se ei haittaa ollenkaan! Pitäkää te hauskaa, jotka jaksatte vielä tätäkin juhlaa viettää. Mulle vaan just uusvuos ja vappu on molemmat sellasia nykyään, että f*ck it, mä en enää jaksa ees vaivautua :D Mutta skumppaa en tältä illalta kuitenkaan aio itseltäni kieltää :)

Toivon kuitenkin, että teillä hyvät ihanat ihmiset tulee olemaan hauska (mutta myös turvallinen!!) uuden vuoden aatto ilta ♥ Muistakaa olla varovaisia ja pitäkää hauskaa taxijonoissa ;D Mwah!

Happy New Year !

Tea

sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Pikkujouluja & kuulumisia

 Kohta se koittaa, nimittäin odottamani joulu! ♥  Juuri äsken sain siivouksen kotona valmiiksi, ja alan vielä räpeltää viimesiä joulukortteja kohta. Sitten voisin keittää glögit ja vaan hengailla :) Huomenna menen vielä töihin, mutta sitten perjantaihin asti vapaalla, jee! Huomenna pitäis vielä hankkia viimeset silaukset yhtä lahjaa varten... Oon ollut tosi hyvin kyllä liikenteessä, enkä ite aio ottaa (enkä ole ottanut) mitään stressiä joulusta. Ehkä se sit iskee vasta vanhimmiten. Jotenkin tuntuu että ihmiset ottaa kauheet paineet tästä ajasta! Kaiken pitäs olla "täydellistä" ymym! Mun mielestä pitäs vaan nauttii ja olla ihan relax.
Mun tekemä kortti Ammille :)
Harmi, että näillä näkymin joulu tulee olemaan täysin lumeton :/ Yhessä vaiheessa olin aivan varma että kyllä se lumi vielä kerkee uudelleen tulla, mutta ei taida tulla enää!! Möö... Mutta eiköhän saada vielä "nauttia" siitä lumesta myöhemminkin, ja ihan riittämiin! 

Tällä viikolla on ollut kiirettä töiden kanssa, oon painanut pitkää päivää ja torstain työpäivän jälkeen pääsin nauttimaan viikonlopusta! Käytiin vähäsen skumpalla ja perjantaina vietettiin pikkujouluja... Karaoken merkeissä, of course! :D Kaikkea tuli taas hoiloteltua (myös muiden asiakkaiden toivomuksia :D) ja lopuksi vielä baarin omistaja pakotti mut laulamaan mun inhokkilaulun ikinä: My Heart Will Go Onin!! Hahah, mutta kuinka oisin voinut kieltäytyä kunniasta?! :D Aina kun joku ton laulaa, lähen yleensä tupakille tai vessaan... Niin paljon sitä kaihdan! No, tulipahan sekin nyt tehtyä ja koettua.

 
 

 Ilta oli onnistunut ja super fun :) Eipä tässä oikeen muuta ihmeellistä olekaan tapahtunut, tiistaita odotellessa vaan... Ja NYT mä meen ja keitän itelleni glögiä vihdoinkin! Palailen blogiini taas kun pyhät ovat menneet. Tein tälläsen ns. joulukortin teille lukijoille myös! Puspuspuspus Ja palaillaan.


perjantai 13. joulukuuta 2013

Facts


Mä ajattelin tehdä teille tälläsen fakta postauksen! Oon nähny joillain semmosia, ja aattelin että nyt mäkin! Eli nippelitietoa minusta siis tiedossa :)

•Mul on paljon erilaisii neurooseja! Esimerkiksi en tykkää koskea julkisissapaikoissa ovenkahvoihin jne. Kun leikkaan leivän päälle kurkkua/tomaattia, niiden viipaleiden on oltava mun silmään oikean kokoisia paloja esim. paksuudeltaan. Jos tulee liian iso, täytyy leikata uudelleen!

•Oon ihan älyttömän kärsimätön ihminen! Hermostun tosi nopee jos joutuu oottelee jotain. Ja oota vaan kun väärällä hetkellä joutuu odotteleen niin kauhee kohtaus.

 • Mä en käytä ripsiväriä enää ollenkaan, vaan pelkkiä irtoripsiä


•Oon tosi surkee matematiikassa! Aina vetäny kurssit ja kokeet uusintakokeiden ja tukiopetuksien kautta. Enkä siltikään osaa

•Oon ollut partiossa! Uskokaa tai älkää

•Oon mun perheen ainoa lapsi.

•Mä tykkään kaikista aika teinimäisistä teevee-ohjelmista! Mun mielestä näille kaikille pitäs olla oma kanavansa!! O.C (kaikista lempparein 4-ever!!!), Jersey Shore, Geordie Shore... Laguna Beach, The Hills

•...Ja katon edelleen Muumeja. Kyllä. Youtubesta. Poikaystävän kanssa. Ja joskus yksinki vielä.... Heheeee

 •Oon käynyt mun ala- ja yläkoulun Töölössä. Lukion Lauttasaaressa. Tarhan kävin Käpylässä ja Kampissa, siks koska mua ei HUOLITTU Töölön tarhaan. Ne oli muka liian täynnä. Huoh...

 • Ja siis tosiaan olen asunut Käpylässä ja Töölössä, tätä nykyään Konalassa

 •Oon tehnyt yhenlaisen hammasoperaation. Mulla oli lapsesta asti sellanen pieni rakonen etuhampaitten välissä. Koko mun elämäni hammaslääkärit sano, että se lähtee pois VAIN raudoilla. Tietenkään en ottanut. Sit mulle selvis pari vuotta sitten, että hyvinkin vaivattomasti sen saa pois päiväjärjestyksestä!! Varasin siis ajan yksityiselle hammaslääkärille, ja ne levensi mun etuhampaita yhteen sellasella täyteaineella. Sen jälkeen oon ollut yhtä (hammas)hymyä :)




 •Mun mielestä Crocsit on söpöt ja sanon niitä Rokseiks

•Oon dramaattinen, teatraalinen ja kunnon shownainen. Aina oon sellanen ollut and I f*cking love it !

•Ja karaoke on mun favourite juttu kans

•Oon ihan hullu Christina Aguilera fani. Se on mun suosikeista SUOSIKEIN <3



•Oon kans ihan hullu saunoja! Sanon vaa et heitän miehetki ulos saunasta. Kestän tosi kuumia lämpötiloja

•Mä oon pitkään haaveillut kahdesta Bichon Friséstä ! Valkoisista pikkusista pörrö hauvoista :)


•Jos mul on nälkä, musta tulee kauhee hirviö.

 •Lapsena en pitäny yhtää pizzast. Söin aina pelkät reunat. Söin ekan juustohampurilaisen Mäkissäkin varmaan vasta 8-vuotiaana. Sitä ennen söin vain "nugetteja ja keltaista limua" :)

•Inhoon maitoa. Ihmiset ihmettelee sitä! Join viimeksi ehkä lapsena joskus, mutta sillonkaan en siitä pitänyt. Yök. Varmaan traumat jääny ku tarhassa ne hoitajat laitto sitä johonki ällö-puuron joukkoon.
 •Inhoon myöskin homejuustoa. Ja lemu-juustoja. Ja varsiselleriä

 • Mun lempijuoma on vesi, jaffa ja varmaankin appelsiinimehu.

 •Ja lempiruokaa SUSHI! Ja pizza.


 •Oon myös tosi hermoheikko sairauksien suhteen. Aina kun mulle tulee joku terveydellinen ongelma, oletan sen olevan kaikista pahinta ja meen googlettamaan aiheesta!

  •Oon tosi hidas etenkin kaupassa ja shoppaillessa. Mulla kestää valita ja jään miettimään ihan kauheen pitkäkski aikaa "kumpaa ottaisin/kumman valitsen" tyyliin

•Mulle on välillä tosi vaikeaa tajuta asioita :D Oon vaan niin hidas välillä... Enkä malta ehkä kuunnella. Mul on kans välil sellane Timonin ja Bumban Timon-syndrooma!! Bumba sanoo jtn fiksuu, Timon sanoo "eeei ei eiii Bumbaaa....". Sit hetken kuluttua Timon on että "HEI, mulla on hyvä idea!!" ja se on sama, minkä Bumba ois sanonu. Hhahahah en tiiä tajusittekste

•Oon mukava blondi ja lopetan tän postauksen tähän :)

Hyvää viikonlopun alkua kaikille! 
xxx
Tea 




maanantai 9. joulukuuta 2013

Greetings From Estonia

                Täällä taas! Oltiin perjantaina eli itsenäisyyspäivänä juhlimassa 22h risteilyllä mun kahden ystävän Ammin ja Veeran kanssa. En oo vuosiin enää oikein ollut mikään risteilyihminen, jotenkin mulla ei vaan hermot kestä niitä humalaisia keski-ikäisiä! Tällä kertaa aattelin, että mikäs siinä, jos kerta vaan yks ilta täytyis jaksaa bailaa :D Mulla kun väsymys iskee niin helposti aina... Oli tosi hauskaa pitkästä aikaa, ei mitään valittamista siis! :) Nyt vielä maanantainakin on kyllä veto aivan veks edelleen, onks nää nyt niitä ikääntymisen merkkejä vai... Onneksi oli vielä tänään vapaapäivä. Enhän mä olekkaan ku viimeset kaksi päivää maannut sängyn pohjalla! ;D Anyway, tässä hieman kuvia reissulta.
          
 
 


Seuraavana päivänä käytiinkin sitten maissa piipahtamassa, nimittäin HESESSÄ! Meillä ei hirveesti aikaa ollut, joten käytiin vaan syömässä. Eikä siinä olotilassakaan ois kauheesti jaksanut jäädä mitään shoppailemaan. Sellaset reissut sitten erikseen, kiitos!
Tuli sieltä Tax Freestä nyt jotain kuitenkin mukaan, suklaata ja sen semmoista... Mutta myös aivan tosi maaginen skumppa!! Vai mitä ikinä onkaan! Se oli kyllä niin upea näky, että oli pakko ihan mielenkiinnosta ostaa. Toi juoma on siis tollasta kimaltelevaa, ihan kuin hileitä ois siellä seassa! En ole vielä maistanut, aattelin odottaa jotain tiettyä hetkeä varten. Ihana mun mielestä, ootteko nähneet tollasta ennen? Multa mennyt ainakin täysin ohi!


Huomenna mulla alkaa sit taas työt, ja viikonloppuna kouluun. Palailen teihin vielä tällä viikolla :)

Ps. Mulla meni melkein koko päivä tän postauksen tekemisessä, ja että mulla meni hermot!! Sen takia nuo ensimmäiset kuvat onkin ihan rumasti tuolla, koska en saanut niitä lähemmäksi toisiaan. Arrggg... Toivottavasti passaa! Osaisinpa paremmin... Mutta, erittäin hyvää viikon alkua kaikille lukijoilleni ♥

Tea



sunnuntai 1. joulukuuta 2013

This Christmas...

...Will be a very special Christmas
Joulu tulee! Ja nyt kun joulukuukin alkoi, aattelin tehdä teille pienen jouluaiheisen postauksen :) 
Kävin tuossa vielä marraskuun aikoihin Stockmannin Argoshallissa (5.kerros) katselemassa ja ihastelemassa joulujuttuja. Rakastuin kaikkeen siihen kimalteluun ja säihkeeseen mikä siellä vallitsi! Silloin aloinkin jo intoilla tulevasta joulusta, mutta en ole vielä viitsinyt siitä tänne hihkua.
Joulu on mulle ihan lemppari juttu. Viime joulu meni kauhean nopeasti, koska olin juuri palannut BB-talosta ja kaikki oli yhtä hullunmyllyä. Se aika oli todella stressaavaa ja ahdistavaa aikaa... Siksi varmaan oonkin tänä vuonna erityisen innoissani, ja päätinkin että aion nauttia siitä jo etuajassa (tuossa jo parisen viikkoa sitten pystytettiin mun boyfriendin huoneeseen joulukuusi). Mä vaan tykkään <3 Ja joulu on aina meillä mennyt niin perinteisen kaavan mukaisesti, että en kyllä siitä haluaisi mitään muuttaa. Joulussa on vaan sitä jotain! Tunnelma, perhe, ruoka... Ja kyllä se lumikin tuo sen ihan oman fiiliksensä! Ollaan aina oltu oikeestaan jouluaatto Helsingissä. Käydään ukilla syömässä ja availemassa hieman lahjoja ja illalla kotona sitten vielä maman ja hänen miehensä kanssa sama kaava :D 
Anyway, palatakseni Argoshalliin: tässä kuvia sieltä! 
















































 

Niin nättiä! Ootteko te jo joulufiiliksissä?
Ihanaa joulukuun alkua kaikille!
xx
Tea